• emilperska
    15.7k
    Ovo su neke borbe Zagoraca i Varaždinaca s izdajnicima u vlastitim redovima, sviđa mi se.

Stari od Posavca na istoku je onda bio agent provokator jel? Mislim ne znam ga osobno, osim da su dres od Petka/Gavre imali i da je to sprdnja bila kad je ovaj za tovariju potpisao da smo ga trebali slikat i poslat ovima..

Nemrem zamislit Zagorca ni Varaždinca da navija za tovare. Zagorje/Varaždin i Dinamo su mi kao ying i yang, kao Šušak i Tuđman, kao Oršić i Petković, kao burek i jogurt itd..
  • vjeko1701
    24.2k
    Neki Varaždinci imaju neke svoje probleme i sa Zagorjem i Zagrebom i Dinamom pa je tamo kroz rane 2000. godine bilo popularno simpatizirati Hajduk. Kakva je situacija danas, ne znam. U Zagorju pak, za Hajduk navijaju većinom potomci partijaša. Nema ih puno, al se tu i tamo na iznenađenje ostalih nađe.
  • Jurahrz
    15
    Nitko normalan u Varaždinu ne navija za Hajduk, večina Hajdukovaca dolazi iz Međimurja, a oni imaju isti kompleks prema Varaždinu ko Hajduk prema Dinamu... Uvijek drugi i lošiji...
  • vjeko1701
    24.2k
    Velim, kak je sad, ne znam, al znam neke navijače starog Varteksa iz perioda 2000ih koji su imali problema s Dinamom pa su simpatizirali Hajduk ispred Dinama.
  • rioda
    15.6k

Baš bih volio vidjeti broj članova Dinama u samom Varaždinu :smile: Varaždinska županija za Međimurskom zaostaje za cca 500 članova
  • ElDorado
    10.8k
    A jučer mislim Olivari ili tko već napisao kak u klubu duboko vjeruju da bu sve ok s Livijem. I onda smrad danas ovo. Dajte ljudi. Kaj skačete na svaki šugavi tekst. Taj isti je u podcastu izjavio da ga ne bi čudilio da Stojka prodamo za 5 milja. Lik mrzi Bobana i proljeće na max. Valjda mu ne daju akreditaciju.
  • emilperska
    15.7k
    Ja ne znam nijednog Varaždinca što navija za Hajduk, znam par Zagoraca i nešto više Međimuraca što su im starci bez skrivanja za Zvezdu navijali u jugi pa su sad presvukli uniforme jel..

Makar isto tako sam tvrdio da nema iz Orašja i tog kantona nikog da navija za Hajduk pa na svadbi lani završim s ekipom iz Mahale što navija za Hajduk, a nisu komunjare i sami se sprraju sa sobom da ih se familija odrekla..
  • Amigo86
    64
    Bas mi se sviđa, kakve smo igrace doveli...Mckenna rekao da ima 4 godine ugovora da želi ostati, sada dominguez
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.