• Josip Frank
    270
    samo podsjetnik moderaturi da pogledaju zbog čega sam ja dobio ban, i onda to usporede s ovim slučajem
  • fakin
    4k
    Izgleda da je bilo 9 detonatora. I mi se pravimo vito i necemo dati identitete javno?
  • rokikaciga
    13.6k
    Evo i moj najbolji prijatelj se sa mnom slaže :smile:Josip Frank

ZVONE BOBAN??? Jel ima.profil na Zoni?
  • Mali Zeus
    20.6k
    ↪Mali Zeus samo podsjetnik moderaturi da pogledaju zbog čega sam ja dobio ban, i onda to usporede s ovim slučajemJosip Frank

Što si se uzjogunio toliko?
  • Dinamosaur
    3.2k
    Zebic ko Maldini, mali izgledal ko da mu je ovo dvadeseti derbi
    Navijanje, atmosfera top, pogotovo kad su igraci dosli pred gol nakon tekme
    a tovari bili i ostali picke, nemojte se s tim zamarat, nebitni su
  • Jurki
    24.7k
    Nakon kaj su se malo dojmovi slegli.. rutinska pobjeda, otraga izgledali odlicno. Bravo za malog Zebica koji je izgledal na terenu kao da ima vec 50 derbija odigranih. S Galesicem to izgledalo odlicno. Livakovic.. eh kaj za Livija napisati nego da je must buy za iducu sezonu.
    Prema naprijed nismo definitivno igrali full gasom, al je i s takvom igrom trebalo biti vise golova u mrezi reprezentativnog golmana Silica.
    Jos jedan derbi na kojem se pokazala sva nefunkcionalnost stadiona. Ak su zastitari zakurili trans, treba odjebati Klemma i naci neku drugu zastitarsku kucu.. jer je vec previse situacija bilo da su oni "odradili" posao za onu nakupinu govana na juznoj tribini.

Izdominirali tovare, smrznuli ih na -18 i ko im jebe mater.

Dzis
  • Fan
    2.2k
    daj si zamjeni uložakDugi86

Koristim tampone hvala lijepo!
    Al bez zajebancije, niš zlonamjerno, ono je zvučalo ko na bojištu. Kako očekujete da na stadion dolaze žene, djeca, starci i ostali (i na zapadu se to užasno čuje), da preko 30k ljudi navija za Dinamo, da imamo stalnu bazu velikog broja dolazaka ak će bit takva ratna atmosfera?
    Jedan komentar je bio da ako nas to smeta, da nas nitko ne tjera na stadion? Wtf? Ne mogu tvrditi smeta li to većini ili ne (sudeći po komentarima, ne na Zoni, rekao bih da da), ali takvim razmišljanjem je nama dosta onda i 10k gdje će biti samo najžešći a ostali nisu dobrodošli.
  • bbb medimurje
    5k
    Ko daje akreditacije onom tovarskom dalmatinskom portalu? Momentalno ukinuti!!
  • Nemrem igra Dinamo
    5.7k
    Uskokodakali ste se kao da svaku tekmu bacimo 30+ topovskih i maltretiramo cijeli stadion...

Razumijem da nekome smeta, ali daj malo smirite strasti i uživajte na sunčanih +18 i ovom Dinamu koji je konačno naš i ima glavu i rep!
  • NerminB
    1.3k
    Ejj beogradjani mamu vam jebem.

-18

DZIS
  • Boycie
    4k
    debilana su topovski i točka. Na znam di ste bili po tribinama al u prvim redovima dole prema Istoku su se jebački osjetili, sila je to. Mogu sad svi laprdat, al većina ekipe oko mene je sam čekala kad će završit. Nedaj Bože da je slučajno jedan zaglavio na tribini, sranje žešće. I ovak smo si porokali reklame i napravili rupe. Nepotrebno nit ne vidim to kao neki naš stil. To je za ove drumske razbojnike prek puta. Plus nekoliko klinaca bar je dobilo traume, vidio sam im face, taman smo ih počeli vraćati na tribinu.

Po meni čak i previše navijanja posvećenog tovarima koji imaju sve manje navijačkog kodeksa u zadnje vrijeme i samo tonu. Nek se koprcaju u svojoj kaljuži i zakopavaju udbaškim metodama. Manje fokus na njih na tribini. I službeni razglas nepotreban. Al ok... ak je ovaj derbi bio za vređaonu namijenjen odradili smo kak spada.

I šteta da se ovako krcat stadion i dekor, te jedan od zadnjih derbija na Maxu ne iskoristi za neku jednostavnu koreo na više tribina. Zastavice ili nekaj. Eto rijetke manje kritike sa moje strane. Forumski upisi i isključivo moj doživljaj.
  • db-izbjeglica
    20.5k
    Odrađivanje posla, lagana pobjeda, koja ni u jednom trenutku nije bila upitna. Jednostavno, nadmoćniji suparnik.

Zebić odličan
    Šteta što beljo nije utrpao bar još jedan
    Benacer pokazao da u njemu još ima vatre

Ovo sa transparentom... koliko bolestan trebaš biti da svjesno pokušavaš podmetnuti požar na građevini koja je u tom trenutku popunjena sa barem 8000 ljudi? Jedna stvar je zdrava zajebancija, podmetanja, spaćke i slično... ovo je opasno, bolesno! Meni kao inženjeru, čovjeku koji nešto zna o tim stvarima na pamet pada barem 10 scenarija u kojima je ovo moglo završiti ogromnom tragedijom. Idiotima koji su to pokušali treba suditi za piromanstvo, čak i terorizam.
  • rioda
    15.7k
    Jučer sam utakmicu pratio s valjda 20% pozornosti nego inače, ali ono što sam popratio izgledalo je s dosta kontrole, a oni skroz nemoćni.

Sudački kriterij mi je izgledao dosta upitno, sve neke li-la situacije mi je izgledalo kao da su suđene na njihovu stranu. Možda netko tko je gledao na tv-u može bolje procijeniti. I ono povlačenje Belje, isto kao na Poljudu ono Sigurovo povlačenje Hoxhe...
  • T90d
    2.9k
    Sad gledam sažetak. Kakva je fora ili akcija jučer bila, da su djeca koja su išla sa igračima bila u fejk dresovima od reprezentacije i plavim majicama sa EU zvjezdicama?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.