• rokikaciga
    12.6k
    Pa napisao sam i klince. Definitivno mislim da ce netko od napisanih klinaca iskociti i bit prodan za 5+ milja
  • Mr Anderson
    18.5k
    Ne morate previše razbijati glavu. Dominguez i Hoxha su prvi na listi za prodaju.ElDorado

Nekako i najlogičnije. Hoxha je trenutno na nekom svom vrhuncu, ako bi dobili 5 milja , to je to, teško da će cijena više rasti. Dominguez se pokazao kao dobar igrač, s puno odlika ali ima i mana da se ne lažemo, njega ćemo lakše nadoknaditi nego nekog drugog stožernog igrača.
  • ElDorado
    10.5k
    Dominguez je vjerojatno i igrač za kojeg trenutno možemo dobiti najviše (čak i uz Barcelonin postotak), a nadoknadiv je. Sigurno nećemo prodavati Belju ili Stojka, bilo bi suludo. Mislim da je i Valinčić blizu prodaje ako dobijemo zadovoljavajuću ponudu.
  • mrgud
    749
    Ako dođe ponuda od 5 milja za Hoxhu prodati ga obavezno i za 2 milje dovesti duplo jače krilo kao što smo doveli Oršića svojevremeno
  • crophantom
    3.6k
    Oršići se baš ne događaju često, da upikneš igrača iz Koreje koji baš nema neku impresivnu karijeru pa ispadne čudo i utrpa hat trick Atalanti i Tottenhamu.

Da je to tako lako sportski direktor bi mogo biti svako.
  • Mr Anderson
    18.5k
    Ako dođe ponuda od 5 milja za Hoxhu prodati ga obavezno i za 2 milje dovesti duplo jače krilo kao što smo doveli Oršića svojevremenomrgud

Šteta kaj Salah ne može lijevo, ali možda se može Sadio Mane dovesti, ima 34 godine, ne bi bio preskup i bolje mu je da se makne iz Arabije.
  • dragošlapa
    7
    Dobar je Hoxha, ali ak netko fakat nudi petaka to se treba uzet. Njegov plafon je HNL, a to možemo imat i za manje peneze
  • hanibal
    123
    lajk za komentar, nickname i profilnu :lol:
  • Josip Frank
    260
    Valinčić neće nigdje barem do zime
  • Dinamo-SB
    1.2k
    Mene "brine" McKenna. Covjek ima 29 godina tj. ove godine puni 30. Ulazi u neki prime godina za stopera. Ima ogromno iskustvo i reprezentativac je Škotske koja igra na SP,a Scott ce biti u izlogu.
    4milje kolika mu je procjena vrijednosti na Transfemarktu nije neki veliki novac za engleske klubove,a za taj novac ce dobiti reprezentativca Škotske u prime godinama za stopera s iskustvom igranja u premier ligi. Nije trziste bas puno takvih igrača. Placu mu vjerojatno duplo vecu nego u Dinamu mogu ponuditi bez problema za njihove budzete. On isto mozda zbog godina bi prihvatio taj potez i neki 3-4 godisnji ugovor u Engleskoj da si osigura egzistenciju,a i okuša se ponovno u najjačoj ligi svijeta.
    Da se razumijemo, ja ne bi volio da se to dogodi,ali vrlo lako je moguce i shvatljivo.
  • ElDorado
    10.5k
    Lik je u intervjuu jasno rekao da je došao ovdje ostati 4 godine. Ok možda ga i sere, možda bi ga klub i prodao, nikad se ne zna
  • Goncalo Santos
    3.5k
    istu brigu i ja dijelim buduci da je nemoguce da njegova ovakva sezona kod nas nije izazvala interes kod brojnih klubova, na kraju krajeva igrao je u laligi, preko 100 utakmica u engleskoj, reprezentativac na svjetskom...

Ono cime se ja pokusavam tjesiti jest da je scott sam rekao da je ovdje dosao osvajati trofeje, ako bi se opet otisnuo u neku ligu petice to bi bili vjerojatno davljenici i donja polovica, a ocito mu je draze boriti se za trofeje. Takoder, vjerujem da u Dinamu ima preko 800k po sezoni, a buduci da je bez odstete dosao sigurno je dobio i lijep bonus za potpis.

Osim toga Zagreb je lijep, siguran miran grad (i dalje) sto i njemu sigurno puno znaci u kontekstu obitelji.

Sigurno da vani moze dobiti jos vece novce, ali eto ja se nadam da se njemu ostaje kod nas jer ima i Dinamo i Zagreb itekako sta za ponuditi. Nadam se i da ljudi u klubu s njim imaju dugorocne planove.
  • Zagi
    16.7k
    jasno rekaoElDorado

.. a pričao je puno i Orša pa kada je došla ponuda iz premiershipa ...
  • Droljo
    26.5k
    Stavi se cijena od 15 mil i bok. Ak su baš zapeli dali budu 12-13. Nije im problem kad mogu davati 90 mil za drva a ne stopere...
  • ElDorado
    10.5k
    ostalo je povijest najvećeg zajeba svih zajeba....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.