• ElDorado
    10.5k
    Koje to nositelje? Dominguez i Hoxha? Krila i šestica su nam ionak pod mus taman da nitko i ne ode.
  • Fan
    2.1k
    Dominguez, Hoxha i Kulenovic su 20+ milijuna eura.Jurki

Ovo nije ni blizu 20m+.
    Hoxha 5 (u ovom trenutku, nadam se da će neko uletit sa više), Kule 3.5, Dominguez bi onda trebao ići za bar 18 jer 30% ide Barci, a tolko neće ziher nitko dat
  • Ludovic IX
    10.9k
    Kicma je Livi-Mckenna-Misic( tu mogu i stojkovic i zajc)-Beljo... livi nam visi ali ostali neće otici jer sumnjam da ce netko iskrcat 15-20 za stojketa ili Belju a nama toliko vrijede tj trebalo bi platiti toliko da dobijemo dostojne zamjene.
  • Jurki
    24.1k
    moja greska, zaboravil sam da Barca ima trecinu.
    Ajd za ta 3 igraca se moze skupiti 16 mil eura. Plus jos ovih par rotacijskih dojdemo opet do cca 20 mil..1-2 mil plus minus.
    Isto tak ne vjerujem da su nam financije u takvim govnima da bi trebali jos nekog igraca prodati.
  • CastAway1986
    5.6k
    Pisao sam vec o tom klubu iz Poljske koji preko noci želi da postane sila tamo .
    Widzew Lodz klub iz Poljske kojeg je trenirao Igor Jovičević , klub koji je otpustio Sopića i onu tovarsku prevaru Nikolučiusa u zimskom prijelaznom roku je na 6 igrača potrosio skoro 14.5 M ..Redom bivsi igrac zvezde Bukari 5.5M iz američkog Austina , stoper Wisniewski iz Spezie za 3.5M i Korvnig iz Branna za 3.5 M , bivsi reprezentativni golman Dragowski iz Panathinaikosa za 300K , stoper Carlos Isaac za 1M iz Cordobe i Cheng iz Sandefjorda za 900K .. ..Racunajući i ljetni prijelazni rok ukupno su na nove igrače potrosili skoro 22 milijuna a u poljskom prvenstvu zauzimaju tek 15.poziciju..Prema podacima s Transfermarkta na prodajama u zadnje dvije sezone su zaradili malo manje od 3 milijuna..Otkud tolika lova? Navodno ih je preuzeo milijarder Robert Dobrzycki koji je i inace od djetinjstva navijač tog kluba... Sad zamislite koji kaos vlada na Zoni Widzew jer se nakon tolikih ulaganja bore za ostanak..
    BTW Hoxhu im nebi prodao ako nemamo neku klasnu zamjenu u rukavu
  • Hrc-Vg
    1.2k
    Pa mali Dani Rodrigez dolazi za lijevo krilo, kaj ne?
  • rokikaciga
    12.6k
    koliko ja znam Dani je desno krilo
  • Hrc-Vg
    1.2k
    Čitao sam da ga naši vide kao opciju na lijevom prije par tjedana.
  • Sibirski plavac
    8.4k
    Baš me zanima kog ćemo iz Japana dovest.
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    Transfer hodze za 5 mil je brutalan ako se desi. 26 mu je god, imamo Vidovica, nije sad on toliko nam bitan kao npr Misic,Beljo, Mckenna, Livi.
    Za pola te cifre se moze dovest mladi igrac sa puno vecim potencijalom.

A i pitanje je moze li Hodza ponovit i dogodine ovakvu sezonu.
  • miro
    8.7k
    5 milja nije ni puno ni malo, nego baš taman koliko vrijedi, a nadam se da ce umjesto kupovine novog igrača dat Vidovicu, Horvatu i Vareli minute da pokazu sto znaju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.