• Josip Frank
    250
    pa dobro Nevistiću znamo da ne pratiš nogomet, ali ovakve izjave su malo pretjerane...
  • mrgud
    738
    Vidjet će te na ljeto kako se dižem kao feniks i na jesen branim i za repku :wink:
  • Josip Frank
    250
    A iduće proljeće u Realu
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    ze gluhonjeme možda jer braniš ko da ni ne vidiš a ni ne čuješ
  • Jurki
    23.4k
    ajde budi toliko fer i reci da si igral cijele prosle sezone na kladi svaku utakmicu da cemo dobiti gol.

Ni rođena majka ga nebi toliko branila koliko ga branis ti.

Ili je to ili trolas.
  • hanibal
    85
    Ondje bi se Neva bacio nakon što je lopta ušla u gol :rofl:Kujtim Shalla

i cijela bi zona zazivala Livakovića
  • Tobogan
    37
    Gledam minutaže naših igrača koji su na posudbama. Teško će Dinamo vratiti uloženo na ijednom. Čavlina teška klupa, Mmaee klupa, Villar klupa, Kačavenda igra zadnjih 15 minuta. Puno "mrtvog" kapitala.

Ako ovome još dodamo Nevu i Cordobu te njegove minutaže ove sezone bit ćemo sretni ako netko preuzme njihove ugovore za dž.
  • Jurki
    23.4k
    koliko god procistili svlacionicu na ljeto i sad u zimi.. jos uvek ima hrpetina igraca pod bezveznim i visokim ugovorima.
    Tragedija kakvi su sve teletabisi dobili masne ugovore.
    I onda se pojedinci pitaju.. kam ode toliki proracun?
    Čavlina, Nevistic, Zagorac, Mmaee, Zivkovic, Peric, Villar, Kacavenda, Cordoba, Rpg (ako je jos pod ugovorom)... samo na place tih igraca ode cca 5 milja eura godisnje.
    Tragedija jebote
  • bazooka93
    162
    slijedi garazna rasprodaja
  • Fan
    2k
    Čavlina, Nevistic, Zagorac, Mmaee, Zivkovic, Peric, Villar, Kacavenda, Cordoba, Rpg (ako je jos pod ugovorom)Jurki

U bilo kojem slučaju se rješavamo Zagorca, Perića i RPGa.
    Čavlina, Nevistić i Cordoba bi još mogli imati nekakvu vrijednost a da ne moramo raskidat ugovor, taman da besplatno odu.
    Živković i Kača sigurno nemaju velike pare, tako da od nabrojanih najveće probleme smatram Mmaeea (za kojeg sam uvjeren da će se vratit) i Villara (također mislim da će se vratit), dok bi za Kulenovića moglo biti ponuda nakon što ga Torino ne otkupi jer će garant ispast iz lige.
  • Dinamo-SB
    1.2k
    amo na place tih igraca ode cca 5 milja eura godisnje.Jurki

E točno ovo i onda ide ona priča o tome kako nama "treba" prihoda svake godine od 60-70 milijuna eura. Nama su rashodi nerealno visoki i na to se naviklo još od doba kriminalca i ove prethodne uprave da se s novcem ponaša kao pijani milijarder. Naši rashodi bez problema mogu biti niži,ali trebat će još godina i vremena dok se riješimo svih tih repova prošlosti. Bitno da se vidi pomak i da ide na bolje.
  • bazooka93
    162
    najteze cemo se rijesiti Cordobe i Maea. Nit igraju nit vrijede a teski ugovori.
    Nevistic ce si nac klub ima CV.
    Zagorac i Peric istek ugovora/raskid.
    Villar je ime u Spanjolskoj nac ce se kupac ili klub.
    Zivkovic i Kacavendu idu u trampu za nekog igraca npr iz Rijeke ili Osijeka.
  • Jurki
    23.4k
    Naši rashodi bez problema mogu biti nižiDinamo-SB

Ne mora to biti pod mus. Mozemo ostaviti i iste rashode, ali da se racionalnije iskoriste na prava pojacanja, a ne placanje balasta.
    Mislim da smo svi rekli prilikom dolaska za Mmaeea i Villara da bi mogli biti pojacanja (kaj se odvilo drugacije.. jbg).
    Kacavenda.. nemam pojma zakaj ga se dopeljalo.. jos k tome dosel odmah na rehabilitaciju.. Zivkovica i Cavlinu se vratilo s posudbe bezveze iz Lokse (mozda bi danas bili kvalitetniji igraci).
    Peric i Zagorac su stvarno bili nepotrebno produzeni ugovori. Nevistic dobio produzenje zbog 10 dobrih tekmi.

