• dzg717
    1.2k
    Nisu nama suci krivi za 4:0 ajde molim vas
  • Crni86
    20.7k
    ja se ne bi slozio. Momcad je ja misim jako dobra, ali zasto jedan cop u ovakvoj tekmi ima isti broj minuta kao gudasic ili kalajdzic ili zasto mitrovic ima isti broj minuta kao zonjic ili pasaricek…

Druga stvar je piplica koji je fenomenalan golman, ali glava je cudna.. danas je isto imo dva poklona i jbga tu im das vodu na mlin…

Opcenito sam nekog misljenja da ne mozes rotirat na ovaj nacin. Hijearhija postoji. Pogotovo u ovakvo vaznim tekmama.
  • dzg717
    1.2k
    Ma Peric je bio pola momcadi
  • nkdz
    1.2k
    Suci nisu krivi za rezultat jer smo ocajni danas ali su krivi za to što jedan krvnički start nije kažnjen, a pitanje u kojem stanju će biti Novak za finiš sezone
  • Ljubo
    473
    po meni to nije dobro napravljeno jer gubitkom Perića i postruzina to nismo nadomjestili kvalitetom kakve su oni bili, pogotovo u bitnim tekmama.
  • Efes Pilsen
    15.4k
    Fritula godine..
  • Mr Anderson
    18.5k
    Realno, ni u prvoj Rijeka nije bila ništa lošija, puno su promašili, Piplica je čuda obranio. Danas su se usrali.
  • criticus
    6.9k

Nesmi ti se desit da ovako izgubiš, al ljudi moji... pa ovo je za tužbu za nanošenje teških tjeleanih ozljeda, a sucima nije crveni karton. Pa ovaj igrač Rijeke triba bit modar unutar 30 sekundi od ovakvog starta, a ne da se oko njeg nesto priča.
  • nkdz
    1.2k

S kojom lovom da nadomjestimo tu kvalitetu kad nam je posjeta pala na 100-200 gledatelja 90 posto sezone, a klub živi od navijaca.
  • Keyser Soze
    18.7k
    Sjebao je sudac s tim crvenim, al nema opravdanja za 7:1, jednostavno nema.
  • Crni86
    20.7k
    postruzina si nadomjestio gudasicem. Cak i te sezone je vec gudasic izbacivao kikija iz prve petorke. Dobio si ove sezone kalajdzica koji za neku rotaciju moze biti izuzetno koristan.

A kaj se tice perica… bilo bi zanimljivo vidjet pasariceka s pericevom minutazom. Peric je jednostavno bio pivot broj jedan. Ko je to nama danas? Evo ti danas… nemreju zonjic i psaricek imat minutazu ko mitrovic. Ne mogu.

Nezz. Ja mislim da je ekipa slicne jacine, ali tad si znao tiho, kiki, ceki i peric. I nije bilo podjela minutaze. Znalo se ko nosi ekipu. Ostali su tu da ih odmore. Sad se stvar promjenila.

Druga stvar, tiho je pao u formi i to prvi put od kad je doso. Mislim da nitko od nas nije svjestan koliko smo mi ovisi o njemu. Imas muzara od kojeg se ocekuje konstantno neki iskorak. Ja sam mislio da bu to ova sezona jer je napokon djelovao ludo, al evo ovo danas dokazuje da nazalost je to to. Mislim da je ovo njegov vrhunac.

I zadnja stvar, nesto opako ne valja ako nakon one lubawe i torcide nismo neki k naucili pa to opet ponovimo danas u rijeci. Jednostavno ti se nemre desit ovakav raspad sistema ako si ozbiljna ekipa, pogotovo ne poritv takvih ekipa. Mi jednom u sezoni imamo takav raspad. Ja sam se danas i pribojavao ove tekme jer mi smo teski pushing u ovakvim tekmama. Zasto? Neznam, ali nesto ne valja…

Eto i Piplica sad kaze 5 od 7 golova iz kardinalnih gresaka… mislim to je debelo debelo neozbiljno i sramotno. A dolazis s +3….. Sta je razlog tome? Opustanje? Zajebancija?lako cemo? Ne znam…jos bi razumio grijesis jer ganjas rez, ti ga cuvas i radis gluposti. Neobjasnjivo
  • Gelipter
    4.5k
    Nitko nama neće zabiti 8 komada u finalu kupa... :grimace:
    Jednostavno je nevjerojatna ta pshilološka barijera u presudnim utakmicama kupa kod nas.
  • NKDZ86
    7.9k
    Nevjerojatno... Baš razočarenje...
  • dotepenacdubrava
    15
    sve stoji, ali Perić je bar solidne dvije klase iznad Pasaričeka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet