• jp23
    3.9k
    Dan Europe ako se ne varam, čak je i na tramvajskim stanicama pisalo "Sretan Dan Europe"
  • podravskimodrikibicPMK
    46
    Plus nekoliko klinaca bar je dobilo traume, vidio sam im face, taman smo ih počeli vraćati na tribinuBoycie

Mozda onda tim klincima ipak nije mjesto na sjeveru, posebno ne dok je derbi?
    Ja sam bio malo iza u sredini i mogu reci da je svaki topovski (osim onih pocetnih koji su realno sve iznenadili) brutalno digao navijanje u trenucima kad je ono bilo nesto slabije

A da se jos malo vratim na te klince, mala digresija, fakat mi je zal da tribina (naravno sjeverna) bude rasprodana tjedan ili kolko prije a onda na tribini imamo klince ili starceke koji usrani od topovskih ne navijaju dobar dio ostatka tekme
    Dok s druge strane imas mlade decke od 20-30 godina koji tek par dana prije znaju da sigurno mogu na tekmu a tad je kasno jer je kazem tribina rasprodana
    I onda imas situaciju da se karte traze svugdje i stalno (imao si brdo primjera i tu na forumu) od upravo tih ja procjenjujem ,,mladjih decki" koji bi navijali pa barem vise od spomenutih gore

Super mi je da se klince pomalo uvodi na sjever, necu govoriti s kolko godina to je na svakom roditelju sa odluci al realno derbi je derbi, ko roditelj koji ide na sjever i odlucis vodit dijete sa sobom moras biti svjestan velicine derbija i da bude realno najmanje jedno sranje

I za kraj meni ti topovski apsolutno idu u dekor derbija, previse mi je da se stalno/svaku tekmu koriste ali dok je derbi, po meni skroz oke
  • Ludovic IX
    11.3k
    meni poslije na sažetku izgledalo kao povlačenje koje je morao suditi kad je vidio da nije gol. Nisam gledao jel bilo unutra ili vani ali morao je suditi
  • Dzoni
    5.4k
    Dokle god ti topovski udari odlete što dalje od ljudi na tribini, nije veliki problem. Ne treba nam da netko ostane bez sluha ili prsta radi pirotehnike
  • Crni86
    21.4k
    Kontakt Bakrara u sazetku nije prikazan, kontakt na Vidovicu prikazan samo iz jednog kuta gdje se apsolutno nista ne vidi.

Pa eto malo materijala ak se nekome vadi. Po meni uz onu Beljinu, dvije jako dosta upitne situacije. Uz naravno drugi zuti Rebicu na Soldi.
  • Zagreb1992
    3.4k

Pa onaj tko ima slike od njih prijavi to policiji , a javno djeliti njihove slike ti je kažnjivo djelo inače ...malo mučni glavom
  • T90d
    2.9k
    kontakt na Vidovicu prikazan samo iz jednog kuta gdje se apsolutno nista ne vidi.Crni86

Misliš onaj na kraju? Nakon što se lopta od Beljine stative odbila? Ako je to ta akcija, i to malo, što je prikazano je bilo za jedanaesterac, jer se jasno vidi da mu ulazi u noge, ne dira loptu, a Vidović pada.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.7k

Pogledao sam malo te dvije situacije kasnije, kontakta je sigurno bilo, ali po meni premalo za penal i čini mi se kao da su naši to prenaglasili.
    Osobno ne bi volio da se takvi penali sude protiv nas, a niti nama...

Ono povlačenje Belje s druge strane po meni čisti faul, kao i drugi žuti onom smećaru Rebiću.

