• Zagi
    17.4k
    onda mi je McKenna 6.5 - 7. Solidan.Paggini
    E jbg. Jel 6.5-7 ili je 7.28?
  • Orc123
    15.6k
    McKenna nije Galesic i Sergi s loptom ali bome nije ni Lauritsen, Ktc, a dobro znamo koliko su kvalitetna bila i navedena dvojica. McKenna je stvarno solidan s loptom u nogama i iskreno ocekivao sam puno slabiju igru s nogom od njega...ima bolju dugu loptu i od Sergija i od Galesica....fakat odlicno cilja, kratki brzi pasevi mu nisu forte jer jbg statura mu takva....ima jako dobre brze lopte kojima gađa i probija linije....nesto je slabiji znaci u brzim kratkim pasevima, tehnicki te brzinom....ostalo mu je na top razini.....odusevio me je.

Takvog bi stopera volio imati do penzije bas kao i KTC koji je isto bio top stoper, a ako ga uspoređujemo s Scottom bio je brži, ali dosta slabiji u igri nogom i slabiji u zracnom duelu.

S druge strane Galesic je gotov polivalentan stoper koji je dosta kompletan isto kao i Sergi koji ima sve, samo sad od to s obzirom na svoje godine moze jos puno puno izbrusiti da bude na top razini.....usporedba Sergija i Galesica oni su jako slicne kvalitete osim sto Sergi ima puno puno vece limite i prirodno je brzi stoper dok je Gale polivalentniji. Ocekujem Sergija za koju godinu da igra u top klubu Europe.
  • Orc123
    15.6k
    728.73...mislim da to ipak realnije ako se mene pita.
  • Zagi
    17.4k
    Ispadate smiješni. 728 od 1000 je aspolutno legitiman odgovor na pitanje. Ciničan ali i legitiman.
    No dobro. Rasprava ionak ne ide nikam.
  • rioda
    15.5k
    Što se tiče McKenninih dodavanja, pamtim samo jedno. Duga dijagonala na krilo, nakon čega smo zabili tovarima za 1:1 :cool:
  • Noel
    21k
    i dao mu 728.Paggini

Ja sam bliže 794, al to su sad nijanse. Možemo o tome u inboxu..
  • Droljo
    27.1k
    Mislim moraš biti svjestan da on dijeli obranu sa Legbom,Orečom i MajstorovićemNoel
    Pa Majstorović je bolji stoper od njega iako niti on nije za dinamo.
  • hardek
    9.8k
    Sergi 16/20, Škot 10-11/20. McKennu podiže način na koji mi igramo u ligi, da igra u nekoj ekipi koja je pod stalnim presingom bilo bi puno više lopti u kuruzu
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    Bljuje.mi se kad neko spominje šempera kao zamj nu za Livija. Ne treba nam još jedan glumac ,imamo Čavlinu. Horkas ili stranac . A što se tiče Livija ,niko ne spominje šta on želi . Fener može bubat cijenu , Boban se ne da zajebavati, a treba i Livi pokazati želju da želi ostati. Ako on ne želi ,onda bože moj , doći c novi, ne sumnjam u to
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    S golmanom nema kockanja. Ako ne Livi onda ulozit 3 4 mil. I da smo sigurni.
  • Omake
    17k
    Šemper welcome to GGNK Dinamo Zagreb. Na pola sezone dokapetan
  • Danko
    3k
    Priča droljo - radeljić bu završila ko i priča kujtim - mcKenna :joke:
  • FazeN
    6.3k
    Ako on ne želi ,onda bože mojKujtim Shalla

Želi
  • Droljo
    27.1k

Griješim ja u mnogim stvarima ali ovdje, bojim se, nebum fulal..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.