• Mr Anderson
    18.9k
    Jesu njima navijači 'spužve'?Droljo

Pa, igrao sam davno tamo jednu sezonu, koliko se sjećam, pili su ko spužve poslije svake tekme.
  • NKDZ86
    8.1k
    andy voli pričat lovačke priče
  • jedan u nizu
    18k
    Ljudi kazu, zene kazu, svi mi kazu: - Andy bre, imas lepog talenta i nemoj da ga menjas!
    I ja necu da ga menjam jer je najbolji u ovde!
  • vjeko1701
    24.3k
    Pa ovo mi je više nego razumljivo. Godinama mu je igrač i njegova obitelj na grbači, plaća im stan, daje im novce za život, oni odbijaju bilo što raditi ili barem naučiti jezik.

Sad već polako ulazi u godine kada ga mora nekom uvaliti barem da bude na 0, posebno jer je sve veća opasnost da fizički nikad ne bude za seniorski nogomet, kolko god bio talentiran.
  • Dzoni
    5.4k
    Albanski mafijozo udara jako. Da nije bilo ludih spletova okolnosti, danas bi valjao hrenovke u pecivu i pljačkao ljude za 50€
  • Anderson Costa
    267
    jel netko gledao malog zadnjih par mjeseci? cisto da cujemo i druge
  • Paggini
    81.7k
    Meni je žao dečka ovdje najviše, jer mali voli Zagreb i Hrvatsku, a s obzirom kako je slavio svaki gol Dinama sa strane, rekao bih i da voli Dinamo, mislim da ima nogometa u njemu itekako, barem ovo što sam vidio, lopta mu se lijepi za nogu, brz je, ali ga je nažalost posrala nestvarno loša genetika i to je to. Čekamo već 4 godine da naraste, a narasti neće kako sve stoji.

Jebiga i onda Bara radi šta Bara radi najbolje jer zna da od malog neće vjerojatno biti ništa, pa da barem neki kurac zaradi.
  • GOAT
    6.4k
    U juniorima je rezultat nebitan osim ako Belinho ne pobjedi Dinamo :lol:
  • criticus
    7.6k
    Vrlo je jednostavno. Vidit ćemo ga dogodine (eventualno još godinu iza), ako bude mogao igrati u drugoj ligi onda bi mogao postić neku realnu cijenu i Bari je vjerojatno onda bolje ići u dogovor s Dinamom. Ako ne, onda ide u Barcelonu za 5 milijuna :lol:.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.