• Mr Anderson
    18.9k
    Jesu njima navijači 'spužve'?Droljo

Pa, igrao sam davno tamo jednu sezonu, koliko se sjećam, pili su ko spužve poslije svake tekme.
  • NKDZ86
    8.1k
    andy voli pričat lovačke priče
  • jedan u nizu
    18k
    Ljudi kazu, zene kazu, svi mi kazu: - Andy bre, imas lepog talenta i nemoj da ga menjas!
    I ja necu da ga menjam jer je najbolji u ovde!
  • vjeko1701
    24.3k
    Pa ovo mi je više nego razumljivo. Godinama mu je igrač i njegova obitelj na grbači, plaća im stan, daje im novce za život, oni odbijaju bilo što raditi ili barem naučiti jezik.

Sad već polako ulazi u godine kada ga mora nekom uvaliti barem da bude na 0, posebno jer je sve veća opasnost da fizički nikad ne bude za seniorski nogomet, kolko god bio talentiran.
  • Dzoni
    5.4k
    Albanski mafijozo udara jako. Da nije bilo ludih spletova okolnosti, danas bi valjao hrenovke u pecivu i pljačkao ljude za 50€
  • Anderson Costa
    267
    jel netko gledao malog zadnjih par mjeseci? cisto da cujemo i druge
  • Paggini
    81.8k
    Meni je žao dečka ovdje najviše, jer mali voli Zagreb i Hrvatsku, a s obzirom kako je slavio svaki gol Dinama sa strane, rekao bih i da voli Dinamo, mislim da ima nogometa u njemu itekako, barem ovo što sam vidio, lopta mu se lijepi za nogu, brz je, ali ga je nažalost posrala nestvarno loša genetika i to je to. Čekamo već 4 godine da naraste, a narasti neće kako sve stoji.

Jebiga i onda Bara radi šta Bara radi najbolje jer zna da od malog neće vjerojatno biti ništa, pa da barem neki kurac zaradi.
  • GOAT
    6.4k
    U juniorima je rezultat nebitan osim ako Belinho ne pobjedi Dinamo :lol:
  • criticus
    7.6k
    Vrlo je jednostavno. Vidit ćemo ga dogodine (eventualno još godinu iza), ako bude mogao igrati u drugoj ligi onda bi mogao postić neku realnu cijenu i Bari je vjerojatno onda bolje ići u dogovor s Dinamom. Ako ne, onda ide u Barcelonu za 5 milijuna :lol:.
  • Nogo
    10.8k

Jedan jedini Olmić! :heart:
  • Droljo
    27.4k
    Već 28 godina!? Strašno.
    Polako je već i vrime....
  • DrRatoljub
    760
    Iz ovog se posta vidi koliko su ga ozljede mucile. Do 28 ima oko 300 nastupa. A igrao je u prvoj momcadi de facto od 19. Platio je danak igranju za sve selekcije za koje je mogao. Najviše bi se volio da se jednog dana vrati u svoj Dinamo, makar i na sezonu samo.
  • Carrasco
    7.2k
    Belinho u 246 seniorskih minuta ima jedan gol i čak pet žutih kartona.Krizy

i 9 golova u 792 minuta za juniore, a još uvijek može igrati za kadete. Vjerujem da nitko nije pogledao nijednu njegovu utakmicu ove sezone, al bitno je momka sprdat jer je mislio da može igrati na većoj razini od kadeta, što se na kraju i pokazalo točno.
  • Jurki
    24.6k
    ok, Belinho je pokazal da moze igrati na vecoj razini od kadetske.
    Dal je igral za juniore Dinama? Je.
    Kaj je jos Dinamo kao klub mogel napraviti da ga Bara ne otpelja u Kustosiju?
    Dati mu minute u prvoj momcadi?
    Ne kuzim.
    Ocito je bil Barin prvi naum ako se klincu ne ponudi dovoljno jak profi ugovor. Otpeljal ga bum u Kustosiju.
    Dal mi mozemo jednom Šunti ili Zebicu dati xy eura a Belinhu vise? Zar to nije ocita ucjena kluba?
    Dal je klub ponudio profi ugovor Belinhu? Je. A kaj je napravil Bara?
    Isto kak i u slucaju Leona, tak i Belinha i svakog drugog koji misli izigravati uvređenu frajlu.. ponuda je takva, plan takav i takav.. i ako se to nekom igracu ne dopada.. idite tam de vam bu bolje.
    Kaj hoces vise? Profi ugovor, od iduce sezone zagarantirane minute u dvojci..rad s dobrim trenerima i u vrlo dobrim uvjetima. (namjerno nisam napisal najboljima).
    Potencijalni ulazak u prvu momcad, Europa, jebacki transfer.
    Ako je jednom Dominguezu iz Barce plan Dinama bil prihvatljiv, koji su kurac Belinho, Jakir jr itd.?
  • Carrasco
    7.2k
    Dal je igral za juniore Dinama? Je.Jurki

U početku je igrao pa je spušten u kadete. Tu je očito i zatražio odlazak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.