• Kikinho
    6
    Plaća godišnja ako je capology točan 180k $ sigurno odgovara time u sve. Inače Portugalska liga iznimno jak intenzitet i mislim da je dosta podcijenjena po pitanju toga, svrstao bih je iza Engelza po tom pitanju.
    Evo dobro nam znanog grafa. U njemu se vidi da je moćan sa izlascima sa loptom te razbijanju linija, dok je nešto slabiji u duelima što čak i nije čudno s obzirom s kakvim mrgama igra, ali je čudan omjer tih statistika s obzirom da je visok 194cm. Podsjeća na Domingueza s obzirom na izlaske.

40a43ef3e0e7a1ee42391ea169abd11a0729087375fe7feb703db9e8.png
  • Nolifer
    14.5k
    NIKOGA NEĆEMO DOVEST SAMO HNL POJAČANJA!!!!Paggini

IMG-3262.jpg
  • CastAway1986
    5.6k
    navodno je De Haas dogovorio s Valencijom
    nisi ga spomenuo nego si dao usporedbu Šotičeka s ovom trojicom pa sam tako i ja usporedio španjolca..Inace nisam ja fan Šotičeka mada je lani bio puno bolji u Baselu..Meni je favorit za krilo marokanac iz Watforda ali je preskup
    @Kikinho ide u Valenciju
  • Kikinho
    6
    šteta ak ga hoće i netko iz lige petice znači ima nešto u njemu.

Preskup da ili ne i Beljo za 5 milki kad je tolazio je možda bio preskup, a sada je totalno drugačija priča...
  • Fan
    2.1k
    Očito nepopularno, ali ne bih imao problema s tim da besplatno dođe Radeljić i bude naš 3. stoper, uz uvjet da ne bude prevelika plaća.
    Treba uzet u obzir da bi odlaskom Domingueza gotovo sigurno na njegovo mjesto upao Galešić koji apsolutno pokazuje da bi mogao biti igrač većeg kalibra od HNLa, a Radeljić je pokazao da je solidan stoper i u Europskim (doduše KL) okvirima.
  • Profesor Baltazar
    54
    Slažem se. Radeljić ako je on taj, onda je rotacija za McKennu jer obojica igraju lijevom nogom. Pa Škot je odigrao skoro sve utakmice bez rotiranja.
    Ako Dominguez ide, a i ako tražimo desnog beka onda je jasno da na Dominguezovo mjesto uskače Galešić
  • fakin
    3.5k
    Možemo se valjda svi normalni složiti da McKenna, Galešić, Radeljić je lošije od McKenna, Dominguez, Galešić
  • Tranzicijski Napad
    1.3k

Ide 40 stranica danas

Tko je agent soticeku?
  • Paggini
    79.7k

Čekaj, jel ti to koristiš sliku iz Maratonaca?

Nisi li oštro kritizirao Dinamo prije nekog vremena jer su iskoristili video iz Maratonaca za objavu, govoreći da nećeš gledati ta srpska/jugoslavenska govna???? :chin:
  • veselko tenžera
    7.7k
    Radeljićev problem kod većine pljuvača je to što je samo bosančeros u njihovim očima. Skroz dobar i kvalitetan igrač, ljevak koji odlično igra s loptom što nama treba, nije truba ni u jednome segmentu igre i uigran je s Galešićem. Ima solidan broj dobrih europskih utakmica, a u derbijima protiv nas nije imao težih kikseva, dapače, ima dosta dobro odigranih utakmica. Kakva god da je BiH, ipak je reprezentacija i on je dio nje.

Za zdravog Torrentea je izmislio nogomet, samo jbg, ovaj je Raul pa ćemo ignorirati drvenu nogu i manjak brzine (Radeljić nije brzanac, al je osjetno brži od njega).

Budući da bi došao bez odštete, odmah bih ga uzeo. Nije Maldini, ali nama bi bio itekako koristan. Ako ne prvotimac, onda sigurna alternativa na koju se uvijek možeš osloniti.
  • Dzoni
    4.9k
    Radeljićev problem kod većine pljuvača je to što je samo bosančerosveselko tenžera

To mi je valjda zadnja stvar na koju pomisilim o Radeljiću zbog čega smatram da nije za Dinamo.
    Radeljić nije upgrade na nikoga u našoj momčadi, eventualno na Torrentea, a ako se i dovede besplatno, očekujem da će dobiti poprilično visoku plaću
  • fakin
    3.5k
    radeljic je teski mesar. Gledao sam desetak njegovih utakmica samo nabija loptu ko sivonja, nikakva tehnika. On je top za neki klub koji se bori za ostanak ili kad igramo protiv reala pa se 90% utakmice branimo
  • rokikaciga
    12.9k
    Radeljic ima najbolje progresivne lopte u HNLu od svih stopera koji ne igraju u Dinamu.
  • fakin
    3.5k
    Znam sto vidim svojim ocima. Tko je gledao barem desetak njegovih utakmica zna o cemu pricam
  • rokikaciga
    12.9k
    Evo ja ne znam o cem pricas a brojka mi je sigurno na 30+ zadnje dvije godine
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.