• rioda
    14.9k

Treba pitati na Zoni Lokomotiva
  • Mr Anderson
    18.3k
    Nema Lokomotiva još ništa za ulaznice na svojoj stranici.
  • sanjinlego
    4.2k
    Prodaja ulaznica za Loksu počinje sutra (12:00h).
  • NKDZ86
    7.8k
    budite svi spremni, očekuje se navala
  • NORTE
    23.1k
    Samo nemojte opet s negativom oko slabe posjete na Maksimiru, opustite se, dođite na tekmu i uživajte u svemu što imamo u dinamu i oko njega, atmosferi koju imamo i miran put do titule.

Da se broj od 4-5 tisuća ulaznica proda za Lokomotivu u Kranjči vjerojatno bi pričali o odličnoj brojci, ovako se unaprijed stvara narativ o slaboj posjeti.

Uskoro ćemo imat plavi pakao u Kranjči, a onda konačno stvaranje dinamove obitelji u potpuno novom doživljaju na novom Maksimiru, kroz veću ponudu godišnjih (!), povratak istoka, obiteljske sektore i jednodjelni sjever.
  • skener
    7.6k
    Ulaznice za Lokomotivu

Sjever 10 eura
    Zapad 20 eura

Slobodna mjesta:9188

https://www.ulaznice.hr/web/event/46/54
  • ZG plavi 01
    2
    E a stvarno je ta Lokomotiva bezobrazna...ja razumijem da je Dinamo jedina utakmica u sezoni gdje oni mogu skupit vise od 500 gledatelja na utakmici, ali to da je za njihove utakmice sjever skuplji nego za Dinamove, to je bas sramota. Da me se krivo ne shvati, nije problem 10 eura, jebes 10 eura, ali je jebena sramota da klub koji ima 0 navijaca nama za nasu tribinu ima skuplje karte nego sto mi imamo kad smo mi domacini
  • Liks90
    4.3k
    10eura im je oduvijek bilo za nas…nisu ništa digli, a ni spustili
  • prefontaine
    7.5k
    Slobodna mjesta:9186skener

U prvih sat vremena prodaje, planule su i prve 22 ulaznice! :fire:
    SLOBODNIH MJESTA: 9164
  • deda
    44.6k
    Ispravio sam malo Skenerov post. Bile su 9.188 ulaznice u nultom trenutku početka prodaje. Dakle, planule su već 24 ulaznice. :cool:
  • Droljo
    26.1k
    Op op. Rastemo ko da germu žderemo...
  • Kaje Ivanišević
    49

Matematika je tu, ali Dinamo za Sjever prodaje samo članovima tako da je cijena niža zbog toga.
    Ali evo da iskoristim priliku kad već pišem, jebem ja njima mater svakako. Dabog ispali dogodine.
  • Mr Anderson
    18.3k
    10 Eura za bilo koju utakmicu prve lige nije puno. Ideš gledat prvu zagrebačku ligu pa platiš 5 eura.
  • Gelipter
    4.5k
    Nemojte se polakomiti, racionalno kupujte karte!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.