• Mi smo uz tebe
    103
    Nadam se samo da taj dogovoren stoper nije Radeljić
  • CastAway1986
    5.6k
    Nedavno sam bas spominjao Kuzmica i pitao kolegu @Kujtim Shalla za njega ,ono sto sam ga gledao je i više nego dobro..Zanimljivo da dosta igraca koje se ovdje spominju dođe na radar Dinama ,naravno ako je istina a ne da dnovinari prepisu sa Zone neke želje i pickove
  • Dragon1Warrior123
    5k
    Haza samo mi reci da nije Radeljić da mogu spavat u miru noćas... :rofl:
  • Paggini
    79.7k
    Šotičeku zamjeram jednu jedinu neoprostivu stvar - što je loš igrač lol
  • Borovljanin
    570
    A 99 posto sam sad onda siguran da McKenna ide (nadam se za dobru odštetu), a da dolazi Radeljić.

Desno krilo - tamo su nam igrali Bakrar, Lisica, Topić i još tamo imamo Cordobu. Barem dvojice se moramo riješiti jer ne volim gomilanje igrača. To nas je koštalo u prvoj polusezoni.
  • criticus
    7.1k
    99.9% sam siguran da Germanijak nema pojma šta piše. A ovih 0.01% pripisujem da postoji vjerojatnost slučajnosti i sreće. Kako ništa niste naučili iz proteklih prijelaznih rokova i raznoraznih napisa, nije mi jasno. Lp.
  • Mlađi referent
    15.3k
    Kod Šotičeka je u ovom trenu stvarno najmanji problem njegov karakter hahaha
  • don
    19.3k
    prodaja McKenne bi bila glupost na razini te da ne zadržimo Livakovića i ostanemo na Filipoviću i Nevistiću iduću sezonu.
  • badjibadara
    9.3k
    Šotičeku zamjeram jednu jedinu neoprostivu stvar - što je loš igrač lolPaggini

90FdD9G.jpeg
  • Facke
    8.1k
    Kuzmic je bil opcija vec vu proslem letnem prelaznem roku. Vec se tad o njemu razmisljale tak da je te stara vest.

Kaj se tice stopera, ja racunam da Dominguez odlazi.
  • Mali dioničar
    20.2k
    Prerano je da otkrijem sve detalje, napisao sam nekima u inbox, ali već smo dogovorili transfer jednog stopera (dolazi bez odštete jer mu istječe ugovor), i jedan stoper nam je jako blizu odlaska.
    Što se tiče Šotičeka, od zimskog roka nam se nudi preko agenta, osobno bi ga doveo, ne zamjeram mu previše što se nije mogao dogovoriti s Marićem (nije da nas je sjebao kao Brekalo). Nemojte mu ni vi...dal' je on pojačanje za LP, nije, ali je jako dobar igrač za HNL i ima potencijal daljnje preprodaje.
    Haza

A tako lijepo nam je bilo.
  • CastAway1986
    5.6k
    prvu sezonu u Baselu je bio neloš ,problem je sto ove sezone nije napredovao
  • Kikinho
    6
    a da nije Lovren:smirk:
    Naslovi na portalima "Lovren dolazi u Dinamo" kroz sat vremena...
  • scooniepenn
    6.6k

Uz svo duzno postovanje, ali Soticek je losiji igrac od Lisice, Bakrara i Hoxhe. Samim time, ne vidim sto ce nam. Cisti mediokritet o kojem su se pisale bajke, a ovo sto sam ga pogledao par puta u Baselu nije niti blizu razine Dinama. Uopce se ne osvrcem na ono sto je bilo sa nama, vec na ono sto s njime dobivamo. Radije cu gledati Topica nego njega.
  • ElDorado
    10.6k
    Ne sjećam se tko ali neki mudri trener je rekao nikada ne prodavati oba stopera. Po prodajnom potencijalu Dominguez je apsolutno prvi na listi tak da mi prodaja Scotta nema bas puno logike. A intencija vjerojatno je da treba prodati sto manje za sto vise. Znaci Dominguez (ocekuje se 12 milja) i Hoxha prije svih pa i Valincic.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.