Općenito, sve li-la situacije je Pavlešić sudio u korist tovarije... ali kako ono rekoše, mlad je, valjda će naučiti :lol:

Neki kolege forumaši su već nahvalili Zebića, ali moram i ja evo reći kako me baš oduševil mali, takva mirnoća i moć u zapravo prvoj ozbiljnoj seniorskoj utakmici, kao da ih je 100 odigral u SHNL-u...
    Imamo stopera za budućnost, bravo Markane :strong:
  • IceMan
    4.1k
    ono povlačenje Belje, isto kao na Poljudu ono Sigurovo povlačenje Hoxhe...rioda

Neznam kaj se točno treba napraviti da se svira faul, znači uđe ispred igrača, u trenutku kad se sprema udariti loptu dvima rukama ga poteže i gura još tijelom… Beljo je jednostavno spriječen udariti loptu.

Ako to nije prekršaj ja više neznam što je.

Nije pokazano na TV-u, valjda su pametniji oni bili kod malih ekrana, al meni je sa sjeverne tribine ono nad Bakrarom u najmanju ruku izgledao kao saplitanje po nogama Bakrara, sad je il nije penal neznam, al ni u ludilu žuti karton za simuliranje.
  • DerHerrKool
    725
    Daj molim te, kakva je ovo logika?? Starčeki i klinci oduzmaju mjesta na tribinama mladim dečkima koji bi navijali, al jadni nisu na vrijeme saznali da će moć na tekmu, pa nisu kupili kartu.
    Jebote, ak ti se ide na tekmu navijat, onda kupiš kartu odmah, pa nemaš straha od hipotetskih klinaca i starčeka. A lako ju prodaš il pokloniš onima kaj traže svugdje i stalno, ak se slučajno desi da nemreš ić.
  • Boycie
    4k
    vjerujem da ti je u sredini malo iza bilo fora. Pitaj nekoga ko je bio dole prema istoku, a tamo je obično najviše klinaca sa starcima. Bacale su se ko napolitanke iz mase, prek 20 komada i velika mogućnost je bila da jedna zaglavi na tribini, a onda bi bila ozbiljna pizdarija.
    Pričam ko neko ko je na navijačkoj tribini prek 30g i kuži sav folklor i kaj grupa odluči to je amen slagao se ili ne, na kraju krajeva svaku treću tekmu se vraćam skurene majice ili jakne doma i opet dolazim na isto mjesto jer to volim i prihvaćam, al po meni ovo je nepotrebno i rizično za sigurnost nas samih. To su praktički bombe.
    Naravno da su potrebni klinci van kopa, na rubnim sektorima po meni, pogotovo kad nemaš baš neki izbor bez istoka i juga, privrženost i zaluđenost se lovi odmalena, na kraju krajeva da filtriraš takve stvari imao bi druge tribine / etaže pune, a navijačku sa rupama otprilike kao i udarni jučer.
  • podravskimodrikibicPMK
    46
    meni je logicno da ne kupujes kartu dok nisi barem 80-90% siguran da ides, bar ja to ne radim
  • superhik
    12.4k
    Ljudi se prilagođavaju tribini, a ne obrnuto.
    Ne pada mi napamet furati klinca na utakmicu ovakvih tenzija i rizika, a posebno ne na sjever.
    Malac me je dva dana molio da ide samnom, jednostavno sam mu morao objasniti zašto ne može ići koliko god ga to pogodilo.
  • DerHerrKool
    725
    I kaj bi sad ovi koji hoće ić na tekmu trebali? Nekako znat da ima dečki koji još nisu ziher, pa ne kupit kartu da njima ostane.
  • Gradina
    21
    Šta se tiče paljenja transparenta, nadležni sve moraju prijaviti policiji, jer je to ni više ni manje nego teroristički čin i da je to napravia bilo ko osim službe državne bezbje... pardon, navijači Hajduk NOVJ, danas bi se pričalo o tome živite li u Bejrutu ili u Zagrebu... a pošto su to napravili tifusari braća grobari će im se diviti, a oni će pričati o tome kako su ugasili BBB putem bluetootha

Edit: pošto je ovo ugrožavanje javne sigurnosti u ovo bi se trebala uključiti i SOA jer je jučer moglo zbog njihovog debilizma nastradati stotine ljudi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.