• bazooka93
    201
    https://www.sofascore.com/hr/football/player/zadro-mislav/1086357#tab:season
    naglasio sam da ima odlicnu sezonu iz lige gdje neki ovdje zazivaju igrace i gdje klubovi nastupaju uspjesnije u Europi nego nasi
    Plus brani redovno i uspjesno protiv nekog orsica jovetica davida luiza i sl.. Ima 195+ kao trenutni top golmani i ima 22 godine te je Dinamovac i Hrvat te nije skup.
    Ovo ostalo je naravno marketing ali i plus svakako
  • Omake
    16.9k

Brani dobro na Cipru, ali to je tek jedna ozbiljna sezona. Nevistic je imao nevjerojatnu u HNLu, Cavlina 2 fantasticne, pa opet u njima nisi dobio broj 1. Možda nekada u budućnosti ako se bude razvijao.
  • bazooka93
    201
    Nevistic je 2 sezone grijao klupu i onda je bacen u vatru. Cavlina je sam zbog lude glave i jezicine zajebao status prvog golmana u Osijeku plus kriva posudba sad.
  • NitkoBitan
    36.1k
    Cavlina je sam zbog lude glave i jezicine zajebao status prvog golmana u Osijeku plus kriva posudba sad.bazooka93

Da ga barem otkupe bez obzira na sve, mozda vide neki potencijal u njemu. Radi se o ozbiljnom novcu za nas, a njihovom vlasniku je to kao 10 eura za gablec.
  • Peškaman
    9k
    Je l' netko pratio Fabijana Buntića,sadašnjeg rezervnog golmana Qarabaga, u slučaju da Livi ne ostane čini mi se okej izbor.
  • bazooka93
    201
    On, Kahlina, Horkas, Semper, Sluga ima nasih solidnih golmana vani.
    Livi je daleko iznad svih najvise se to vidjelo protiv Brazila
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    kako ga pratiti ako je rezerva :razz:
  • Thor
    2.4k
    Bennacer se vraca kuci veli germanijak. Nisam razocaran jer niti nije bilo nista drugo za ocekivati obzirom na cijenu ali da se bas naigral i nekaj puno pomogel i nije. Mozda smo mi njemu vise.
    Ali ok. Fala mu i sretno.
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    Šta je ovo sviđa novinarima puna usta Dinamovog zamjena za Baturinin bonus i 500 milja. Jedva čekaju da rigaju ko da smo kruha gladni. Po jednom fali jedna tekma ,po drugom kratki za 15 min. Smradovi jesu ali da sa Italija ima više ne treba imati posla osim samo keš i ostavite sebi bonuse to je tako. A na taj način njima uzimati igrače pa se jebite pola sad a pola uz dohvatljive bonuse
  • Dzoni
    5k
    Dugo su izdržali da ne pričaju o tome kako financijski propadamo
  • Fan
    2.1k
    Tko smo to mi da sudimo takve stvari kad smo mi identičnu stvar radili za Ademija?
    Više me smeta narativ novinara kao da ćemo popušit 5m, a ne 500k... Mislim, nije sitniš, al nije sad da ćemo propast zbog toga.
    I ono najzanimljivije, kako se sad odjednom znaju detalji ugovora, a do danas se nije znalo apsolutno ništa, osim koliko eventualno možemo dobiti sveukupno od bonusa? Otkud im ta info?
  • Paggini
    80k
    A mislim, pizdunski je iz perspektive da imaju para ko jebenog blata a ovako se cigane za 500k eura, taj dio mi nije jasan. Čemu to, za 500k si potencijalno ograničavati neke buduće suradnje je smiješno, baš smiješno.
  • Jurki
    24.4k
    bez obzira kaj imaju love kaj dreka.. cigani su to veci od cigana.
    Zato i dobijem svaki put mozdani udar kad cujem da bumo poslovali s žabarima.
    Nek se jebu s 500 keka.. al vise im nikad ni jednog igraca ne prodati.. ili u najgoroj varijanti - isplata cijelog transfera bez bonusa.
  • hardek
    9.7k
    Nisam nikad vidio da bonus za nastupe vrijedi samo za jednu sezonu. Obično je to određen broj nastupa dokle god je igrač u tom klubu, a Martin će vrlo vjerovatno i sljedeće sezone igrati u Comu pa ne vidim čemu drama
  • Sajla
    19.6k
    Kad sam nedavno vidio da su za Como u cijeloj sezoni Talijani odigrali jednu minutu (Goldaniga, 32godišnjak ušao protiv Fiorentine) postalo mi je još jasnije da je to kurac od kluba, a i lige. Nije ni čudo da ne idu na SP.

910af1f1-809f-4d2a-bc61-2d4051b63740?width=1920&quality=70
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.