• CerealKiller
    344
    Zelenika je od odlaska Livakovica najbolji golman lige i nitko me ne moze uvjeriti u suprotno
  • Dzoni
    5.4k
    U konkurenciji kakvih golmana? Po mom mišljenju, poprilično loših
  • Chempers
    1.3k
    Livakovic bi trebao biti prioritet. Vidjeli smo što znači imati lošeg golmana, znamo kakva je klasa, želi ostati, nitko neće ponuditi nekakvih 10 mil da mi ne bi mogli tome parirati. Tu je sve jasno, ako smo pametni zakaparit ćemo ga. To da će nam ga nekakav mid range klub iz lige petice uzeti za 5 mil a mi tu "ne možemo ništa" su priče za malu djecu.
  • scooniepenn
    6.8k

Zajc je odmah iza ovog 1. ešalona, u 2. ešalonu. Tu bih svrstao i Bakrara i Perez Vinlofa kao brutalan potencijal za razvoj i kasniji veliki transfer.
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    Naravno da se nešto mora platiti,a ako ga Boban dovede bez odštete onda je to posao stoljeća uz sav respekt za McKennu i sve transfere do sad. Livi mora biti prioritet ,kakav crvenika,Zelenika i koji bakrači
  • CerealKiller
    344
    Liga nam je slaba ali nebi se složio da su nam golmani loši. Zlomislić, Kolić, Posavec, iako imaju kikseva kao i svi golmani mislim da su generalno solidni a Zelenika je vec godinama najkonzistentniji. Valjda nisam jedini koji je to primjetio, Ako baš nikako ne možemo zadrzati Livija onda bi on bilo logično riješenje. Evo samo to, necu vise komentirati golmane.
  • Jos-Optimus
    10.5k
    Iz intervjua se jedino može iščitati da Livi želi ostati. Naravno da nitko nije lud pa da javno kažemo koliko smo spremni dati. Ponavljam, može bilo tko ponuditi ne znam kakvu cifru ako on tamo neće, a neće. Dakle, trebamo biti razumni i ponuditi neki iznos koji je koliko-toliko prihvatljiv i ne sumnjam da će tako biti.
  • mrgud
    761
    Nema Dinamo love za plaćati odštetu za Livija.Treba namaknuti 27 milja od transfera.Jedina šansa je ako će se moći nešto ispregovarati pa da im šenkamo zadnju ratu za njega.Sve mi se čini da ćemo ostati na Filipoviću i Nevistiću
  • Fatos Beqiraj
    1.8k
    Kakvi hnl golmani, nema tu kvalitete za europu. Ako ne Livi onda neko iz inozemstva 2 3 miliona se moraju puknit na golmana. Ako je to premalo za Livakovica nac cemo nekog drugog. Ali nikakvi hnl golmani ni slucajno
  • Droljo
    27.4k
    Mi 4+ mil možemo dati za igrača sa preprodajnom vrijednosti nikako za tridesetogodišnjaka. Jebiga, mi i ovako imamo pre skupu momčad. Sad da damo 5 za golmana pa zadnji vezni pa krilo pa bek pa špica i mi smo na 25 mil. Od kud? I zašto
  • Dadox
    1.4k
    U kakvom je statusu Horkaš u Španjolskoj? Ima li ugovor tamo i da li bio bio voljan za povratak? Pitam za ove koji ne bi Hnl-ovce.
  • Efes Pilsen
    15.6k
    Zelenika je HNL golman, to imas u Filipovicu. Prodao bi Hoxhu za Livakovica.
  • Paggini
    81.7k
    Treba namaknuti 27 milja od transferamrgud

Daj ne trabunjaj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.