• NitkoBitan
    36k
    Opravdanje im je na razini onog kad su ducani pravdali visoke cijene u odnosu na druge drzave zbog puno otoka koje Hrvatska ima :rofl:

Po cemu je organizacija ove utakmice skuplja od bilo koje druge utakmice Gorice i Dinama?
  • deda
    44.7k
    Prodaja za Osijek:
    1. dan 785
    2. dan 481
    3. dan 472

Ukupno: 1.738

Bolji dan danas nego sam očekivao.

PS: protiv sam bilo kakvih bojkota. Mislim da ih je bilo dosta u povijesti.
  • fakin
    3.5k
    bojkotirati odlazak na tribinu.

doći ispred stadiona na livadu i navijati.

nakon ovakvog odgovora gorice na priopćenje našeg klub i doći na tribinu i platiti toliko gorici bilo bi suludo i podcjenjivački.

mi smo Dinamo, kakva jebena gorica i pokoravanje njima.
  • Dinamosaur
    3.1k
    bojkotirati odlazak na tribinu.

doći ispred stadiona na livadu i navijati.
    fakin

fakin = kodeks
    valjda buš imal spremnu klopu i cugu do 9, nema kasnjenja
  • pešća
    1.2k
    Žalosno je da uopće nekome treba objašnjavati zašto je cijena ulaznice od 20 eura za gostujući sektor u Velikoj Gorici sramotna, pa toliko naši navijači nisu plaćali ulaznice za europske utakmice u Francuskoj i Švedskoj!

A da ne govorim o sramotnim nagradama za sudionike kupa od strane HNSa koje doslovno degradiraju natjecanje. Jad i bijeda od lige, kvalitete nogometa, infrastrukture, suđenja i travnjaka. Baš mi je drago da je došlo vrijeme da navijači napokon pokažu srednji prst, podizanje cijena ulaznica i "zaokruživanje" od uvođenja eura vrijeđa zdravi razum. Bit će u problemu kad shvate da je navijačima najmanji problem na kugli zemaljskoj prestat biti mazohist.

Preživio je Dinamo jednu punu sezonu bez podrške navijača na gostujućim europskim utakmicama, uopće ne brinem za dečke na terenu.
  • The Undertaker
    9.7k
    Koja cijena je bila kad je dolazio Hajduk?
  • skener
    7.7k
    Nije ovdje primarni cilj zarada nego želja da bude što manje "gostujućih' navijača.

Oni bi bili najsretniji da se utakmica igra bez publike i da u takvim uvjetima, na svoj prepoznatljiv način koji smo nedavno vidjeli u Maksimiru, pokušaju nas izbaciti iz Kupa

Bojkot je ostvarenje njihovih želja
  • Peškaman
    8.9k

12 eura.
    Prošle godine 11 (gostujuća) + 13(domaća).
  • badjibadara
    9.2k
    Mislim da je 20 eura za goricu prava bagatela.
    Zaboravljate da je u cijenu uključen i jedan toi toi na 2000 ljudi, polusatno čekanje na razvodnjeno pivo, izvrsatan pogled na tamne oblake sa istoka, ergonomske sjedalice i grijani pod, te ekstra prepipavanje na ulazu.
    Predmnijevao sam da će biti i više.
  • Kepec
    9.2k

Gorica - Dinamo 1.12.2025.

sektori A1, B1 - 15 eura
    sektori A2, B2 - 15 eura
    sektori A3, B3 - 12 eura
    sektori C1, C2 - 12 eura

Gorica - Hajduk 31.1. 2026.

sektori A1, B1 - 12 EUR
    sektori A2, B2 - 12 EUR
    sektori A3, B3 - 10 EUR
    sektori C1, C2 - 12 EUR.

Iste cijene kao za Hajduk bile su i za zadnje kolo Gorica - Rijeka.

Naravno da ćeš staviti skuplje ulaznice kad ti dolazi europska momčad (iako je i Rijeka ove godine europska momčad, ali glupo za njih 20 koji dođu nabijat cijenu). Ovih 20 eura za sve tribine tog oronulog stadiona je previše. Nekaj treba napraviti, nije da sam za bojkot, ali nisam niti za to da se daje 20 eura. Možda se grupa oglasi oni uvijek imaju dobre ideje u ovakvim situacijama, vjerujem da će i ovog puta biti tako.
  • Tom Hanks
    5k
    Bili bi sretni da spuše zaradu?Ok
  • The Undertaker
    9.7k
    Znači, za Dinamo povećanje skoro duplo za gostujuću tribinu. Seronje.
  • criticus
    7k
    PS: protiv sam bilo kakvih bojkota. Mislim da ih je bilo dosta u povijesti.deda

I ja. Više će ih bolit pun istok. Nebi išao na zapad već samo na istok. Umjesto 10 eura, cijena je 20. To je 20 tiauća eura vise. Dobri stari Črnko za to nebi moga gume na autu prominit eto koliko će više zaradit. Cilj je odbit nas da dođemo i da stvorimo domaćinsku atmosferu. Ja nebi htio da im pođe za rukom.
  • Dzoni
    4.8k
    Sad ih treba razbiti 20:0 za ovo jebem im sve tovarsko
  • NKDZ86
    7.9k
    mislio poslije posla na tekmu, ništa od toga, nek me 20x poljube u pakšu, klošari iz hnsa i gorice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.