• Orc123
    15.2k
    Ma pustite ga trolla, jer mu to ocito zanimacija na forumu....dici kredit, hipoteku, pozajmiti od kamatara, ukrast...kako god i na kakav god nacin dovest za stalno Livija na ljeto i dat mu dozivotni ugovor!

Nevistica poklonit, isplatit...kako god....nema vise kaj raditi u Dinamu, nikad! I tako ne prati nogomet, tak da mu svejedno.
  • Jurki
    23.4k
    Nevistiću dati drugu priliku i sigurno može opet doći u top formumrgud

Slazem se u potpunosti s tobom.
    Na svakoj adresi koja nije Maksimirska 128. ili Kranjceviceva od iduce godine i ne u Dinamovom dresu.

Edit: steta ak je tocno da je put u Mls propao.. tragedija, jebem ti zivot. :cry:
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    I tako je nastala izreka "druga prilika" Neva zvani second chance po pedeseti put
  • CerealKiller
    224
    Radije bi da Zagi brani nego da vidim opet Nevistica na golu
  • Derby
    789
    Radije bi Nevu na vratima nego Kovu na klupi
  • Jurki
    23.4k
    i badava ti Klopp i Guardiola na klupi.. ako na golu stoji rupetina zvana Nevistic.

Eto kak je kvalitetan da ga ne mozemo spakirati ni za jebenu Cracoviju.
    Skauti u cijeloj Europi su ocito debili i ne vide kakva je to golmančina.
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    Neva je New Perić,taj ne ide dok ugovor ne istekne
  • Dzoni
    4.2k
    I dalje mi je nevjerovatno da smo mu dali 4-godišnji ugovor na temelju 10 dobrih tekmi na proljeće 2024.
    4 godine, četiri!
  • Jurki
    23.4k
    nadam se da nije.
    Moje psihicko zdravlje vec tesko podnosi i samo piskaranja novinara o "jos jednoj prilici".. a kamoli da se to stvarno desi.

Kad ode cu jos na rezultatima provjeravati jel na klupi ili tribini.. samo da sam siguran da se nece vratiti.
    Imam traume od tog covjeka i njegovih obrana.
    Kojeg god covjeka koji se taj dan zatekne na stadionu stavis na gol.. uvjeren sam da bi bolje branio od njega.

kaj je najzalosnije.. svi smo mislili da su njegove lose obrane iz prosle sezone.. najveca krivica razjebane obrane i momcadi.. jer je svakome jasno da je nemoguce da jedan prvoligaski golman moze tako lose braniti.
    On nas je uspio uvjeriti da moze prvoligaski golman biti tako los.
    Prodat ga, isplatiti kaj god.. nabit nogom u guzicu i da bu ta prica konacno gotova.
  • ElDorado
    10.2k
    Livaković će ostati i to mora biti tako. Fener ga nigdje ne moze prodati bez njegovog pristanka. A te spike da ce imat puno ponuda ak na SP dobro brani su glupost. Treba biti realan. Mi ga nismo mogli prodati nigdje niti nakon SPa kad ga je Dalić zajebavao. Livi je nama odlican ali valjda znamo da nije odgovarao bogatijim klubovima.
  • Jos-Optimus
    9.9k
    tako je, Livi je ključan, a Livi želi samo i jedino Dinamo
  • Kruno
    1.3k
    Ma tko je lud uzeti takvog golmana osim nas.
  • Jurki
    23.4k
    Na nasu srecu Livakovic je dovoljno kvalitetan da je za nas top golman.. i istovremeno mu fali mrvica da je golman za top elitne klubove.
    Bio vani, probao.. nije islo.. i Livi treba srusiti Ladaru s trona igraca koji imaju najvise nastupa za klub.
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    kaže jedan ovdje da je lopta napucala Livakovica i da bi to i Neva obranio ,onaj zicer u Varaždinu. Nije ga napucala nego reflex prirodno nogom jer tamo je išla. Ondje bi se Neva bacio nakon što je lopta ušla u gol :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.