• FazeN
    5.6k
    Škegro nadam se dolazi napokon u nemilost Dinama, ovo sto radi svaki prijelazni rok, prvo s Mikicem vise puta, pa sad s Jagusicem je za zescu samarcinuPaggini

A nisi ni svjestan što izvodi s još jednim svojim igračem u našem klubu trenutno :)
    Nadam se da će ga Boban napedalit što prije.
  • Paggini
    76.1k
    Klubu neću uzimati nikakvu proviziju od transfera, uzimat ću samo sitan postotak od primanja/transfera svojih igrača, čisto da namirim svoje mjesečne potrebe. :cool:rioda

Jel ti paše pozicija izvršnog predsjednika, a ne znam šta bi ti sin radio koji je potpuno nepovezan s klubom???
  • Jurki
    23.3k
    valjda su sad svi igraci uvidjeli nakon ove sage sa Jagusicem kak je to Škegri interes za razvoj njegovih štićenika.. i da ce ga svi napedaliti u 3pm.
    On gleda samo interes i razvoj svojeg novcanika.
  • Dadox
    1.3k
    Meni je smiješno ovo kmečanje oko zastupnika igrača.Rade svoj posao,a igrači ih sami biraju ili njihovi roditelji.Klub će teško bilo koga od njih stavljati na nekakve crne liste jer je sve to biznis.Svatko gleda svoju korist pa kad se interesi poklope super.Dječje fore s odhebavanjem Bare,Škegre ili bilo koga okačite mačku o rep.
  • Crni86
    19.9k
    naravno da je biznis, ali isto tako i u biznisu kad vidis da te netko konstantno nateze ces ga stavit na malo vecu razdaljinu i imat ces blize partnere koji postuju odnos sa tobom.
  • FazeN
    5.6k
    Slažem se donekle, to je sve biznis.
    Ali velika je razlika kad imaš tipa koji želi uzet svakog klinca pod sebe i krojit mu sudbinu, a okolo laje po Dinamu i ne gasi se.
    To je već problem a ne biznis.
  • Dadox
    1.3k
    Tako je.Međutim ja nikada nisam pročitao da netko iz kluba to smatra za Baru i Škegru.Kada budu imali zanimljivog igrača za nas opet će se s njima sjesti za stol.Sve ostalo je vaš doživljaj koji nije poduprt s informacijama i odnosima iz prve ruke.Zato kažem da mi je smiješno.
  • Crni86
    19.9k
    to je isto biznis i u sklopu tog biznisa vuces poteze kako da zastitis svoje interese dugorocno. Nije to nista osobno kad ces imat njegovog i Barinog igraca koji su tu negdje u pola deka pa izaberes Barinog.

vise puta je tu napisano da je Bara gospodin za Skegru. Pa nece to javno rec :smile:
    Ti tracevi i ko koga se sigurno sve zna. Nisu ni Dabac ni Zvone sa marsa pali.
  • ElDorado
    10.1k
    Jedan pametan čovjek je rekao da je mudro znati odbiti posao
  • hanibal
    85
    Škegru je netko nabacio klincima i njihovim roditeljima, u svakom poslu konfilk ruši i šteti poslu, a očigledno je Škegro sam konfilktan lik vjv je to pokupio od Mamića dok je bio u Dinamu na praksi, u pravilu takvi ko Škegro obično prije ili kasnije izlete iz tog posla a čini mi se da je on na dobrom putu za promijenit profesiju
  • Jos-Optimus
    9.7k
    Apsolutno ne vidim problem da Dinamo naglasi/odbije suradnju sa Škegrom, on je sitna riba i nasilnik kojeg treba riješiti. Pa da vidimo tko će od roditelja potpisivati s idiotom
  • krvaveoči
    51
    Neće nikad dospijet to u medije,prevelika je pozadina koja stoji iza njega.
    Možda ukoliko tko od direktnih sudionika(igrač-roditelji) ne kaže javno.
    Previše igrača ima u klubu da bi ga se samo tako odjebalo,jer i koliko znam ugovori su jednostrani(njemu na korist).
  • Droljo
    25.4k
    Svejedno treba negdje presjeć. Nek si nosi sve igrače i više nikad niti jedan neće igrat u dinamu. Pa roditelji nek procjene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.