• ElDorado
    10.2k
    Ljudi priča o nasoj velikoj sirini je zapravo floskula. Da imali smo hrpu veznjaka i to reducirali. Na krilima smo od pocetka sezone bili tanki i meni osobno nije jasno zasto na tome nismo poradili jos ljetos. Kartoni, par ozljeda i to je to.
  • Bernard
    1.2k
    Rezultati i Sofa tako kažu.
  • Navijač Dinama
    11.7k
    Nije Goda toliko deblo u napadu koliko se piše i serucka ovdje, nije vjerojatno bolji bek od Vinlofa, ali nama na klupi su Lisica koji se vraće od jebene ozljede, defenzivni vezni Soldo, juniori i Cardoso Varela, također junior udaljen od seniorskog nogometa, makar igra cijelo vrijeme za seniore.

Ne sumnjam ako se rezultat ne bude uopće mjenjo od početnih 0-0, da ce prva zamjena biti Perez Vinlof, pa čak i Lisica.
  • vjeko1701
    23.1k
    Na temelju čega? Gori im u prvenstvu, imaju dva gola prednosti. Šanse da će oni nešto silno krenuti su nikakve. Igrat će kao nakon 0:2 prije tjedan dana.
  • Facke
    8k
    Strasni ste kulke ste negativni prije tekme. Same srati znate. Nis vam ne pase. Dej uzivajte igrame europsku tekmu. Nakon 90+ minot me vidli el bu to denes dosta ili ne.
  • vjeko1701
    23.1k
    Evo, ja imam osjećaj da bude to danas dobro izgledalo al da bude nas koštal treći gol u sudačkoj.
  • Crni86
    20.3k
    al da bude nas koštal treći gol u sudačkoj.vjeko1701

Kostat ce nas jedino produzetaka :cool:
  • mrgud
    739
    Facke ja sam realan,proči vjerojatno nečemo ali to ne znači da se ne treba boriti do kraja pa kaj bude
  • Mr Anderson
    18k
    Dakle razlika u tome je li se ide po pobjedu ili se predalo je tko igra lijevog bocnog.IstinaZaDinamo

Ma badave pričaš, ljudi si zacrtali neku sliku u glavi i guraju to bez razmišljanja.
  • vjeko1701
    23.1k
    Kostat ce nas jedino produzetaka :cool:Crni86

U kojima Miške torpedira sa 35 metara za prolaz. :nerd:
  • Mr Anderson
    18k
    Nije...kog boli kurac jel cemo izgubiti 1:0 ili 3:0....napasti ih i probati nesto..ovo je kukavicki ali vec viđeno od vrlog stratega...Orc123

Gluposti, nema nam dva najopasnija napadača, ali sad je problem tko igra lijevog beka od početka.
  • Bratić
    140
    Može link?
  • Cif
    469
    doživio sam i čudnije stvari!!
  • vjeko1701
    23.1k
    doživio sam i čudnije stvari!!Cif

Onda nema prepreka da bude tako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.