• Fatos Beqiraj
    1.8k
    plus postotak i bonusi
  • fakin
    4k
    Livi, Beljo i Zajc 3 su igrača koji jednostavno moraju biti u Dinamu i iducu sezonu. Jako puno gubimo odlaskom nekog od njih trojice
  • Kujtim Shalla
    9.3k
    Ovaj Konoplya Yukhym što se spominjao iz Šahtara ozljeđen već 5,6 utakmica . Zna li se jel nešto ozbiljno ili je možda već dogovoren pa ga više ne stavljaju
  • GOAT
    6.4k
    Sad sam procitao da ga nema do kraja sezone u najavi tekme sa Crystal Palace

"Brazilian Marlon is a doubt, while Yukhym Konoplya is out for the rest of the season."
  • Fatos Beqiraj
    1.8k
    2111467fd6a0a2a49202c0eb66536cd86561854dbc4704a23d72c1fe.png

Ozbiljan graf ima
  • Laugreano
    5.6k
    Je, al defanzivno je to dosta tanko.
  • ElDorado
    10.9k
    Zakaj bi Lesickom bilo kaj vjerovali, pa svaki dan bubne neko drugo ime.
  • Laugreano
    5.6k
    Dosta sličan graf :grin:
    [img]http://mihali.png
  • Kujtim Shalla
    9.3k
    Pa mi ne možemo ništa kad kupiti beka koji je top i u jednom i u drugom pravcu , sa njima i liga 5 ima problema . Ili je dobar u jednom ili u drugom segmentu. Ako je na free transfer onda je top , a na treneru je i njemu da bude bolji u drugom djelu . Ili nadjes nekog koji je niti dobar niti loš u oba . Jbg realnost a meni Mykha nije bio loš . Jednostavno se svašta poklopilo
    Mi moramo dovesti beka ako Moris ode , a sad pričamo o mamama navedenog. Ni Moris nije ni sličan igrač sad kao prije ozljede , a vjerojatno i menager mu pumpa glavu. Onaj Tabinas je zalutao covjek kod nas i nikad neću shvatiti taj dolazak osim ako se pomoglo Vukovaru nekako. Nervirati se neću zbog Belje i natpisa . Fantastičan je , i zaslužuje sve pohvale . Ljudi jako se radujem prelaznom roku da vidim u kojem pravcu idemo,da vidim klubske ambicije . Boban bez stresa je imao dosta vremena planirati. Siguran sam da ćemo se puno radovati
  • Fan
    2.2k
    Moramo se mi ozbiljno zaštitit s ovakvim igračima. Naravno, dat normalan ugovor vezano za renome i to što može doprinjeti, ali ogradit se na neki način u slučaju ozljeda ili nekih drugih razloga neigranja, neke klauzule gdje mi možemo prekinut ugovor uz što manju odštetu jer su kvalitativno takvi transferi jako često sumnjivi.
  • Maximo
    866
    Gledo sam ga par puta, fkt niš posebno ni u jednom smjeru nije donosio u tim utakmicama, čini mi se ko novi Mykha samo na desnom boku...
  • Jurki
    24.6k
    S obzirom da Prširu istjece ugovor, nebi bilo lose prodat Soldu i dopeljati njega za dž pa i preprodati za godinu dvije.
  • fakin
    4k
    Navodeći Livakovićevu situaciju, turski mediji ističu da postoje tri kluba zainteresirana za hrvatskog golmana. Dodaje se da je Dinamova ponuda za njega najniža.
  • rokikaciga
    13.6k
    znaci nije za nula kuna. A i sta vrijede druge ponude kad Livi zeli samo Dinamo.
  • rioda
    15.7k

Možda je najniža, ali i jedina kod koje se može prebiti staro dugovanje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.