• T90d
    2.8k

Je li bi se kladio u to? Zadnja utakmica, protiv Varaždina, obrana Livakovića (i nek je pogođen), u nastavku akcije je izašao na napadača i skratio mu kut za pucanje. Ja bi se kladio da bi Nevistić ostao na crti i napadač Varaždina bi mogao birati gdje će pucati. A bez Livija u tom trenutku bi bilo 1-0 za Varaždin i po prikazanom u prvom poluvremenu, nebi se dobro proveli.
  • Dzoni
    4.2k
    Davanje opet nove prilike najgorem 1. golmanu lige (ne samo Dinama u dugo vremena, možda i ikad) ispred otkupa ugovora Livakoviću je za preispitati svačiju diplomu u vodstvu kluba
  • mrgud
    737
    nastavku akcije je izašao na napadača i skratio mu kut za pucanje.T90d

Otkud znaš da ne bi i Nevistić pa nije limač
  • Droljo
    25.7k
    Ja ću poderat forumsku diplomu ak ste vi normalni.
  • austrijanac
    10.2k
    Statisticki najgori golman lige nema kaj radit medu vratnicama buduceg prvaka Hrvatske.
  • austrijanac
    10.2k

I ovak je iz Mostara. (Bez uvrede Mostarci, znate da vas volim)
  • striko
    3k
    Ovo samo Nevistić sam može napisati ili netko tko želi napakostiti nama. Tipa tovar.
  • Droljo
    25.7k

Mi svoje diplome u Travniku kupujemo frende...
  • rioda
    14.3k
    Nevistiću, nick Mrgud ti nikako ne paše
  • rokikaciga
    11.8k
    Realno ovo protiv Vž je Livija lopta napucalamrgud

S ovom recenicom si nazalost potvrdio da nemas kaj komentirat golmane :lol:
  • prefontaine
    7k
    Di si, Neva, kućo stara?!
  • mrgud
    737
    Bumo vidli na ljeto ako se ne uspije zadržati Livija.Uvjeren sam da u tom slučaju Neva tj. ja ostajem biti prvi golman :joke:
  • IvanS
    519
    Bumo vidli na ljeto ako se ne uspije zadržati Livija.Uvjeren sam da u tom slučaju Neva tj. ja ostajem biti prvi golman :joke:mrgud

Ja nisam uvjeren.
  • rokikaciga
    11.8k
    Nevistic u trenutnoj formi nazalost nije prvoligaski golman a kamoli golman za Dinamo. Jedino je po meni Matijas losiji golman od njega.

Semper, Kahlina...ima dobrih hrvatskih golmana, a pogotovo stranaca
  • mrgud
    737
    Budeš vidio,Zvone me cijeni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.