• Jurki
    23.3k
    U Poljskoj prijelazni rok traje jos 9 dana.
  • Kujtim Shalla
    8.7k
    Nije niko lud ko dinamo što je bio ,.to odrade scout službe što mi tek sad pokušavamo složiti
  • CastAway1986
    5.4k
    Ja mislim da je to to za nas , da necemo dovesti nikoga, još eventualno da Neva ode u Poljsku gdje prijelazni rok traje duže..
    Ono o čemu sam vec razmisljao je ljetnji prijelazni rok gdje su po meni Sergi i Moris naši najvrjedniji eksponati za prodaju (što ne znači da cemo ih sigurno obadvojicu prodati) i u slučaju odlaska lakse cemo prebroditi odlazak Sergija jer imamo Galešica dok se mi se čini ako Moris ode morat cemo ići u kupovinu novog desnog beka jer Mikic još nije taj a Tabinasa je smijesno i spominjati u kontekstu prve momčadi.. Nadam se da Boban i drustvo već u biljeznici imaju neka imena vjerojatno strana jer u HNL-u (Barišić,Oreč) nema nekih opcija ...
  • keppi
    547
    Bez obzira što prevladava mišljenje da smo uglavnom dobro ekipirani, ipak je malo otužno da se ovih zadnjih dana prijelaznog roka gotovo nitko i ne spominje.
    Nema čak niti Haze....
  • Crni72
    213
    Ja se još uvijek nadam da će netko uletit u 5 do 12...
  • Josip Frank
    234
    kao što sam ranije napisao nekim forumašima u dm, prijelazni rok za nas je gotov... meni je odavno rečeno kako ciljamo napadača, ali još prije par dana potvrđeno je kako nikoga nećemo dovoditi, čak prije nego što je propao onaj Musliman...
    Glavni cilj sada nam je Matković kojeg napadamo tek na ljeto, što sam također odavno napisao
  • keppi
    547
    Motaj kablove....
  • bazooka93
    142
    nek daju onda minute malom Cutuku Horvatu itd.
    One Vareline pokusaje pretrcavanja mogu i domaci decki
  • IvanS
    516
    Ono o čemu sam vec razmisljao je ljetnji prijelazni rok gdje su po meni Sergi i Moris naši najvrjedniji eksponati za prodaju (što ne znači da cemo ih sigurno obadvojicu prodati) i u slučaju odlaska lakse cemo prebroditi odlazak Sergija jer imamo Galešica dok se mi se čini ako Moris ode morat cemo ići u kupovinu novog desnog beka jer Mikic još nije taj a Tabinasa je smijesno i spominjati u kontekstu prve momčadi.. Nadam se da Boban i drustvo već u biljeznici imaju neka imena vjerojatno strana jer u HNL-u (Barišić,Oreč) nema nekih opcija ...CastAway1986

Znam da klub živi od prodaje igrača, ali nije nam to prioritet jer ipak zadnjih godina sjeda poprilično dobra lova od europskih kupova.
    Zato, kad čujem riječ prodaja muka mi je!

Po mojem mišljenju te "eksponate" baš treba zadržati i pokušati se dodatno pojačati. Tada ima smisla razgovarati i o LP-u a i o EL-u.
    Inače dobiješ ovo što gledamo u aktualnoj europskoj sezoni (odn. ono što smo gledali, a nadam se da ćemo protiv Genka malo popraviti).

Onu podređenost protiv ne baš kreme EU nogometa ne želim više nikada gledati.

Ne želim da nam klub bude prolazna stanica gdje će netko doći odigrati jednu sezonu i otići.
    Trpiš prilagodbu, onda ga ozljeda zakoči na tjedan/dva/mjesec(?) i dok nešto odigra i pokaže se evo hijena (menadžeri, roditelji, strani klubovi...) i ajmo transfer.
    Pa daj nešto vrati klubu, osvoji nešto, pokaži se u europskim natjecanjima pa onda nakon par sezona odi van. Još te i ispratimo dok brojimo lovu :)
  • Zagi
    15.5k
    Ulaskom nagodinu u Ligu prvaka vjerujem da zadrzavamo sve najbolje igrače i još se pojačavamo.
    Bez tih para? Ne vidim kako prodaja barem Domingueza nije neminovnost.
  • hardek
    8.9k
    Pa postoje tri opcije:
    A - igramo Ligu prvaka i ne moramo prodavat
    B - Europska/konferencijska moramo prodavat nešto da popunimo budžet
    C - nema Europe, organizira se garažna rasprodaja
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k
    S time da ako nema direktnog upada play off igramo 2-3 (možda 4-5) dana prije zatvaranja roka. Predstavljen je financijski plan i ukoliko nema LP netko se mora prodat
  • NitkoBitan
    35.5k
    Predstavljen je financijski plan i ukoliko nema LP netko se mora prodatTvrdica McTvrdi

Do sad smo ostvarili cca 10 milijuna eura prihoda od prodaja (pretpostavka da ce se opcije otkupa aktivirat). Ulaskom u EL kroz PO za LP to je cca 20 miljuna eura prihoda od Europe. Jos je prihod od komercijale 15-20 milijuna eura i vec smo na 50tak milja. I skoro sam zaboravio, bivsi igraci marljivo skupljaju bonuse.

Sad da bas u tom slucaju moramo prodat nekog kapitalca da bi prezivjeli cisto sumnjam. Sigurno da ce bit prodaja zbog rjesavanja kadra i zelje nekih igraca za odlaskom, tako cemo skupit ziher jos 5-10 milja.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k

"Član Uprave, Zvonimir Manenica, prvo je predstavio izmjene i dopune financijskog plana za 2025. godinu koje su zastupnici jednoglasno usvojili, a zatim prezentirao i prijedlog plana rada i financijskog plana poslovanja za 2026. Udruga GNK Dinamo planira ukupne prihode u iznosu od 70 milijuna eura, a ukupni rashodi planirani su u iznosu od 68.8 milijuna eura te je ukupni višak prihoda nad rashodima planiran u iznosu od 1.2 milijuna eura. Ovaj plan predstavlja nastavak smjera poslovanja kluba i njegov kontinuitet što su članovi Skupštine također jednoglasno prihvatili."

Koliko se sjećam ovo je planirano s play offom LP
  • NitkoBitan
    35.5k
    Treba uzet u obzir i da su u planirane rashode uracunati dolasci koji se mozda i nece ostvarit u potpunosti (relativno popunjen kadar), a samim time i nuzni prihodi ce potencijalno bit manji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.