• emilperska
    15.3k
    Kako navijači Reala uvijek imaju vremena za skupit se u solidnom broju na košarci, navijači Olympiakosa na vaterpolu, navijači Sportinga na futsalu, navijači Fenera na odbojci? Ok veći gradovi su u pitanju, ali i oni imaju nogometne klubove koji su im najbitniji pa svejedno stignu na tekme svojih ekipa iz drugih sportova. Na kraju krajeva i kod nas recimo na košarci, ako se ne varam, češće bude navijanja nego na futsalu.

Meni je krivo kaj ne igramo u Kutiji, tam je atmosfera bomba, a i trenutni prosjek posječenosti bi nam tamo lijepše izgledao nego u sutinskima ili ciboni di stvarno kad nema ljudi zgleda baš prazno.
    Sibirski plavac

Buraz to su višemilijunski gradovi koji su ujedno i puni turista. Ja kad sam u Madridu odem i na neku od utakmica.
  • Sibirski plavac
    8.4k

Jesu, ali i njima je sigurno nogometni klub broj 1, a tek onda sve ostalo, pa opet skupe i na tim sportovima solidan broj. Da se razumijemo nije ni njima full dvorana osim kad su polufinala i finala nečega. Meni nije toliko problem pad u samom broju na tekmama futsala, koliko manjak navijanja. Nekoć smo se podsmjehivali olmissumu ili novom vremenu da igraju pred djecom i starcima i di se čuje škripa tenisica, a danas naše domaće tekme tako izgledaju. Opet ću spomenut, kako to da na košarci zna biti navijanja i to češće nego na futsalu?
  • Crusades
    22.9k
    Puno stručnjaka i navijača FD-a je večeras izašlo iz skloništa... šteta kaj i ostatak sezone niste aktivni i prisutni.
  • Ludovic IX
    10.9k
    Ja ne vjerujem da rijeka ima manji budžet. Možda na papiru ali za platit ove strance treba vise love neg dinamo placa za cijelu ekipu
  • Crni86
    20.7k
    vidjet cemo sve. Mene iskreno veseli taj Mitrovic jer sam cuo stvarno sve najbolje o njemu i da je dosta kasno uso u futsal…

Eto on i pranja za marof igraju i drugu ligu i mislim da ce se od njega stvarno stvorit kvalitetan pivot. Zajebao je on neke stvari danas, ali nije on kriv za to. Ovog trenutka nije dorastao bio toj razini, ali talenta svakako ima.

Veseli kaj je i Pranja poceo dobivat neke minute u prvenstvu. A po pricama je najbolji golman druge lige.

Fokus treba bit na razvoju svojih mladica i dojma sam da se to ove sezone stvarno vise pokusava gurat. Ali u tu pricu mi se recimo braca Cop nikako ne uklapaju… jer ne vidim nista sto mi je izrazeno kod njih. Dok kod Pranje i Mitrovica nesto vidim… Pitanje i sta je s malim Fotakom, kad je dobio priliku za seniore mene je bas odusevio, ali nakon toga ga nema na mapi vise.

Roster mislim da se nece puno mjenjat na ljeto. Mozda jedino ako se pivota uspije nekog dobrog dogovorit ako se ukaze prilika i da je to neki igrac ranga Sekulic ili Suton. Ceki, Guda, Pipla i Tiho sam uvjeren da ce i iduce sezone biti prve violine ekipe. A jos se i nadam Muzaru jer ove sezone je stvarno prikazao da moze, al ovakve tekme kao danas mu se nesmiju vise pojavljat.
  • nkdz
    1.2k

Ma nisam ni mislio razapeti Mitrovića radi današnje tekme. Još je mlad i možda mu je ovo sve bilo puno ili je imao loš dan. Nije da su i ostali naši iskusniji briljirali.
    Dosta sam pratio Mitrovića i meni osobno ima više potencijala od braće Ćop i djeluje mi ko dosta agresivan i aktivan pivot kojem možda fali malo te čvrstine koju će vjerojatno dobiti s godinama.
    Pranjić već sad može bez beda biti naš rezervni golman ak Piplica jednom ode mislim da imamo stvarno potencijalno ok zamjenu.
    Još malo iskustva u Marofu skupi i bit će dobar.

Kaj se s Fotakom dogodilo mislim da niko ne zna jer je djelovao jako dobro s loptom u nogama za svoje godine i mislim da je onu malu minutažu koju je imao s seniorima ok koristio.

Mene malo brine ljetno slaganje rostera jer ko zna dal bu Tihi htio još igrat ili planira penziju, a i malo me zabrinula izjava Čekola koji je u jednom od intervjua na mislim hrt-u rekao da bi mozda i mogao još jedan veliki inozemni transfer probat. Nije dedicirano rekao da to želi ali da bi možda i mogao.

Jel mozda znas za našeg bivšeg igrača Ziberija koji je išao u inozemstvo još davno kak on stoji?
    Jel on valja i ima potencijala da bi bio dovoljno dobar za dinamo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet