• Sibirski plavac
    8.4k
    lošije igrače od tebe je baš dno dna.emilperska

Dalo bi se raspravljat o ovome. Likovi imaju reprezentativce Slovenije, Srbije, Hrvatske, Švedske, lika koji je lani igrao španjolsku ligu koja je najjača na svijetu, top brazilca koji se već dokazao u Novom Vremenu itd.

Nije baš da nas je dobio zadnjeplasirani Vrgorac.
  • Crni86
    20.7k
    Nakon kaj nam je donio dva naslovankdz

Donio nam je i kruno jurcic puno naslova, ocemo i njega vratit u veliki dinamo? U sportu se ne zivi na staroj slavi, vec na sadasnjosti.

Realno Despotovic ga je nadigrao prosle sezone u prvenstvu. Nije olmissum bio nikakav spektakli al su nas takticki unistili i meni je to bio trenerov poraz. Da ne zaboravimo sramotnu Lubawu… pa i prosle godine torcidu. Jednostavno previse puta nam se dogadaju ovakve crne rupe.

Na kraju… finalni cilj nam je final 4 lige prvaka. Nazalost s ovim trenerom mislim da to nece biti moguce. Dulvatu svaka cast i hvala na svemu, ali mislim da je fd dozivio svoj vrhunac pod njim. Pa i ovakvo skolovanje danas od jednog Alena Jukica… koji je do prije koju godinu radio kod nas u skoli nogometa…

Na kraju pricate o kvaliteti ekipa… mi imamo 3 reprezentativca hrvatske i tihu novaka. Koga to Rijeka ima tako sjajnog? Ajde Luka Suton… dalje? Mislite stvarno da je Rijeka kvalitetom igraca bolja od nas? Nemojte bit smjesni.
  • emilperska
    15.3k
    Nema opravdanja, ali lik koji treba dobit crveni ti zabije dva gola. Umjesto da igraš s igračem više i vjerojatno zabiješ gol ti minutu kasnije gubiš 5:0.
    now
    Niko1986

Ma stoji taj dio.
    Ali ovo su mi 3x gora opravdanja nego kad se Jakira pravdalo za 9:2, a vidjeli smo kasnije da su i druge slično tamburali.

Evo nemrem si još u miru izvrtit kako smo uspjeli to 7:1 izgubit. Da su te za 3 gola pokrali, loše je.
  • Agramc
    101
    Kvragu kako nema sreće s tim kupom
  • Eduardo
    28.8k
    Uopće neću ulaziti u to kako smo igrali i na bilo koji način umanjiti pobjedu domaćina... samo im želim čestitati na današnjoj tekmi u kojoj su nas pojeli u svakom segmentu igre i na svakom dijelu terena... iskrene čestitke domaćinu; momčadi, stručnom stožeru, ljudima koji su napravili top klub u vrlo kratkom vremenu i navijačima koji su to prepoznali.

Unatoč porazu guštao sam gledajući ovaj dvomeč, čak i ovaj uzvrat... atmosfera fantastična... red podrške svojima, red vrijeđanja gostiju... baš onako kako treba biti na tribinama kad se sretnu dva mrska rivala.

ŽIVIO HR FUTSAL!... u cjelini najbolja priča hrvatskog momčadskog sporta.
  • skener
    7.7k
    Ostala su još dva kola u prvenstvu, u zadnjem igramo doma protiv iste ove Rijeke. Gotovo sigurno utakmica koja određuje tko kreće s prve pozicije u doigravanje.
    Prvo mjesto znači prednost domaćeg terena u svim idućim fazama.

Valjda je svima jasno koliko domaći teren znači i koliko će ta tekma biti važna.

Dođite, podržite i tako svaku utakmicu do kraja.

