• Crni86
    20.7k
    Husaric je itekako odmah znao sta je napravio jer cim je vidio zuti karton je brze bolje trazio izmjenu i pobjego prema klupi…

Meni je samo zalosno sta nema nekih naknadnih kazni… suci su pogrijesili okej, ali ovaj start je bar za 5 utakmica suspnezije. Imas snimke, imas sve.. samo treba dobra volja jer ovo je doslovce start za zatvor
  • Droljo
    26.5k
    Sam nek tihica dođe doma na oporavak. Par udisaja amonijaka i ko nov je.
    Sused držse!
  • NKDZ86
    7.9k
    čovjek je potrgao Tihu koji sad neće igrati do kraja sezone minimalno.
    Mene zanima zašto naš klub šuti, zašto ne radi pritisak? taj kreten nije dobio ni crveni...

a sljedeću domaću protiv tih jadnika očekujem da ih poderemo fizički i psihički kako na terenu tako i na tribini, nema više gospodski, samo plavi pakao treba dočekati sve koji se pale na ime dinamo, frustirana bagra
  • skener
    7.7k
    Futsal Dinamo će u sklopu 18. kola HMNL ugostiti Rijeku u SD Sutinska vrela.
    Utakmica je na rasporedu 17.04.2026. u 20:15, a cijena pojedinačne ulaznice za članove Futsal Dinama iznosi 5€, ulaznica sa sve ostale iznosi 7€ .

Utakmica protiv Rijeke bit će posljednja domaća utakmica za Dinamo u regularnom dijelu sezone i odlučit će s koje pozicije Plavi idu u borbu za novi naslov prvaka Hrvatske.
  • plavi72
    2.4k
    Petak 17.4. ,a sutra 18.4.dočekujemo isto Rijeku na Maksimiru !
  • plavosrce
    127
    Husarić na instagramu objavio podužu objavu gdje se ispričava Tihi, klubu i svim navijačima
  • Efes Pilsen
    15.4k
    Ne vrijedi ni toalet papira na kojem je ispisana. Dosla voda do usiju, pa bi se sad ispricavao.
  • Crni86
    20.7k
    Ispricava se sad kad se dignula panika… cisti damage control
  • criticus
    7k
    Ne želim sad glumit advokata, ali :lol:.

Za start naravno nema opravdanja, triba je dobit crveni i podužu suspenziju. Ono što triba imat na umu je da ti igrači igraju ovakve utakmice par puta u životu. Pod tim mislim na finale kupa pred krcatim dvoranama. Nisu nogometne zvijezde već futsal radnici. Nije nezamislivo da igrač izgori i napravi glupost. Ne triba ga sad pribijat na križ, sigurno da mu nije lako. Ne mislim da je neki damage control, već više jer stvarno mu je žao. Pogotovo jer je Tiho legenda HR futsala i siguran sam da uživa veliki respekt među svim igračima. Tim više mu je žao što je to napravio. Ovo je moje mišljenje.

S druge strane to ne znači da mi ne trebamo napraviti pritisak na njega i cijelu ekipu Rijeke kad god dođu na naš teren :cool:. Sve iskoristiti da ih se pritisne. Ali za to mi prvo moramo napuniti dvoranu.
  • nkdz
    1.2k
    https://www.24sata.hr/sport/suci-su-za-sramotni-prekrsaj-nad-novakom-dali-tek-zuti-karton-hns-ih-je-poslao-na-hladenje-1118716?24sata_ref=frontpage-home

Ko nece klikat evo sažetak:

Da su suci grdno pogriješili, otkriva nam jedan poznati hrvatski prvoligaši futsal sudac.

- Utakmice uglavnom sude četiri suca, ali finala Kupa sudila su petorica, kao što je bio slučaj na nedavnom Europskom prvenstvu. Tim je tragičnije što je došlo do ovakve pogreške. Nema dvojbe, to je morao biti crveni karton. Drugi sudac (Dino Kramar, op. a.) požurio je s odlukom, a zbog svog položaja na parketu nije imao najbolju percepciju situacije. Ma, morali su se uključiti i treći i četvrti sudac, svi su bili u komunikaciji slušalicama, trebali su pomoći kolegama, izostao je timski rad... Odluka se može ispraviti dok god igra nije nastavljena - objašnjava naš sugovornik.

Kako doznajemo, sudačka postava svjesna je pogreške, a posebno je sve teško palo spomenutom Kramaru, koji je pokazao "samo" žuti. Zbog svega, koliko čujemo, dobiva i prijetnje razjarenih navijača Dinama. Da su suci pogriješili, očito smatra i Komisija HNS-a, budući da je za 17. kolo prvenstva delegiralo samo petog suca s Kup-utakmice Rijeka - Dinamo, Josipa Dujmića.

On će biti prvi sudac na Vrgorac - Crnica u četvrtak. Ostali; Nikola Jelić, Dino Kramar, Mario Vecko i Saša Malbašić nisu delegirani ni za jednu utakmicu. Dakle, završili su na hlađenju.
  • Crusades
    23k
    Puno nama i Tihi znači ta isprika i sankcije sucima. Sad će se on magično oporavit za playoff prvenstva i mi smo retroaktivno osvojili kup kup.
  • NORTE
    23.5k
    Na tribini je bio Mišković koji je praktički vlasnik futsal kluba i prije par dana je postao kustićev vjenčani kum.
    Neće valjda suci dati crveni njegovom klubu kad je to lijepa priča u režiji hns-a.
  • plavi72
    2.4k
    A slažem se nije pogrješka,nego čista namjera da se pomogne Rijeci .
    5 sudaca nijedan da kaže da je crveni !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube