• über alles
    2.6k
    Ovo dns je bilo sablasno
  • Efes Pilsen
    15.3k
    Mislim da je ukupan dojam kod Solde isti kakav je Boban imao na startu sezone kad je receno da neki igraci nisu kvaliteta za Dinamo. Iza Solde je more posudbi, xna zabit, ali to mu nije primarno s obzirom na ulogu na terenu.
    Ne znam koliko moze bolje od ovoga i koliko minutaze ocekuje, bit ce puno price opet na ljeto.
    Dobro je sto ipak nije zakucan za klupu pa neka.vrijednost postoji.
  • Borovljanin
    539
    Po meni nije pokazao da ima set vještina kojima može zamijeniti Mišića.

Nema taj pas, nije toliko dobar u obrani, ne može tako sačuvati loptu...
  • Smotanihaker
    1k
    Po meni on nikada i nije bio zamjena za Mišića. On je meni 8-ica. To što ga se stalno gura na tu poziciju nije dobro ni za koga.
  • Georg Koch
    7.5k
    Decko nije 6-ica i to je cinjenica. Misica nisu mogli zamijeniti ni puno bolji i iskusniji igraci, tako da od jucerasnje predstave ne treba praviti dramu.
    Soldo ima odredjeni potencijal na drugoj poziciji i to je i dokazao nekim predstavama i kod nas, a i prosle sezone u Osijeku.
    Sad, da li je to dovoljna kvaliteta za buducnost kod nas odlucit ce struka, ali ajmo ne praviti od igraca trube u onim momentima kad to nisu.
  • Big Daddy
    1.7k
    Na zalost, pokazao ds nije ni sjena Misicu i da na ljeto moramo u tom pogledu djelovati.
  • Kujtim Shalla
    9k
    Pa nije to neka velika mudrost da nema zamjene za Mišića a pogotovo to nije Soldo. Zna to Boban vrlo dobro. Ali Soldo je trenutno ok rotacijski igrač , može ga se koristiti i na osam i na šest . Za HNL uz Zajca ili Bennacera uz sebe on je solidan. Ali ništa više od toga. A da li je to dovoljno za njegov ostanak vidjet ćemo na ljeto
  • rokikaciga
    12.4k
    Nek ostane u rotaciji. Dobra HNL.osmica koja moze unjet nered zadnjih 15 min i u Europi.
  • Efes Pilsen
    15.3k
    Tu opet dolazimo do pitanja njegovih zelja. Spominjalo se vec na zimu da je trazio transfer, pa su stigle neke minute, ali ono..
  • rokikaciga
    12.4k
    Svatko normalan bi trazio transfer da ne igra. Sad je prakticki prva opcija s klupe za vezni red.
  • Efes Pilsen
    15.3k
    Da, ali da je Bennacer zdrav igrao bi Bennacer. Ako sportski sektor ostane pri pocetnoj procjeni ja mislim da ce doci novi veznjak, a onda.. Zato i velim, na ljeto ce se opet pricat o hierarhiji i njegovim zeljama pa kud koji..
  • hanibal
    98
    Soldo je moderna 8ca, fizički kapaciteta za ligu petice odličan u prekidima i iz drugog plana, nije 6ica i samo krpa tu poziciju, samo se zaboravlja koliko je zapravo Josip Mišić naš glavni i najbitniji igrač.... jedino tko bi mu mogao biti makar HNL Backup opcija je možda Duvnjak
  • Ljubo
    439
    jedino tko bi mu mogao biti makar HNL Backup opcija je možda Duvnjakhanibal

Upravo ovo sam i ja sinoc razmišljao dok sa gledao tekmu.
145678Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube