• vlatkomarkovic
    3.2k
    Propale su mnoge opcije, negdje nismo imali srece, negdje su drugi bili konkurentniji, negdje smo ispali na žalost amateri, negdje su se poklopile ozlijede, ako Zvone ima nešto u rukavu sto samo on zna ima, ak nema, na žalost spletom okolnosti to je to…. Imali smo po meni sto sam ja čuo par solidnih opcija koje su bezveze propale koje bi bile APP, kao sto sam rekao titula je u džepu u Europi smo limitirani… Sto prije osigurati titulu, formalizirati igrače i sustav i dovesti se sto ranije u situaciju da juniori igraju bez opterećenja sve vise… Nikada nismo imali ovakvu situaciju gdje osobito u vezi, imaš nekoliko zanimljivih juniora koji nisu pokazali onaj top top potencijal, ali jesu jako zanimljiv potencijal…. E sad na Kovi je red…. Po meni prvo Horvat, Cutuk i neki veznjak i prilika Mikicu….
  • Jos-Optimus
    9.7k
    gdje smo ispali amateri?
  • njurci10
    480
    pretpostavljam da je ciljao na Jagusica.
  • Jos-Optimus
    9.7k
    ispali bi amateri da smo platili 5 milja. Dečko nas je na početku sezone odbio, a sad nismo ušli u nerealnu licitaciju. Ne razumijem taj narativ
  • FelceAzzurro
    1.5k

Kakva konstrukcija :lol:

Pune su ti pelene bebane.

"Kaži mi svašta ali da mi ništa ne kažeš"
  • vlatkomarkovic
    3.2k

Ajde mi objasni kak nismo ispali amateri, iskoristio nas je agent kako bi povisio cijenu, a mi zapravo nikada nismo bili u igri…
  • Crni86
    19.9k
    nije li bila neka prica da bi za nas cijena bila drugacija jer onda agent ne bi dobivao proviziju pa bi vise slavenu love ostalo, a samim time bi i pristali na manju ponudu od paove?

U magli mi je takav nekakav upis haze bio. A on je obicno oko slavena donosio sve informacije.
  • Jos-Optimus
    9.7k
    znači, ispali smo amateri jer se nismo dali navući na igru od agenta, bravo

@Crni86 a ne znam, ako smo njusili da se licitira, što je očigledno bio slučaj, onda mi je drago da smo se povukli. Ne izgleda mi ni da se Jagušić nešto trgao da tu dođe
  • ElDorado
    10.1k
    Treba napomenuti da Boban niti ljetos nije bio previse zagrijan za Jagusica. Forsali su to Dabac i Kova. Ocito je njusio nesto, a dali smo potpuno realnu ponudu. Transfer u Pao je sumnjiv u puno toga a buducnost ce pokazati koliko igrac stvarno vrijedi. Slazem se djelomicno da nas je agent iskoristio, nadam se da su mu nadalje vrata kluba zatvorena, ali bas da smo ispali amateri ne bi rekao.
  • Crni86
    19.9k
    ma ja sam se samo nadovezao na cifru od 5 miljki. Jer ak je ta prica istinita mi bi ga dobili za nesto manje jer slavenu bi bilo isto.

Tko zna kakve je cjelokupna prica u pozadini i cega je sve tu bilo. Pogotovo ako je agent imao poveci postotak od transfera.

A dobro je i kolega hardek cini mi se napisao vec tada da je vrlo vjerojatno skegro pustio info u javnost da jaga prelazi u dinamo kako bi digo cijenu….

Ne bi ni ja reko da smo ispali amateri, vec smo imali svoje interese i do te granice smo isli. I to mi je sasvim okej. Ni prvi ni zadnji takav slucaj.
  • Paggini
    76.1k
    iskoristio nas je agent kako bi povisio cijenu, a mi zapravo nikada nismo bili u igri…vlatkomarkovic

Sto bi se reklo, fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.

Škegro nadam se dolazi napokon u nemilost Dinama, ovo sto radi svaki prijelazni rok, prvo s Mikicem vise puta, pa sad s Jagusicem je za zescu samarcinu.
  • Facke
    8k

Cekaj sad kad pocne nagovarati maloga Horvata da napusti Dinamo.
  • Jurki
    23.3k
    Ne bi ni ja reko da smo ispali amateri, vec smo imali svoje interese i do te granice smo isli. I to mi je sasvim okej. Ni prvi ni zadnji takav slucajCrni86

Upravo to i tak treba raditi.
    Ides nekom ponudom maksimalno koliko se mozes/hoces rastegnuti.
    Jagusic je talentiran igrac.. ali ne za 5 milja eura plus postotak ili 3 milje + 30 posto kak se pisalo.

Prosle zime smo pljunuli previse za Galesica.. nije on los nogometas, dapace mislim da igra vrlo dobro i drago mi je zbog toga... ali Galesic je preplacen. Ta je praksa ocito krepala i hvala Bogu da je tako.
    Ponudimo za xy igraca toliko i toliko.. ok malo ti je? Nema problema.. al ce ubuduce biti pitanje dal bu Belupo mogel kaj dobiti od nas po diskontnoj cijeni.

Mi bi prema svima trebali biti darezljivi.. a nas da nategne i opeljusi svako kak mu se sprdne? Jel to normalno i korektno poslovanje? Pa bas i nije.

Misko nas je isto prcal sa cijenama.. sad hoces igraca? Ok, plati ga i ugradit cemo postotke i buyback opciju. Nema vise dzabe. Da je milicijoner ili vafl u klubu.. Pavic bi otisel za dz u Rijeku i nikome nista.
  • rioda
    13.9k
    Vrijeme je da iznesem svoj poslovni plan. Pokrenut ću menadžersku agenciju, nuditi svim klincima iz Dinama da potpišu za mene, pritom im neću garantirati ništa osim plana razvoja kakav im ponudi sam klub. Klubu neću uzimati nikakvu proviziju od transfera, uzimat ću samo sitan postotak od primanja/transfera svojih igrača, čisto da namirim svoje mjesečne potrebe. :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.