• Bernard
    1.2k
    Jedna pijana nakon fantastičnog dana na Maksimiru.
    Nek živi ljubav,nek se budi dan ..
    Plava braćo i sestre živjeli i uživajte!!
  • rokikaciga
    13.6k
    pazi kom prijetiš i kaj govoriš.Alack Sinner

...

lako se mi nađemo ako želiš.Alack Sinner

:eyes:
  • Doktor Kunić
    6.5k
    Još će ove udruge za zaštitu životinja počet dolazit na sjever pa nevjerojatno
  • Pacho
    16.6k

Stavio je kolega godine, ali je zaboravio visinu, tezinu i boju ociju. Treba dating temu otvoriti za takve oglase.
  • vjeko1701
    24.3k
    Koliko god bio forum pazi kom prijetiš i kaj govoriš.

Zadnju tekmu sam propustio u coroni jer nisam imao covid propusnicu protiv Valura i Omonie. Imam 37 godina, ako ima problema, lako se mi nađemo ako želiš.
    Alack Sinner

Još jednom ovakva retorika i stiže malo duži ban.
  • Hnlovac
    5.3k
    dati Majkiju odrijesene ruke na dating temi , čovjek je ipak veteran usamljenih srca
  • Gradina
    20
    Koliko god bio forum pazi kom prijetiš i kaj govoriš.Alack Sinner

Legendo nije ti prijetio, malo te podobo i to je to.

A što se topovskih tiče potpuno se slažem s tobom, koliko god ćete vi na ovo sad odogovarati i sprdati se ovome danas stvarno nije mjesto na stadionu. Ne služe dekoru tribine, a i ne smijemo zaboraviti kako nam na stadion dolaze i djeca i stariji ljudi, invalidi i srčani bolesnici, ovo nije klub za koji navijaju samo ultrasi, i sumnjam da je svima ovo ugodno slušati, također može omesti igrače ( i meni se učinilo da se Goda stresao par puta )
    Po meni su bengalke super i ako se s njima pravilno rukuje odlično posluže izgledu tribine, ali ovo danas nema smisla i iskreno se nadam da ćemo prestati koristiti sve eksplozivne naprave kad prijeđemo na Kranjču
  • Mali Zeus
    20.6k
    Kaj su se igrači stresli kaj je vama, pa kao nikad prije nisu čuli topovske.
  • Mr Anderson
    19k
    Ja se još uvijek tresem:lol:
  • Mali Zeus
    20.6k
    Nije to u redu ipak na stadion dolaze djeca starci invalidi svi
  • miro
    8.8k
    Topovski udari su idiotski i potpuno nepotrebni, pogotovo jednoj grupi kao što su Boysi, koji navijaju svih 90 minuta. Mene svaki put strese kad eksplodira, a mogu si mislit kak je klincima na tribini ili vatrogascima i skupljačima lopte dolje. To mi je za cigane, torcu i slične koreografske šabane
  • NitkoBitan
    36.4k
    Ajde izdrzat ce se jos malo, tesko da bude topovskih na Kranjci i novom Maksu :razz:
  • Zagreb1992
    3.4k
    Prvo su baklje problem , sad topovski ...najbolje da bude kao u kazalištu atmosfera.
  • Mali Zeus
    20.6k
    uskoro će biti i koreografije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.