• scooniepenn
    6.8k
    Kakav Posavec? Imamo top 2. golmana Filipovica, nadam se i Livija kao 1. na duze vremena. Za 3. golmana bih radije nekog od klinaca nego trosio lovu na Posavca.
  • Maki17
    287
    Od golmana kojima ističe ugovor vidim Kahlinu i Dimitrovskog koji su se spominjali ovdje.
  • Dadox
    1.4k
    Nadam se da je ovo s Posavcem neka zajebancija.On nije bolji golman od Neve.
  • CerealKiller
    330
    Iz hnla meni samo Zelenika moze zamjeniti Livija, sve ostalo je nekoliko razina ispod
  • rokikaciga
    13.3k
    Nažalost, je. Meni je samo Matijaš gori golman od Nevistića trenutno. Sve ostalo je u najboljem slučaju u pet deka.
  • Zoran
    587

A taj isti stari je po Budinšćini nosio Hajdukovu trenirku. Otac je bio predstavnik lokalnog kluba NK Milengrad Budinšćina ( 2 Žnl ns krapinsko-zagorske županije) za koji mu je buraz igrao ( isto je golman- to je taj kaj ste ga na tribini vidjeli ). Za Posavca također znam od fizia iz Intera da je teška tovarčina, i to dok je još bio u Zaprešiću je navijal za hajduk ( isto i austrijanac potvrdio koji je s njim igrao). Zagorac, a da je navijač hajduka-sramota i takav nam netreba.
  • Zoran
    587

Opcina Budinšćina ( od kuda je rodom) gravitira više prema Varaždinu, dok se većina djece iz Zagorja rađa u Zaboku (bolnica Bračak) i naravno dio u Zagrebu.
  • rokikaciga
    13.3k
    Ja znam s kojom ženskom je bil pa mogu reć da nije baš čist u glavi.
  • Zoran
    587

Igralo je za nas pun ku..c tovara i hajdukovaca da se ne lažemo. Ali isto tako Posavec je u više navrata izjavio da je hajdukovac. Postoji i negdje na podcastu ili you tubeu ali mi se neda tražiti.
  • blue heart 72
    3.4k
    Ma Posavec u prvom redu zbog svoje (ne)kvalitete nema kaj tražiti u Svetinji, bilo kao treći ili drugi golman, a o opciji za prvog golmana uopće ne treba raspravljati. Tako da je sve ovo ostalo sporedno i nebitno
  • Krulek
    1.2k
    Zelenika, Šemper ili Kahlina...
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    Dajte ljudi , nemojmo biti ko FB stranica, bar je zona ozbiljna . Kakav crni Posavec ,opušteno. Vidite da seru jer nema niti jednog imena, samo prepišu tu i tamo sa zone. Šta će biti sljedeće , opet stara želja modrih Bosec u igri :rofl:
  • Nolifer
    14.7k
    opet stara želja modrih Bosec u igri :rofl:Kujtim Shalla

Germanijak doznaje....

:lol:
  • zmujcinslbrod
    138
    kahlina bi nam leadership digao na nivo više, uz škota i njega bi imali pravo zapovjedništvo...
  • Ivdzo11
    9.6k
    Kad Livakovic bude sluzbeno predstavljan na ljeto treba sloziti video s ovim tekstom Lesickog i popisat se i po njemu i germanijaku...

"U Maksimiru su, čini se, napokon postali svjesni realnosti: Dominik Livaković odlazi. Ne danas, ne sutra, ali vrlo skoro — već ovog ljeta. Fenerbahçe očito traži ono što Dinamo ne može pratiti. Kad se tome doda plaća kakvu zaslužuje prvi golman reprezentacije, jasno je da se ta priča teško može nastaviti. Drugim riječima, Livaković postaje luksuz koji Dinamo više ne može nositi."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.