• Zoran
    582
    A kaj bi mi dobili s Posavcem-baš ništa. A i bil je u hajduku pa si nek ide dolje ak mu u loksi nije dobro.
  • emilperska
    15.7k
    Posavec dolazi za drugog ili treceg golmana.
    Nevistić je na izlasku. Zagi ide u penziju ili negdje u BiH.

Klub želi imati 3 golmana u prvoj ekipi bez juniora jer će oba juniorska golmana pokrivati Dinamo 2 i juniore, a to je priličan broj utakmica bez juniorske LP i Premier league koju isto koliko znam nastavljamo.
  • Efes Pilsen
    15.6k
    I bas tovara? Cemu?
  • rioda
    15.6k

Koliko vidim rođen je u Varaždinu?
  • Josip Frank
    267
    Posavec nema nikakve veze s Hajdukom, osim toga što je igrao za njih, a to je bilo isključivo profesionalno, kao što je za nas igrao Joško Jeličić npr
  • austrijanac
    10.9k
    Svi ovdje znaju da sam svaki Bobanov potez podrzavao, cak i bezuvjetno.

Za Ovu pricu, koju je plasirao Sikic, mogu samo sve njih sterat u kurac.

S deckom sam igrao godinama, lik je tovarcina na kvadrat (dok njegov menader - Lebo - nije).

Nema Boga da taj tovar zavrsi u klubu.
  • austrijanac
    10.9k
    Edit:
    @Josip Frank doso je iz zagorja u Inker te onda bio sretan ko malo dijete dok je bio u Hajduku. Nakon toga, pitajte ga ko ga je ozenio pa ce vam bit jasno…

Tek sam sad shvatio da si kurcina od insidera na kvadrat.
  • emilperska
    15.7k

Ne znam njega, ali znam da su mu buraz i stari dok smo imali godišnju za istok prije potresa, tamo redovni bili. Ne znam s godišnjom ili bez.
  • Josip Frank
    267
    Tek sam sad shvatio da si kurcina od insidera na kvadrat.austrijanac

???

Ne znam njega, ali znam da su mu buraz i stari dok smo imali godišnju za istok prije potresa, tamo redovni bili. Ne znam sa godišnjom ili bez.emilperska

.
  • austrijanac
    10.9k

Jesu, ali decko na prijelazu u dvadesete glupo zastranio.

Ozenio kcer lokalnog serifa, iz nekog razloga zavolio tovare, mali Lebo (koji je dinamovac) mu je i kum i menadzer, te nakraju ne kuzim zasto bi uopce bio drugi ili treci golman

Meni je sikicev clanak i nista vise.
  • emilperska
    15.7k

Bilo je to taman prije prelaska u jogurt. I znam da je među nama pretplatnicima bila sprdnja kao u stilu gle debila presao u hajduk, a buraz mu hoda po istoku u Petkovićevom dresu hahaha..
  • Efes Pilsen
    15.6k
    Ima dost golmana kojima istice ugovor za mjesec dana u svim dobnim kategorijama i za sve opcije. Potpisat tovarcinu i uhljebit ga u klub da sjedi bez ikakvog ucinka bi bila epska debilnost, pa povukao taj potez Boban ili bilo tko drugi.
  • miro
    8.8k
    ma samo da se Las Palmas ne plasira u LaLigu :pray:
  • Orc123
    15.6k
    vjeruj mi nije tovar haha....to znam 100% :smile:
  • ElDorado
    10.8k
    Šta god da je ni približna kvaliteta za nas. I kome nije jasno ova objava usmjerena je samo protiv Bobana. On je meta a sve ostalo pizdarija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.