• Ijayi Atiemwen
    5.9k
    I Lukokio (ili kak se zvao onaj tamnoputi crnac) u špici.Droljo

Lukaku se zove.
  • Kikinho
    5

Ojeda ugovor do 2029. iako ne znam koliko bi htio ostati trunuti u klubu koji je u zadnje vrijeme katastrofalan.
  • Nolifer
    14.5k
    Lukaku se zove.Ijayi Atiemwen

Krivo...

• Kujtim Shalla
    9.1k
    Pozdrav kikinho ,dobro došao . Znači ima šanse da dodje taj Ojeda ,nikad čuo za njega . Jel dobar ?
  • Orc123
    15.6k
    Vipotnik se razvio u top napadaca! Steta da smo njega propustili, odmah se vidjelo da je kapacitet za ozbiljne stvari. Steta da, ako ga vec prvi put iz Maribora nismo uzeli, da ga nismo uzeli godinu dana kasnije besplatno kad su Francuzi bankrotirali. Jedan od vecih promasaja jer takvog igraca besplatno dovesti je rijetkost. Steta....
  • Kikinho
    5
    pa po meni u Orlandu jedini uz Marca Pašalića koji nešto vrijedi i po prikazu na većini sportskih rezultata njih dvojica igraju kao dva prednja.

Ne znam baš kako funkcioniraju ameri po pitanju odšteta njima je to show-biz klubovima ne znam je li u interesu zarađivati od transfera, ali cijena po transfermarktu je 8.6m tako da bi trebalo to platiti, a prostora za bolju plaću baš i nema jer je 960k $, a uz to Orlando za razliku od većinu US država ima dobre porezne uvjete.

Lakše bi bilo doći do Marca njemu ugovor ističe 31.12.2027 te je moguće da ne bi tražili puno para za taj transfer, ali je tu plaća problem jer Marco ima 1.6m $.
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    izgleda mi dobro onako na prvu, ima i neki bugarski Figo u grčkoj ,neki despodov, neki su ga čini mi se spomenuli par puta ovdje. A ja sam osobno načuo da se radi na mierezu kao napadačkoj opciji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.