• scooniepenn
    6.6k

Zona potcjenjivanje Level Pro. Je, kako da ne. Slabija od Hrvatske koja je nogometna velesila svakako, ali bas da je Albanija neka bezvezna reprezentacija i nije. Hoxha nije svjetska klasa, ali ga stavljati u rang nekih HNL prolaznika je podosta uvredljivo.
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    Ja bi Hoxhu usporedio sa Kulenovicem, dobar i koristan igrac, ali definitivno se moze bez njega. Ta lova se moze usmjerit na nekog mladjeg
  • pešća
    1.2k
    Ta lova se moze usmjerit na nekog mladjegFatos Beqiraj

Inače je poznato da Dinamo sav novac od prodaja preusmjerava na pojačanja i dolaske.

Ako uđemo u Ligu prvaka mi ne trebamo prodat više nikog, nije da nismo već neke prodale na zimu.
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    ko zna mozda Boban oce. Baturinine novce je preusmjerio, zasto nebi dio Hodzinog transfera?
    To sto se prije preusmjeravalo u neciji dzep nadam se da je gotovo s tim.
  • Fan
    2.1k
    prije 2 godine smo doveli Hoxhu za milju eura.
    prije 2 godine smo doveli Hoxhu za milju eura.

Jel vi zbilja mislite da za 2 milje eura nema boljih igrača od njega koje možemo upiknut? Iz susjednih liga, skandinavskih liga? Ok, treba napravit dobar skauting, imat nešto i sreće, ne dopustit si Cordobu, al dajte ljudi molim vas...
    Meni je Hoxha drag i ne bih ga tjerao posto poto, ne za manje od 5m, al to je njegov maksimum i treba sad to iskoristit za rebuild krila gdje smo uvjerljivo najslabiji od svih pozicija.
  • Xpert1992
    510

Zakaj bi onda netko uzeo Hoxhu od nas za 5 ak mozes upiknut boljeg za dva?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.