rokikaciga
NitkoBitan
Novi ugovor i sve na hoxhu staviti? — Droljo
Droljo
Mr Anderson
Ok. Za šta si ti za? Novi ugovor i sve na hoxhu staviti? Prodat za 5 mil? Nešto treće? — Droljo
NitkoBitan
Nije mi niti loša opcija da se pokrijemo iz unutarnjih rezervi, uz Vidovića da forsiramo malog Horvata. — Mr Anderson
Mr Anderson
Prodaje Modrice, Eduarde, Mandzukice, Orsice, Ivanusece, Sutala, Olma, Gvardiole za x eura a kupuje igrace ili plasira klince za manje eura od tih x eura. — rokikaciga
Mr Anderson
Jao si ga nama ako ce nam u Ligi prvaka lijevu stranu pokrivat Vidovic i Horvat, bolje da ju ni ne igramo onda. — NitkoBitan
Krizy
Ovo je vrh nogometnog menadžmenta, kak se nitko toga nije prije sjetio. Naći ćemo dudeke koji će nam iskeširati 5 milja za Hoxhu, a mi ćemo onda za 5 puta manje para dovesti duplo bolje mlađe krilo koje će odmah dati i doprinos u Europi. — Mr Anderson
rokikaciga
blue heart 72
Mr Anderson
Moguće je pogoditi, Boban i ekipa su s većinom transfera odradili dobar posao.
Vjerujem da mogu pronaći bolje krilo od Hoxhe, koje će raditi razliku i u europskim utakmicama. — Krizy
Mr Anderson
Pa samo u prvih 11 imas sigurnih 40 milja eura da ne trepnes. Sergi, McKenna, Stojke, Moris, Beljo, Hoxha... — rokikaciga
rokikaciga
Mr Anderson
Mislim da ne vodimo isti razgovor — rokikaciga
ElDorado
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.