Vjerujem da se bumo uskoro rijesili svog tog balasta..
  • Dinamo-SB
    1.2k
    Mislim da smo svi rekli prilikom dolaska za Mmaeea i Villara da bi mogli biti pojacanja (kaj se odvilo drugacije.. jbg).Jurki

Generalno se slažem s postom,ali Mmae koji dolazi iz Ferencvarosa i dati mu 840k na 4 godine? Nije problem što se s Mmaeom pogriješilo kao igračem nego s tim ugovorom. Preozbiljna lova za takav ugovor dugogodišnji. I još je dobio bonus za potpis 750k ako se ne varam. Da se bar nisi osigurao sa nekim 2+1 ugovorom ili nešto. Perić produženje ugovora na 600k? To je ponašanje pijanog milijardera. Evo samo primjera kod RPG-a gdje si izbjegao potencijalnog Mmaea jer sva sreća ugovor mu istječe u 6.mjesecu i imao je opciju produženja,a da je on dobio ugovor na 4 godine imali bi sad ogroman problem. Tu se radi o preozbiljnim ugovorima i preozbiljnoj lovi pogotovo jer se radilo u sumnjivim glavama i ne sad nekim ekstremno velikim imenima. Villar, McKenna i Ljubičić su došli i dobili velike dugogodišnje ugovore,ali imaju neku reputaciju i ozbiljan CV. Čak Villar je pokazao,što god ja mislio o njemu, da sigurno neće sjedit i cuclat lovu iz ugovora,odmah na polusezoni se dogovorio da ode na posudbu. RPG luda glava,simpatican ,ovo ono ,ali bome 800k je radije spremio u dzep ove sezone,praktički ni ne igrajući i boli ga briga što ne igra dok lovica kapa.
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    Donekle se slažem sa ovom tezom za igrače koji su pod visokim i teškim ugovorima , ali kao što je i navedeno, konačno Zagi i Perić , Gabriel lete bez obzira na sve , i Zagiju želim sreću nakon nogometne karijere ,mislim da ako želi može biti odličan trener golmana za početak i neki asistent jer ima karizmu ,iskustvo a ovoj dvojici ,meh samo. Maee je problem ,karakter nula ,taj neće oprostiti ni eura . Ostati tamo neće jer uglavnom grije klupu ,prodati ga ne možemo jer ostali klubovi imaju scouting jedino se nadati nekom dogovoru. Za Villara i Cordobu sam uvjeren da mogu dati nešto Dinamu. Cordoba je još mlad i po meni ima mjesta uz lisicu na krilu , a Villar je top igrač koji je došao u neizgrađen sustav i nije se snašao . Kao ni Ljubo što ne znači da su loši igrači. Možemo za njih uzeti bar pola uloženog definitivno. I Nebu ćemo prodati na ljeto kad bude više vremena, Čavlina isto nema mjesta . Živković koji nas ne košta bog zna šta ali košta puno ako ga ne koristiš a ne vidim ga kao igrača za Dinamo , Kača ne može igrati ni u Austriji i nije se snašao ali meni je uvijek bio drag , pokretljiv igrač i može bit u rotaciji. Ne vidim ga kao problem . Topić zna donijeti loše odluke ali mislim da je i on pokazao da treba biti u rotaciji. Lomim se još za Soldu i mislim da je na probi do kraja sezone pa će klub vjerojatno do tad odlučiti jel on ostaje ili će se na toj poziciji tražiti neko drugo rješenje .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.