• skener
    8.2k
    - Da, Maksimir, ali zasad se priprema ključni dio, hoće li se tulum organizirati na stadionu ili na prostoru parkinga i dijela šetnice prema spomeniku bacača diska, popularnog "pimpeka" - doznajemo neslužbeno iz vrhuške kluba.

Ključni sastanak vezan uz detalje, kao i konačno mjesto proslave, trebao bi biti poznat tijekom petka, kada je u Maksimiru zakazan sastanak na tu temu.

https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hnl/dinamo-proslava-duple-krune-u-maksimiru-umjesto-na-trgu-15708243
  • Niko1986
    6.6k
    Izašle nominacije za igrača, mladog igrača, trenera sezone. Nema smisla komentirati sulude nominacije nekih pa je najbolje samo glasati za naše...

https://shnlnagrade.hr/
  • Mali Zeus
    20.8k
    Kužim logiku, al opet bolji bi bio Trg, a da počast Maksimiru bude koncert krajem kolovoza. Oh well.
  • rokikaciga
    13.8k
    Silic u konkurenciji za najboljeg mladog igraca sa 20 nastupa, a nema nor Jagusica koji ima takoder 20 nastupa ali i 13g+a. Hm
    Glasano za Belju (sori Miske), Stojketa, Kovu, Bakrara i Nevu.
  • NKDZ86
    8.3k
    šteta, neće to bit to, al šta je tu je...
  • crophantom
    4.1k
    pa dobro, možda nas sve iznenadi pa proslava bude brutalna, ko zna kaj pripremaju. slaviti ce se iducih godina na trgu, je na Kranjči nebu prostora :smile:
  • Mali Zeus
    20.8k
    Sam da ne budu tipa Zaprešić boysi i slično.
  • NitkoBitan
    36.6k
    Proslava na parkingu ima vise smisla jer je to jedan veliki prostor i bit ce barem lijep prizor kad se to sve ispuni. Kakva je to proslava na stadionu pogotovo ljudima na zapadu gore, sjeveru gore i jugu koji su kilometrima udaljeni od icega osim ako se ne misli da svi uletimo na teren...
  • crophantom
    4.1k
    Ja sam za gol sezone morao glasati za Duvnjaka, ona volejčina ulazi jednom u karijeri :sweat: I igrač sezone ipak doktor Mišić.
  • javolimtebejako
    4.9k
    Miške igrac sezone, Stojke mladi, a Bakraru gol sezone. drugih golova se ne sjecam, o obranama da ne govorim al dao sam Nevi glas, neka mu je. trener sezone sve jasno
  • rioda
    15.8k
    Kod nas će se glasovi razdvojiti na Belju i Mišića, a popularni Puki će uzeti još jednu titulu za klupske vitrine.
  • Efes Pilsen
    15.6k
    Kako se ne sjecas gola Hoxhe iz Dubrave? Tavares isto masni gol..
  • fakin
    4.2k
    Šteta što sami sebi ubijamo spektal i smanjujemo doživljaj koji bi bio vožnjom busom do trga i kulminacijom pirotehnike u centru grada među zgradama
  • Paggini
    82.8k
    Šimun Hrgović mladi igrač sezone :lol: :lol: :lol:

Pa ni mater neće glasati za njega

Gol naravno onaj od Bakrara, ali jako mi je žao što nije upalo ono remek djelo Stojkovića protiv Osijeka, osobno mislim da je najbolji gol sezone, ali eto
  • pešća
    1.4k
    Sve fenomenalno, bio na istoku, koji me podsjetio na istok maksimira. Jug odlican, krcat, koreografija super.
    Zamisljam kako ce to biti na istoku kranjče a poslije i maksimira.
    reziser

Istok na finalu kupa dosta slab, većina tribina sjedila. Možda je imalo utjecaj to što su oni kojima se navijalo prešli preko ograde na jug a i sama cijena karata, ali definitivno ne bi volio da tako istok izgleda na novoj Kranjči. Jug na razini, a bilo bi još bolje sa boljim ozvučenjem.

Prvi preduvjet dobre atmosfere na stadionu je taj da navijači stoje, a ne sjede. Koliko god smo pozitivno šokirani atmosferom jučer uvelike je utjecao sam stadion na to koji je dosta akustičan, i 100njak Kohortaša se dobro čuje na njemu. Može i mora to bolje na Kranjči, za jučerašnje cijelokupno izdanje tijekom utakmice 3,5/5. Poslije same utakmice 5/5.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet