Sibirski plavac
lošije igrače od tebe je baš dno dna. — emilperska
Crni86
Nakon kaj nam je donio dva naslova — nkdz
emilperska
Nema opravdanja, ali lik koji treba dobit crveni ti zabije dva gola. Umjesto da igraš s igračem više i vjerojatno zabiješ gol ti minutu kasnije gubiš 5:0.
now — Niko1986
Eduardo
skener
nkdz
emilperska
Sibirski plavac
Ili im je futsal dinamo bio one season wonder — nkdz
Izgleda da je futsal dinamo posluzio kao klub kad je bilo teško na maksimiru, a kasnije ga odbacili — nkdz
Crni86
M94
Unatoč porazu guštao sam gledajući ovaj dvomeč, čak i ovaj uzvrat... atmosfera fantastična... red podrške svojima, red vrijeđanja gostiju... baš onako kako treba biti na tribinama kad se sretnu dva mrska rivala.
ŽIVIO HR FUTSAL!... u cjelini najbolja priča hrvatskog momčadskog sporta. — Eduardo
nkdz
Kaj se posjete tice, mislim ds ovo seljakanje po dvoranama je imalo velik utjecaj. Plus sutinska vrela su ja mislim najgora opcija jer su skroz na rubu zapada… dom sportova je opet nekako vise u sredini i lakse je ljudima iz cijelog grada doc do tamo nego ic skroz na rubni dio grada… — Crni86
Sibirski plavac
O posjeti se da raspravljat. — emilperska
Nemreš stić na sve, jbg.
Veliki Dinamo je prioritet. A imaš i privatni život. — emilperska
emilperska
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.