• Nolifer
    14.8k

Pa onda te i te pjesme, pa navijanje, daj, kaj sve nebum tu pročital, majko mila
  • Mali Zeus
    20.6k
    Ma užas sve skupa.
  • Dugi86
    33
    daj si zamjeni uložak
  • Mali Zeus
    20.6k
    Al kak se Goda streso.
  • Alack Sinner
    32

Nemoj prijetiti. Ili daj ili ne daj.
  • vjeko1701
    24.3k
    Nije prijetnja nego upozorenje. A sad svi skupa natrag na temu.
  • Josip Frank
    267
    a planiraš li reagirat na ovo:
    ↪Fan daj si zamjeni uložakDugi86
    Ovo je za ban realno...
    Što se tiče topovskih... topovski su idiotizam i nemaju nikakav pozitivan efekt, vama ako se puca idite u Ukrajinu, vi se s tim izrugujete, ali da, postoje ljudi koji žele pogledati utakmicu i smeta im to
  • tom
    310
    Dečki dragi danas su pod sjeverom bili detonatori, prije par mjeseci je otkriveno da ovi drukaju grobarima a vi ne prestajete o jebenim topovskim udarima. Uopce se ne radi o tome da se nekome moraju sviđat topovaki udari ali to čime se bavite u okolnostima kakve jesu, ovo kmečanje po forumu je sramotno. I da, nitko vas ne tjera ni na sjever ni na stadion, za one kojima je ovo previše ima i drugih aktivnosti
  • GOAT
    6.5k
    cinkerrokikaciga

moj je život.. :lol:
  • Mali Zeus
    20.6k
    Što se tiče topovskih... topovski su idiotizam i nemaju nikakav pozitivan efekt, vama ako se puca idite u Ukrajinu, vi se s tim izrugujete, ali da, postoje ljudi koji žele pogledati utakmicu i smeta im toJosip Frank

Mislim da će sada stati s tim.
  • Thor
    2.5k
    Jebena atmosfera,jebeni zbor pjesama,jebeno podjebavanje natpisima i koreografijom,jebena bakljada i topovski,jebeno navijanje,jebena tekma,decki...sve kak treba! :love:
    Jedino moramo poraditi na ovim propustima koji su doveli do diverzije gdje god da se taj propust dogodio da li u zastitarskoj sluzbi ili drugdje.
  • Str1nger Bell
    3.4k
    Čak se u par navrata preglasno pjevalo, malo mi je smetalo za uši.

Mislim da od sada idem na Zapad gore kad otvore, tamo je tiše i pristojnije.
  • Josip Frank
    267
    I da, nitko vas ne tjera ni na sjever ni na stadion, za one kojima je ovo previše ima i drugih aktivnostitom

Ma da, a zašto oni koji bacaju to nebi išli u streljanu, što će oni na utakmici... nije moje mišljenje, samo usporedba sa tvojim
    Što se njih tiče ne sumnjam da će grupa odgovoriti na njihova preseravanja stostruko, ali što mi na forumu možemo napraviti po tome pitanju, tipkali o topovskim ili o njima, epilog će na kraju dana biti isti

cinker.rokikaciga

Evo i moj najbolji prijatelj se sa mnom slaže :smile:
  • Mali Zeus
    20.6k
    Nisam bio ovaj put, ali čuo sam da su svi stajali i tako zaklanjali pogled onima iza. Moraju ljudi razumjeti da bi neki htjeli sjedeći u miru pogledati nogomet i da ne vole kad netko stane ispred njih, osobito ako je visok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.