• Mr Anderson
    18.1k
    Ne znam, možda je netko već odgovorio. Kako sad ekipa koja ima pravo na 4 besplatne karte po osnovi članstva podiže te karte ako ne radi karatana?
  • javolimtebejako
    4.3k
    preko weba su se uvijek mogle preuzet
  • Papastrumf
    21.9k

Besplatne ulaznice se vec neko vrijeme ne mogu podizati na TP nego iskljucivo na webu.
    Sto se tice fizicke prodaje, ona zadnjih godinu dana ne prelazi 15% na utakmicama.
    Da uzmemo da se doslovno nitko tko je kupovao fizicki nije prebacio na web (sto nije moguce) znaci da smo za ovu utakmicu izgubili 300 ljudi.
    Opet kazem, nit je moguce da su svi oni odustali od kupnje ulaznica, a niti se radi o tisucama nego o par stotina ljudi cak i kada je veca potraznja od ove.
  • ShanKu
    2k
    Ne idem na tekmu jer Mišić ne može pogodit gol... eto novi razlog
  • Niko1986
    5.7k
    Možda je to samo moj osjećaj, ali nekako kao da se prošle sezone na proljeće i početkom ove sezone klub više angažirao na svim platformama oko prodaje karata. U mome okruženju su prošle sezone i ove na Vukovar išli ljudi koji su me nekoliko kola kasnije znali pitati “kaj je danas tekma”. Treba po meni biti malo i dosadan s pozivima na Maksimir jer da svaki novi poziv privuče dodatnih 100 ljudi isplati se.
  • Sibirski plavac
    8.2k
    ali nekako kao da se prošle sezone na proljeće i početkom ove sezone klub više angažirao na svim platformama oko prodaje karataNiko1986

Apsolutno, ali ja i dalje mislim da je glavni razlog bolje lanjske posjete u odnosu na današnju napeto prvenstvo. Tad je svaka bila bitna, nebitno jel hajduk ili gorica, i onda su ljudi u većem broju znali dolazit čak i na "male tekme". Ljudi vole napetost jebiga. Meni je to glupi izgovor (napetost) za ne ić na tekmu, ali ono, očito mnogima nije i rado koriste taj izgovor za ostat doma. Nadajmo se da bu na Kranjči bolje.

Mene čak više od hnl posjete iznenađuje relativno slaba europska posjeta ove sezone.
  • Paggini
    76.9k
    Gledajte to s pozitivne strane, dinamovci nisu navijači rezultata, ako išta lol
  • mlinka
    7
    Trebaju li djeca (3 godine) imati ulaznicu,?
  • NerminB
    1k
    Ma meni ni to ne pije vode. Sve i da smo na +10, 15 u odnosu na drugoplasiranog. Jedan pogresan korak i eto drame.
  • Big Daddy
    1.7k
    Kapa dolje nekoliko tisuca BBB koji su uvijek tu. A ovo sve ostalo… Kavu poruku saljemo igracima koji ce danas izaci na teren a ono zapad gore prazan, sjever gore prazan, zapad dolje poluprazan… I onda se čudimo kad su bezkrvni… Sram me je igraca kao Zajc i Livakovic koji su zadnjih nekoliko sezona u Feneru i pišljivoj Gironi icrali redovito pred 30-50000 ljudi, a danas ce izaci na teren, a ono par somova ljudi….
  • criticus
    6.4k
    Mislim da je za ovu utakmicu više prodano za zapad dolje nego za sjever. Neka me neko ispravi ako sam krivo vidio.
  • skener
    7.3k
    Zagreb+Zg županija trenutno imaju cca 24 000 članova

24 000 ljudi koje Dinamo očito zanima

24 000 ljudi koji danas mogu potpuno BESPLATNO ući na stadion

Rezultat: par tisuća ljudi na stadionu
  • Georg Koch
    7.5k
    Kao sto je mislim Deda pisao, mogla bi nama nazalost Kranjca zaista biti taman.
    Malo se zezam, naravno da ne mislim kako nam je stadion od 11K dovoljan, ali iskreno ne znam kako i sto bi jos klub i ja i svi vi trebali uraditi, povuci ljudi, motivirati, educirati, navuci da za nekih 5 godina mi imamo (van derbija i europskih natjecanja) prosjek od ne znam 20K, sto je opet skoro poluprazan (ili za one vjecne optimiste kojima se divim:polupun) stadion.
  • Sibirski plavac
    8.2k
    mogla bi nama nazalost Kranjca zaista biti tamanGeorg Koch

Ne vidim problem u tome da stadion ima "mali" kapacitet. Pa ima klubova u Europi i to iz glavnih gradova kojima stadiona prima manje od 20k ili tek malo više, i niš im ne fali, dapače, lakše im je punit stadion i ne smatraju to sramotom.

Vidjet ćemo sve na kranjči. Ako i nju ne budemo u stanju punit ili imat gotovo pun stadion,e onda već možemo govorit da smo u ozbiljnom problemu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.