Za osvojiti titulu dovoljno će biti dobiti sve domaće tekme u doigravanju ako budemo pozicija broj 1
  • nkdz
    1.2k

Sad davat otkaz mi fakat nema smisla. Ajde da u playoff ulazimo ko zadnji ali mi smo i dalje u vrhu prvenstvene tablice.
    Koga dovesti?
    Domaćeg trenera ne vidim ni jednog koji bi bio upgrade i koji bi htio doći u dinamo.
    Kvalitetnog stranca ne znam dal mozemo platiti, a ni ne uzimamo strance ni za igrace, a sumnjam da bi onda i za trenere.
    Mi nemamo ni jednog pivota više klase kak imaju drugi Sutona, Sekulića prije Mataju...
    Tihi je debelo pao u formi, a on nas je prije držao. Možda je do njegovih godina pad.
    Za Mužara si sam rekao da je izgleda dosegao plafon.
    Klinci Mitrović, Ćop zasad nisu ta razina.
    Zakaj Cigler ne igra mi nije jasno
  • emilperska
    15.3k
    O posjeti se da raspravljat. Ali sustav natjecanja i izjednačenost lige su takve da je mala razlika bit prvi ili četvrti u regularnom dijelu.

Nije kao u košarci gdje ako si osmi ideš Zadru u goste pa je gadno.

Prvenstva su osvajale 5., 4. i 3. ekipa (2x) unazad 4 godine.

Nemreš stić na sve, jbg.

Veliki Dinamo je prioritet. A imaš i privatni život.

Povijesno gledano, prvo mjesto ne služi ničemu.
  • Sibirski plavac
    8.4k
    Ili im je futsal dinamo bio one season wondernkdz

Izgleda da je futsal dinamo posluzio kao klub kad je bilo teško na maksimiru, a kasnije ga odbacilinkdz

Two things can be true at once...

Ovaj klub je održao dinamovštinu na životu, sport kao sport je zanimljiv, imamo dobru ekipu. Zaš nas se nemre redovno skupiti barem nekih 700-800, to je pitanje svih pitanja. Nekoć smo bili simbol ove lige radi uvjerljivo najjače posjete, a danas pitanje je koji bi bili da se radi tablica prosječne posječenosti.

Ako niš drugo ima i jedna pozitiva, bar će se sad malo pričat više o futsalu u medijima. Kratko ,ali bar će se spomenut. E sad, s druge strane trebamo li se zapitati oko činjenice da futsalu koji je "najgledaniji dvoranski sport" skoro svaki put trebaju kiksevi Dinama da dospije na naslovnice...
  • Crni86
    20.7k
    pa naravno da imamo mana u ekipi. Da je ekipa savrsena igrali bi sad final 4 lp. Jbga to je nasa realnost.

Ali ja sam uvjeren da je nas kadar igracki mocniji od rijeke.

Ja nisam za otkaz sad, ali da bi trebalo razmisljat nekada o promjeni bi svakako trebalo biti opcija. Nesmije ti se ovak ekipa raspast. Kak veli Pipla 5 golova od 7 iz kardinalnih gresaka… pa onda takav poraz jednom u sezoni…

Zasto Cop i Mitrovic dobivaju toliku minutazu ako nisu na razini? To je vodenje utakmice jbga… Zasto se vise ne fosira prva cetvorka u ovakvim tezim tekmama? Zasto se dijeli proporcionalno minutaza? To je isto vodenje utakmice. Danas je Mitrovic zajebo jedno dva ili tri gola… mi smo se u prvom pol stabilizirali kad ga nije bilo u igri. Mali je talent, al je zelen za ovakve tekme jos.

Da se svi malo zamislimo… sezona kad smo prvi put uzeli titulu. Mislim da smo na polusezoni bili na zacelju prvenstva… Na polusezoni dolazi Tiho Novak i ulazimo u nevjerojatnu seriju i osvajamo titulu. Tiho Novak je cijelo ovo vrijeme x faktor ove ekipe… Covjek ima 40 godina, samo se nadam da imamo neki plan sta kada on kaze ne mogu vise. Evo pao je u formi par kola i vidimo na sta to lici kad on ne igra dobro.

