• Oluja
    6.6k
    Index:
    "NEKADAŠNJI hrvatski reprezentativac i legenda Dinama, Sammir, u 39. godini vraća se nogometu. Nakon višegodišnje pauze tijekom koje nije igrao, bivši veznjak potpisao je za Apotheos FC iz Atlante, klub u četvrtom rangu američkog nogometa."
  • veselko tenžera
    7.9k
    moram te razočarati. Budući da nisam uspio dokazati da je igrač koji 2 uzastopne sezone igra u istom klubu u taj klub došao u prvoj, a ne u drugoj sezoni - ne preostaje mi ništa drugo nego položiti oružje.

Osim toga, bio sam u zabludi jer sam bio uvjeren da je Jakirović u Turskoj vidio neki no name klub, a on je, izgleda, vodio Trabzonspor. To je ozbiljan klub tamo i stvarno nije neki poseban posao spasiti Trabzon od ispadanja.
  • Mr Anderson
    18.9k
    Nakon višegodišnje pauze tijekom koje nije igrao, bivši veznjak potpisao je za Apotheos FC iz Atlante, klub u četvrtom rangu američkog nogometa."Oluja

Bolje onda da je došao u Dinamo uz Odranskog Obreža...isto 4. rang.
  • Droljo
    27.4k

Jesu njima navijači 'spužve'?
  • badjibadara
    9.5k
    Imate problema sa probavom?

Belinho se u Kustošiji fenomenalno razvija. Nedavno je igrao protiv juniora Dinama, bio je daleko najbolji na terenu, a Kustošija je pobijedila Modre. U utorak je igrao za seniore u polufinalu Kupa ZNS-a protiv Sesveta, koje su druge u Prvoj NL. Igrao je u udarnom sastavu, bio je briljantan do 75. minute. Kustošija je pobijedila 2:0, igrao je zaista izvrsno, dominirao je. Sad Kustošija igra finale Kupa ZNS-a, a nakon toga može u ždrijebu dobiti Dinamo, Rijeku, bilo koga iz SHNL-a. Tko god dođe, Belinho će igrati! Razvija se mnogo bolje nego što smo planirali. Ima mnogo više juniorskih i seniorskih utakmica, a u Dinamu je trebao igrati za kadete. U Kustošiji dobiva ono što mu nedostaje. Ako sam ikada sumnjao da će biti veliki igrač, više ne sumnjam - kazao nam je Bara.

S obzirom na to da se Belinho sjajno razvija i igra seniorske utakmice, postoji li ikakva mogućnost da se vrati u Dinamo?

- Dinamo više ne može platiti Belinha! Transfer koji će Kustošija tražiti za Belinha Modri više ne mogu pratiti. Neće otići ispod 10 milijuna eura. Njemu je samo trebalo vremena. Još nije skroz spreman za najvišu razinu seniorskog nogometa. On mora ostati u Kustošiji barem do zime.

Postoje li već sad neke ponude za njega?

- Naravno da ima. I to iz velikih klubova. Ali, kao što sam rekao, još trebamo pričekati kako bi bio maksimalno spreman za najveća dostignuća. Kustošija ga neće pustiti dok se skroz ne razvije.

- Budimo skroz iskreni, on kasni u biološkom razvoju, recimo godinu dana. Međutim, velikim koracima se razvija u tjelesnom smislu, u snazi. Kad pričam sa seniorima Kustošije, svi mi kažu: Andy, Belinho je čudo!

Onda nam je Bara isporučio i jednu ekskluzivu.

- Kazat ću vam da je pitanje trenutka kad će biti pozvan za brazilsku reprezentaciju U-18! Već su Kustošiju kontaktirali iz Brazilskog nogometnog saveza. Kazali su da ga prate, da o njemu primaju samo najbolje recenzije, da im imponira da sa 17 godina već igra seniorski nogomet. U ozbiljnoj je opciji za reprezentaciju Brazila - zaključio je Andy Bara.
  • NitkoBitan
    36.4k
    :rofl: :rofl: :rofl:
  • Nolifer
    14.7k

Do kad će to mrcvarenje trajat? Čisto forsiranje malog da mora bit u prvoj, pa vidimo kak je Varela bio forsiran, pa je nestal. Ak im se tolko žuri, široko im polje. Nije ni prvi ni zadnji Brazilac koji bu došao.
  • Paggini
    81.7k
    Kad pričam sa seniorima Kustošije, svi mi kažu: Andy, Belinho je čudo!badjibadara

:lol: :lol: :lol:
  • NitkoBitan
    36.4k
    Seniori Kustosije odusevljeni, dok klub vrti milijune vjerojatno ih pola treba imat neku stelu sa strane da ne ostanu kruha gladni krajem mjeseca.
  • Krizy
    71.3k
    Belinho u 246 seniorskih minuta ima jedan gol i čak pet žutih kartona.

Ide transfer u UFC flyweight :rofl:
  • Oluja
    6.6k
    Kad mali ode iz Kustošije, plakat će se za njim kao za Ivušićem kad je odlazio s Cipra. Djeca će plačući skidati postere, a uplakane majke će ih tješiti i govoriti da će se odseliti tamo gdje Belinho ode.
  • Jurki
    24.6k
    Članak da Bara malo izreklamira sebe, Belinha i novinar da napise kak u Dinamu rade debili.
    Varela je fizicki duplo jaci od Belinha i odbijal se od bekova Kurilovca kao da se zabio u zid.
    Nemam nis protiv Belinha, ali svima bi trebalo malo realnosti da shvate da mali jos nije za profi razinu nogometa.
  • Droljo
    27.4k

Djeca mi kažu: tata nemoj da umreš...
  • crophantom
    3.8k
    Kad pričam sa seniorima Kustošije, svi mi kažu: Andy, Belinho je čudo!badjibadara

Ajde reci gazdi kaki je mali Belinho da ja ne pričam!
    fCzeVLt.jpeg
  • rokikaciga
    13.5k
    Ovo je tesko mrcvarenje malog. Em sto ga vec sad gura u eter sa nekim bolesnim ciframa, em ga gura u brazilsku reprezentaciju a mali igra za nas. Ne razumijem Baru nekad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.