• Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Da, tako I Thompson stalno neka afera s terasom, garažom, pjevanjem...a gle čuda to kaj Kekini zidaju po Istri ili kaj Pravni fakultet nemre nać Bencickin diplomski to se sutradan ne spominje. Čovjek bi rekao da to kaj mediji "otkrivaju" i kaj DORH istražuje ide po nekom ideološkom ključu :chin:
  • miro
    8.6k
    jel to znači da Dalić i MPT nisu krivi? Partija im sudi? Koja partija, ona na vlasti?
  • Jurki
    23.7k
    boli me kurac i za Thompsona, Bencicku, Dalica, Kekina.. samo dokaz da su svi isti tj da ih lagano boli kurac za Hrvatsku i za zakone RH.
    I da je jedino bitan osobni prosperitet, a nama prodaju muda pod bubrege.

Inace je vec ta vikendica trebala biti srusena, samo je nas skromni izbornik, skromno okrenuo par brojeva.. pa je rusenje zaustavljeno.
  • db-izbjeglica
    20.2k
    u hrvatskoj je legalizirano oko 820 000 objekata, osobno sam radio legalizaciju za barem 100 komada, uskoro ide novi krug legalizacija u kojem će se legalizirati još preko 100 000 objekata. sad podjelite taj broj sa brojem obitelji u hrvatskoj.

država i državne tvrtke su nelegalni graditelji, županije, gradovi, općine... svi su nelegalni graditelji, vrlo vjerojatno svaki dan koristite nekakvu nelegalnu infrastrukturu, od cesta, vodovoda, kanalizacije, telefona/interneta, čak i struje... svaki dan se susrećem s takvim stvarima. na temi hnl-a se spominje da rudeš ima jbno nelegalni stadion.

rekao bi da dobar dio članova ovog foruma živi u zgradama i kućama koje su napravljene ili barem dograđene nelegalno, ako ništa zatvorio se balkon ili terasa u stanu, što je protivno tko zna koliko zakona.

cijela hrvatska je jednostavno leglo nelegalne gradnje, znam jer se s tim susrećem svaki dan.
    čak i kad hoćeš napraviti nešto legalno, to traje toliko da ljudima jednostavno dopizdi...pogotovo u manjim mjestima.

po meni je neukusno uopće raditi dramu oko toga....da netko provjeri novinare koji pišu takve članke i njima bi vrlo vjerojatno pronašli garažu preblizu međe, dograđeno vanjsko stubište, krivo zagrađeno dvorište, previsoki nadozid na potkorvlju, preveliku izgrađenost na parceli, premalo zelenila, izbijen dodatni prozor na kući i slično.
  • miro
    8.6k
    Čekaj malo, tebi je isto legalizirati npr. obiteljsku kuću iz 1977. i to usporediti s ilegalnom gradnjom vikendice u zaštićenom području 2025.?
  • Jurki
    23.7k
    ovdje nije stvar krivo sagrađene garaze, zatvorenog balkona ili dograđeno 15 kvadrata kuce.
    Ovdje je stvar u tome da je građeno na podrucju gdje je gradnja zabranjena uz rijeku.
    Tam su bile ribičke drvene šupe, a on i njemu slicni kupili zemljiste za čik i sagradili vikendice.
    Zar mislis da bi ti netko prodal 1100 kvadrata zemlje za 20 tisuca KUNA, a dozvoljena je gradnja uz rijeku?
    I to kaj pise u clanku da je građeno u zoni sticene prirode je istina.
  • Zagi
    16.2k
    32 minute od Jurkijevog posta. Svaka čast na brzini odgovora.
    Uvjeren sam da db ima neki interni alarm kada se na ovoj temi pojavi neka kritika njegovog veličanstva rezultata.
  • Ljubo
    435
    Po ovom ispada da je Dinamo isto bez problema mogao ilegalno izgraditi novi stadion na tuđem zemljištu ako svi varaju na legalizaciji.
  • Sajla
    18.8k
    aha. stavili smo ogradu na jug pa nam je državni inspektorat bio na tribini nakon sat vremena.
  • javolimtebejako
    4.4k
    nadam se da je Daliću Bog dao snage za jos jednu aferu
  • Ljubo
    435
    ma znam, zajebavam se. Govorim samo koliko pravila vrijede za neke druge a koliko za nas…
  • db-izbjeglica
    20.2k
    pa nek se sruši, nek plati kaznu i nek ide u zatvor ako treba...al nelegalna gradnja je u hrvatskoj svugdje oko nas. meni je to sprdačina, zaradio sam lovu na tome, zaradit ću opet...al to nema smisla.

prosječni nelegalni graditelj sigurno čita prostorne planove i urbana pravila, pitanje je samo prilike.
    osobno sam legalizirao vlastitu garažu, jer je stari radio isto kao i susjedi i koristi logiku "svi su tako radili".

ako je u dvorištu sagradio nelegalnu garažu, izgradio bi i nešto u parku prirode medvednica da smo slučajno imali zemlju tamo i da su tri susjeda napravila isto prije njega. realno je tako...

također, meni ovo na slikama izgleda kao mobilna kućica koju možeš podići dizalicom i staviti na kamion, odnosno nešto što nije trajno i čvrsto povezano s podlogom.
  • db-izbjeglica
    20.2k
    Po ovom ispada da je Dinamo isto bez problema mogao ilegalno izgraditi novi stadion na tuđem zemljištu ako svi varaju na legalizaciji.Ljubo

pa stadion je stajao koliko godina na zemljištu koje nije imalo rješene imovinsko-pravne odnose :lol:
  • Jurki
    23.7k
    da, bas je mobilna kucica.. zato nebi zval sve zive iz Grada, zupanije i lokalne mocnike u Savezu.. da urgiraju i da se bageri zaustave.

Ponizni i skromni šupak od covjeka.
  • Nolifer
    14.2k
    A kaj veli onaj u istri, kaj je pil kavu s nogometašem?

:lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.