• criticus
    6.4k
    Opet Goda u prvoj, frfljavo ziherasko smece.Žan

Čestitam na banu.

Vinlof je bio propuh u obrani u prvoj utakmici, tako da ima rezona. Na stranu što bi ga i ja htio vidit u prvoj ovo izjavit za našeg trenera prije nego je utakmica počela je dno dna.
  • rakurs
    2.7k
    Velika većina ovdje ne podržava Kovačevića kao izbor za trenera, ali ovako govoriti o bilo kome, a kamoli nekome iz kluba za kojega kakti navijaš je jebeno SRAMOTNO.
  • Mr Anderson
    18k
    Opet Goda u prvoj, frfljavo ziherasko smece.Žan

Daj, odjebi više.
  • Crni86
    20.3k
    Vjerujem u duo stojke-vida da ce nam danas osigurat prolaz! Ajmooooooo
  • Orc123
    15.2k
    Znaci dosli smo po mogucnosti ne izgubiti, a ne ganjati pobjedu ili prolaz....ovo nije Dinamo kakvog ja zelim gledati u buducnosti....koliko god sam mislio da se nesto mijenja ali Kova se izgibio totalno....jadno i ziheraski....
  • Mr Anderson
    18k
    šta ste vi mislili da će Vinlof igrat posli one perfektne asistencije Gode? Kovačević tako bira postavu.don

Možda ne igra jer je bio prilično loš u prvoj? S Vinlofom ima više opcija u nastavku. Može umjesto Gode, može na krilo.
  • Ivan0302
    1.5k
    Meni ovo jedino ima smisla, ako se Vinlof čuva za lijevo krilo da uđe kasnije
  • Mr Anderson
    18k
    .jadno i ziheraskiOrc123

Zašto je jadno i ziheraški? Jer ne igra Vinlof?
  • Dzoni
    4.2k

S obzirom na utakmicu protiv Midtjyllanda i onih predivnih promjena u 2.pol, samo mogu sanjati o tome
  • Str1nger Bell
    3.3k
    U situaciji gdje ako utakmica kojim čudom krene na naš mlin pa se Genk malo povuče ti biraš Godu ispred Vinlofa.

Ja sad u 20:05 kažem da nema teoretske šanse da Goda napravi 3 dobre stvari danas u ofenzivi, pa nek mi se iskenja u usta tu pred svima.
  • emilperska
    14.9k
    Ne izgleda dobro niti miriše na dobro..
    No sta je tu je. Treba iz svake situacije izvući maksimum.

Još 3h pa je za Kovu i Bobana, a i igrače vjv gotova ova mini agonija zvana Europa 2025/2026 (iako smo prezimili) i mogu se onda 100% posvetiti onome što je i ultimativni cilj ove sezone, a to je HNL.
  • Praskaton
    5.6k
    Mi to prolazimo večeras,zgazit ćemo ih !!
  • Mr Anderson
    18k
    Ima logike Goda od početka, tko malo razmisli, shvatiti će.
  • Facke
    8k
    Ili bume odma krenuli jake ili se fuckaj. Morame odma pritisek napraviti kak je i Atalanta napravila scera protiv BVB-a. Na noz od prve sekunde , Blitzkrieg. Tap tap , dva gola i onda lepe igraj dale.
  • ElDorado
    10.2k
    Mene najvise brine ovo sa Sergijem. Neshvatljivo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.