• hardek
    9.8k
    Mene je Kotarski negativno iznenadio moram priznati. Kao i sam kažeš obrani mrtve zicere ,ono nenormalno ,i onda nakon 5 minuta dobije pomračenje uma i primi pacerski golKujtim Shalla

Zvuči kao Matijaš za bogate
  • Paggini
    81.2k
    Imam jednu vjerovatno jako nepopularnu, ali ja bi razmislio o Puljiću kao 3. napadaču. Imao bi jednu od najmanjih plaća u ekipi, a dokazano zna zabiti gol. Bakrar bi i dalje bio 2. a Puljić bi bio tu u slučaju neke ozljede nedaj bože.hardek

Patrik Mijić!!!!!!!!!!
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    neznam jel ima na YouTubeu njegove greške iz ove sezone ,pogledaj ,tu su negdje. On istrčava u prazno ,a Matijaš ko da vazelinom maže rukavice. Covjek loptu uhvatit ne može :lol:
  • Orc123
    15.6k
    Leo Rimac! Ko 3. Napadac...ne znam zasto smo ga pustili ko free agent...nadam se da imamo neku opciju za vratiti ga. Igra jako dobro u Sloveniji a opcenito sam ga spomenuo jos prije koju godinu. Ima nesto Petkovicevski u sebi, a opet klasicni realizator.....vratio bi ga za 3. Napadaca definitivno ili ga vratio pa poslao na jos jednu posudbu. Ne znam koji je bio model odlaska u Sloveniju i jel imamo kakvu mogucnost ga vratiti bez da platimo neke odstete velike.

Svi su samo gledali svilenog Cutuka, a Rimac je bio masina za njega i puno se je lakse ptiviknuo na seniorski nogomet jer zna igrati, a jos k tome fizikalije su mu jako dobre. Cutuk nece moci nista u Seniorskom nogometu, a Rimac je i vise nego dobar za prvu sezonu, stovise odlican.
  • Tranzicijski Napad
    1.4k
    Nes se spominjo Club Brugge u njegovom kontekstu
  • Crni86
    21.2k
    ala budimir varijanta, svida mi se
  • Jurki
    24.5k
    bilo je nesto govora o Rimcu, da ga je pocetkom sezone Boban htio poslati nekam na posudbu, al da je to on odbio. I trazio odlazak.
    Valjda imamo nekakvi buyback pa za sitnu lovu ga vratimo.
    Al je opet pitanje dal bi on htel grijati klupu kao treca spica.
  • Orc123
    15.6k
    Kad ide update vrijednosti na TM?
  • Facke
    8.1k

Tu ti je vec borba kakve budu cene nasi igraci dobili.
    To ak se ne digne bas dobrane onda bude dost raspravi bile. A zgelda da se vec sad koci i opet bude one man show. Ak Beljo nebude na 9-10 milja onda vam je se jasne.
  • Droljo
    27.2k
    Ak Beljo nebude na 9-10 milja onda vam je se jasne.Facke

Ja bum šokeran, absolutne šokeran!
  • austrijanac
    10.9k
    Odite na TM forum pa se svadajte s debilima.

Tuzno je sto takvu kvazi moc dadnu odredenom debilu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.