Kaj se posjete tice, mislim ds ovo seljakanje po dvoranama je imalo velik utjecaj. Plus sutinska vrela su ja mislim najgora opcija jer su skroz na rubu zapada… dom sportova je opet nekako vise u sredini i lakse je ljudima iz cijelog grada doc do tamo nego ic skroz na rubni dio grada…
  • M94
    2.5k
    Unatoč porazu guštao sam gledajući ovaj dvomeč, čak i ovaj uzvrat... atmosfera fantastična... red podrške svojima, red vrijeđanja gostiju... baš onako kako treba biti na tribinama kad se sretnu dva mrska rivala.

ŽIVIO HR FUTSAL!... u cjelini najbolja priča hrvatskog momčadskog sporta.
    Eduardo

Je, lijepo je vidjeti pune dvorane.
    I neka tenzija, pa nismo na baletu.
  • Tom Hanks
    5k
    atmosfera fantastična... red podrške svojima, red vrijeđanja gostiju... baš onako kako treba biti na tribinama kad se sretnu dva mrska rivala.Eduardo

Ne valja,trebaju nam se svi ulizivati i klanjati po nekima
  • nkdz
    1.2k

Sa većinom onog što si napisao se slažem i mislim da si dosta realno to sve skupa sažeo.
    I slažem se da na kraju sezone treba vidjeti di smo i šta smo i kako dalje (po pitanju trenera, a i rostera).
    Osobno mislim da nam možda ipak fali još neki iskusniji igrač. Mislim da na neke klince malo previše toga pada kaj se minutaže tice što si i ti slično napisao.

Kaj se posjete tice, mislim ds ovo seljakanje po dvoranama je imalo velik utjecaj. Plus sutinska vrela su ja mislim najgora opcija jer su skroz na rubu zapada… dom sportova je opet nekako vise u sredini i lakse je ljudima iz cijelog grada doc do tamo nego ic skroz na rubni dio grada…Crni86

Ma i to igra ulogu naravno ali igrali smo par tekmi u ciboni pa su zatvarali tri sektora i stavljali nas na plavi da bi to ikak izgledalo.
  • Sibirski plavac
    8.4k
    O posjeti se da raspravljat.emilperska

Nemreš stić na sve, jbg.

Veliki Dinamo je prioritet. A imaš i privatni život.
    emilperska

Kako navijači Reala uvijek imaju vremena za skupit se u solidnom broju na košarci, navijači Olympiakosa na vaterpolu, navijači Sportinga na futsalu, navijači Fenera na odbojci? Ok veći gradovi su u pitanju, ali i oni imaju nogometne klubove koji su im najbitniji pa svejedno stignu na tekme svojih ekipa iz drugih sportova. Na kraju krajeva i kod nas recimo na košarci, ako se ne varam, češće bude navijanja nego na futsalu.

Meni je krivo kaj ne igramo u Kutiji, tam je atmosfera bomba, a i trenutni prosjek posječenosti bi nam tamo lijepše izgledao nego u sutinskima ili ciboni di stvarno kad nema ljudi zgleda baš prazno.
  • emilperska
    15.3k

Od HR momčadskih sportova futsal stvarno je najzanimljiviji i najujednačeniji. Evo i repka je unazad pet godina na visokom nivou. Većina igrača postaju profići itd.
    TV i medijska pokrivenost je sve bolja. Kako repke tako i lige. Maxsport, nekad HNTV su to televizijski dosta promovirali.

Ono što ja vidim kao zastarjelo je taj sustav natjecanja. Igraš jbt od listopada do travnja ligu s 10 ekipa gdje 8 ide dalje, a trenutno i nema nekog favorita pa ni te pozicije ne znače puno već je ključna forma u trenutku početka doigravanja.

Mislim da to treba modernizirati. Npr. da prva 2 idu direkt u polufinale, a ovi od 3. do 6. mjesta igraju play in kao u NBAu, a ovi ostali play out pa da vidimo.
    Ovo mi je onak, dosta monotono u tom prvom dijelu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet