• NerminB
    1.1k
    Neka livija tu gdje je, njemu najljepse s nama, nama s njim :smile:
  • ElDorado
    10.5k
    Mislim da je prodaja Domingueza i Hoxhe najizglednija
  • DiddyGuela
    5.8k

A rekao bi i najlakse nadoknadiva u ovom trenutku.

Galesic trenutno nije losiji od Domingueza iako Dominguez ima puno veci plafon a Vidovic u proljetnom izdanju je bolji igrac od Hoxhe a ima i veci igracki i prodajni potencijal.
  • Ivdzo11
    9.5k
    nakon Dinama ići igrati poljsku ligu i za Wizdew, ne znam, jedino ako nema nista u glavi... Mislim da i on sam razmislja da je veceg kapaciteta...
  • ElDorado
    10.5k
    Realnost je da mi moramo prodavati s najmanje štete a s najvećim financijskim benefitom. A njih dvojica mogu nam donjeti blizu 15 milja uz jos poneku sitniju prodaju. I rjesavanje nekih plaća.
  • scooniepenn
    6.6k

Ovo sto navodis je potvrdjeno istina. Od covjeka jako bliskom Liviju iz prve ruke sam to cuo plus da je ogroman Dinamovac sto imajuci u vidu da je iz Zadra jos vise govori koliko obozava svoj Dinamo. Mislim da samo moramo slomiti Turke i dati mu maksimalan ugovor uz fer bonuse i Livi je nas.
  • scooniepenn
    6.6k

Tesko mi je zamisliv scenarij u kojem ides kao reprezentativac iz Dinama u Widzew. To bi bio ekvivalent da nositelj igre i standardni reprezentativac dodje iz Rome u Dinamo, a tamo igra i bitan je kotacic ekipe.
  • Dzoni
    4.7k

Nije ni meni bilo donedavno zamislivo da će hrpa najboljih igrača na svijetu igrati u Kini ili Saudijskoj Arabiji, ali novac pokreće sve.
    Tko ponudi najviše, u pravilu i dobije onog koga žele dovesti
  • scooniepenn
    6.6k

Za igru kojoj Boban i Dinamo teze, u paru sa McKennom trebas stopera koji moze vrhunski braniti defanzivnu tranziciju i siroki prostor. To nazalost Galesic ne moze raditi na razini Domingueza niti blizu. U svemu ostalom je adekvatna zamjena, uz cinjenicu kao sto si rekao kako je Sergijev plafon dosta veci.
  • scooniepenn
    6.6k

Usporedba Saudijske Arabije i MLS-a (Kina to vise nije) i Poljske nije adekvatna. To bi imalo smisla da mu ovi daju 2 milje eura ugovor pa eto ide zbog love. To nece ni na igrici tamo dobiti.
  • Dzoni
    4.7k
    Ove zime su potrošili više od 11 milijuna eura na transfere, više od svih La liga klubova zajedno. Ako ne ispadnu iz lige, i te kako su sposobni platiti toliko
  • Jurki
    24.1k
    ako odu njih dvojica, treba ukalkulirati jos i Kulenovica.. jer on jos uvijek nije prodan u Torino.
    Tu dolazimo do 20ak milijuna eura ukupnih transfera.
    Odlaze Bennacer, Rpg, Zagorac, Peric na kojima bumo usparali cca 3 milijuna eura.
    Uz jos poneku prodaju Soldo, Mudrazija, Nevistic.
  • ElDorado
    10.5k
    Mmaee nam je trn u oku. A i Cordobu bumo valjda riješili
  • Jurki
    24.1k
    da treba jos rijesiti njega, vidjeti al se moze revitalizirati ili otpis Villara i Cordobe.
    Mozda se i rijesimo kompletnog balasta kaj bi bilo sjajno za klubske financije.
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    Ma jakir ce uc u PL, dobit ce za ulazak onih 100 mil koliko li, mi cemo mu dat Hodzu za 12. I svakom dobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.