• NitkoBitan
    36k
    Opravdanje im je na razini onog kad su ducani pravdali visoke cijene u odnosu na druge drzave zbog puno otoka koje Hrvatska ima :rofl:

Po cemu je organizacija ove utakmice skuplja od bilo koje druge utakmice Gorice i Dinama?
  • deda
    44.6k
    Prodaja za Osijek:
    1. dan 785
    2. dan 481
    3. dan 472

Ukupno: 1.738

Bolji dan danas nego sam očekivao.

PS: protiv sam bilo kakvih bojkota. Mislim da ih je bilo dosta u povijesti.
  • fakin
    3.5k
    bojkotirati odlazak na tribinu.

doći ispred stadiona na livadu i navijati.

nakon ovakvog odgovora gorice na priopćenje našeg klub i doći na tribinu i platiti toliko gorici bilo bi suludo i podcjenjivački.

mi smo Dinamo, kakva jebena gorica i pokoravanje njima.
  • Dinamosaur
    3.1k
    bojkotirati odlazak na tribinu.

doći ispred stadiona na livadu i navijati.
    fakin

fakin = kodeks
    valjda buš imal spremnu klopu i cugu do 9, nema kasnjenja
  • pešća
    1.2k
    Žalosno je da uopće nekome treba objašnjavati zašto je cijena ulaznice od 20 eura za gostujući sektor u Velikoj Gorici sramotna, pa toliko naši navijači nisu plaćali ulaznice za europske utakmice u Francuskoj i Švedskoj!

A da ne govorim o sramotnim nagradama za sudionike kupa od strane HNSa koje doslovno degradiraju natjecanje. Jad i bijeda od lige, kvalitete nogometa, infrastrukture, suđenja i travnjaka. Baš mi je drago da je došlo vrijeme da navijači napokon pokažu srednji prst, podizanje cijena ulaznica i "zaokruživanje" od uvođenja eura vrijeđa zdravi razum. Bit će u problemu kad shvate da je navijačima najmanji problem na kugli zemaljskoj prestat biti mazohist.

Preživio je Dinamo jednu punu sezonu bez podrške navijača na gostujućim europskim utakmicama, uopće ne brinem za dečke na terenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.