• Fatos Beqiraj
    1.5k
    Za okej cifru zasto ne, moze bit zamjena na jednom krilu pa ako se pokaze pokaze.

Sto se tice proslosti mislim da to Bobana nece brigat puno, nisu sa njim vodjeni ti pregovori tada
  • Orc123
    15.4k
    jel nama treba startno krilo ili jos jedna zamjena? Pored Topica, Lisice i klinaca koji dolaze, a da ne govoeim da je tu i Bakrar....jel nam fakat treba jos jedna rotacija i to igrac koji nas lagano odjebao prije 2 godine?
  • NitkoBitan
    35.8k
    Ako zelimo ozbiljno participirati u Ligi prvaka nama je nasusno potrebno jos jedno pravo krilo, kakvi Soticeki... Barem razina RPGa kada je dolazio kod nas.
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    po meni tesko da ce ti ostat i hodza i bakrar i topic. Vidovic i Bakrar svejedno krpe krilne pozicije
  • Orc123
    15.4k
    Probali smo sve sa Vidovicem i postalo je ocito da moze jedino participirati na krilu i siguran sam da ce tamo i ostati.
  • rokikaciga
    12.4k
    Kakav Šotiček, najte me zezati

cytwS10.png
  • Tobogan
    38
    Dijelim isto mišljenje. Ako uopće dođe trebat će mu pola godine da imalo živne kao Vidoviću koji je stigao za 1.2 mil. koji su cijena preko koje ne bi išao u slučaju Šotičeka. Puno stvari bi se moralo poklopiti da on dođe - prodati netko s krilnih pozicija i da nam ne dođe nitko od ovih koje "više želimo".
  • Zagi
    16.5k
    Imaš te statistike za sezonu prije?
  • rokikaciga
    12.4k
    Nazalost ne u ovom obliku, a rucno fakat nemam volju za racunat ali graf od Omakea dovoljno pokazuje da je prosle godine bio puno bolji. Nekakav moj model kaze da je bio malo losiji nego je Bakrar ove sezone..
  • Zagi
    16.5k
    Da iznenađujuće je koliko mu je graf sezone prije bolji.
    Još kada bi taj graf uskladio sa razlikom u kvaliteti dvaju liga, puno toga bi se plavilo.
  • CastAway1986
    5.6k
    Ajmo se prvo rjesit Cordobe pa onda razmisljat o novom krilu..Kad je odlazio iz Lokomotive bio sam za njegov dolazak ,lani je bio dobar ove godine na slabijoj razini..Statistiku mu nemojte gledati jer je i Bakrarova ocajna bila pa ga vidimo sad..
    Da budem iskren ocekujem malo bolje krilo od Šotičeka i onog Danija , jedan bi ozivljavao karijeru u HNL-u a drugi je igrac sklon ozljedama koji brojke nabija u 4.španjolskoj ligi..
  • GOAT
    5.2k
    Za startera mi definitivno nije, čisto za neku rotaciju ajde okej. Nisam ni imao neku zelju njega gledati u Dinamu ali bi mi bilo bolje da je dosao kad smo ga trazili a sad mi je bas svejedno.

Vjerujem struci pa što bude.
  • Zagi
    16.5k
    Vidjeti ćemo kaj će nam pripremiti Dabac-Boban kuhinja ali ne očekujem neke velike cifre za ulazne transfere.
    Prioritet je zadrzati većinu momčadi, popuniti rupu u proračunu , a nekaj će se morati isplatiti za Livija.
  • Praskaton
    5.7k
    P.S. - 19.03. dok ovo pišem, kako stvari stoje kažu mi povukli smo se iz priče Matković.FazeN

Neću još otvarat šampanjac ali da mi je ovo uljepšalo dan,je :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.