• Yovitssa
    979
    Na FB se raspisali portali o odlasku Livija u Torino na kraju sezone. Odšteta Feneru 5 mil. eur, plaća 2 mil. eur.

Ne želim vjerovati u takav rasplet, ali logično je da ga Fener neće pustiti za siću, plus mi mu nemremo mečirati plaću...
  • NVKOD
    10.8k
    Na FB se raspisali portali o odlasku Livija u Torino na kraju sezone. Odšteta Feneru 5 mil. eur, plaća 2 mil. eur.Yovitssa

Da, nakon kaj je redom odbijao klubove samo da dođe u svoj Dinamo, sad bi odjednom išao u Torino. Dajte najte u sve vjerovati.

Isto kao što bi i Torino uzeo Bakrara, novinarske patke.
  • Yovitssa
    979

Lako meni za Livijevu odluku, to ne brinem. Nego mi nemamo definiranu otkupnu cijenu, a Fener ga sigurno neće pustiti za siću. Nadam se da su još uvijek za Arbera zainteresirani pa da "prebijemo" cijenu! :-D
  • hanibal
    105
    koliko su statistički Šotiček i Topci slični, jesu li slični profilno kroz analitiku
  • Omake
    16.6k
    nisu baš. Topic je kreativniji, barem bio u bih ligi. Soticek je jako sličan Bakraru.
  • Laugreano
    5.5k
    Mozda u nepopularno vise pase. Ali imam neki osjecaj, Bennacer 25', Modrić26', Kovačić27'
  • NKDZ86
    7.8k
    Torino oće kupit pol dinama :lol:
  • Ljubo
    459
    Bude Torino poslao vise tu ponudu za Mmaeea??!!
  • Omake
    16.6k
    Ima li itko iz Austrije ili Beča da je gledao gospodina čiji je graf ispod? Na papiru djeluje kao solidan back up McKenni. Ugovor mu isječe ovo ljeto. Naš bivši u19 reprezentativac, 197cm, lijeva noga, 113 utakmica u prvoj austrijskoj ligi kroz 9000 minuta, uz 7 golova i 7 asistencija (solidno i za 8, a kamoli stopera).

q6CXTk2.png
  • rokikaciga
    12.5k
    Livi je zbog vanjskih pritisaka otisao u inozemstvo, sad se svim silama htio i uspio vratiti doma. Zar mislite da ce otic u raspali Torino da ga opet netko nasilji? Ovdje je legenda i kak stihovi kazu "svi me vole i svima sam duhovit". Igra Europu a tamo bi se borio da ne ispadne. Dajte mi ban na godinu dana ako Livi ode u Torino ili neki slicni klub.
  • Beowulf112
    439
    Kakve smo mi bonuse ugovorili kod transfera baturine?baturina ubija u comu zadnjih par mjeseci
  • Crusades
    22.8k
    Ako ga prodaju u Hoffenheim dobijemo 50% od cijelog transfera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.