• ElDorado
    9.9k
    Imam lagani feeling da je mngr u ovom poslu važniji od tog lika koji vrlo studiozno i profesionalno razmatra svaku ponudu. I jedino mu je dobrobit igrača bitna.
  • Kujtim Shalla
    8.5k
    Ajmo all in na fruka
  • Noel
    19.1k
    Strašno. Ovi novinari su teško ludilo mozga.

Od neki dan i "Jagušić do kraja dana potpisuje za Dinamo", do danas "Zvone je poručio u srijedu skupštinarima da vjeruje u Jagušićev dolazak" do evo sad "Dinamo odustaje od Jagušića".

Pa imaju li ti crvi barem malo obraza, časti i dostojanstva?
  • prefontaine
    6.6k
    Vedran Bači, direktor Slaven Belupa: "Kao što je poznato, Adriano je imao ozbiljnu ponudu Werdera. Ona nije odbijena jer nije zadovoljavala igrača, nego zato što nije zadovoljavala Slaven Belupo.

S obzirom na to da se Adriano stabilizirao kao ključni Slavenov igrač, klub je smatrao da mora ostati još cijelu ovu sezonu u Slavenu. No u međuvremenu se pozicionirao u jednog od najvećih hrvatskih talenata te je došao i do pretpoziva u hrvatskoj reprezentaciji. Zbog toga je interes za njim porastao.

Unatoč interesu nekoliko europskih klubova, Slaven ni u jednom slučaju ne bi pustio igrača u ovom zimskom prijelaznom roku. Neki klubovi koji su željeli dovesti Adriana htjeli su da dođe odmah, te su takve opcije odbijene.

Dinamo je bio najkonkretniji i u konačnici nakon više rundi pregovora poslao ponudu koja je bila bolja od svih drugih i poštovala uvjet da Adriano ostane u Slavenu do ljeta. U svakom slučaju, nije isto odbiti Bragu i odbiti Dinamo, koji je naš najveći klub i za igrača predstavlja ogroman izazov i priliku."

"Ne postoje indikacije da bi na ljeto cijena bila veća"

Dio navijača nezadovoljan je cijenom transfera i misle da je Slaven mogao dobiti puno više. "S obzirom na činjenicu da ne postoji garancija koliko dugo će loviti formu na proljeće, ne postoje indikacije da bi na ljeto za njega mogla doći veća ponuda. Pogotovo jer se klub teško može izboriti za Europu ove sezone.

Štoviše, postojala bi mogućnost da klub poput Dinama odustane od transfera i okrene se drugim targetima te bi potencijalno igrač ostao razočaran, a klub ne bi mogao ostvariti ovakav transfer. Također, prema poziciji i profilu igrača kakav je Adriano Jagušić, tržišna vrijednost takvog igrača koji radi transfer iz kluba poput Slavena je u gabaritima takvih transfera", poručio je Bači.

*svaka slučajnost sa stvarnim događajima je namjerna
  • CastAway1986
    5.3k
    Meni više ništa nije jasno :meh:
  • hardek
    8.7k
    Sad kad malo bolje razmislim, zanimljiv je tijek događaja oko transfera Jagušića. Evo jedan sajns fikšn scenarij koji mi je pao na pamet.

U nedjelju Boban šalje ponudu za Jagušića od 1,75 milja i 15% transfera. Belupo to odbija i javlja novinarima da objave da Jagušić ide u Dinamo za 3 milje i 30% da navijački puk stvori pritisak na Bobana. Boban kad skuži igru koju igraju, javlja novinarima da objave da Belupo nema za biber i da su svi na prodaju. I evo danas demantija predsjednika Belupa što se tiče financijskog stanja kluba.

99,9% šanse da se ništa od ovog nije desilo, ALI malo je sumnjiv tijek događaja.
    hardek

Možda ipak nije sajns fikšn, a činjenica da je Haza lajkao komentar govori nešto
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k
    Više njemu treba Dinamo ovih par mjeseci nego on nama. Mi ćemo dovršit sezonu sa i bez njega, a on ne bu na Svjetsko bez nas. Tako da mene ne uzrujava ova saga previše
  • Mali dioničar
    19.5k
    jel se pas kojim slucajem zvao Davorin?KristijanHR

Da, Mamićev.
  • ElDorado
    9.9k
    Za razliku od nas koji ćemo preživit bez Jagušića i Slaven i Jagušić trebaju Dinamo. Bez nas Jagušić će se tesko probiti i afirmirati u nekakvom Werderu a Slaven bu dobio kurac od daljnjeg transfera.
  • rioda
    13.5k
    Možda ipak nije sajns fikšn, a činjenica da je Haza lajkao komentar govori neštohardek

Možda je samo slučajno stisnuo :rofl:
  • hardek
    8.7k
    Možda je samo slučajno stisnuo :rofl:rioda

Pusti me da sanjam da sam genije :lol:
  • Borovljanin
    476

Pa sigurno pratiš dugo nogomet pa valjda znaš da se stvari oko transfera mogu naglavačke promijeniti u satima, da ne kažem danima.

Netko dobije info da je to to, i možda u tom trenutku je, pa se tako i objavi.

Tko zna (samo nagađam), možda smo mi imali neki načelni dogovor pa smo promijenili priču kako neće više moći biti registriran za EL. A možda je sve bilo dogovoreno, ali su ovi odugovlačili nadajući se da ćemo mi ići po panic-buy u zadnji tren da ga registriramo.

Tko zna, ali ako imaš info - onda to objaviš. Pa nisu novinari toliko glupi da čekaju službenu fotku u dresu pa tek tada objave...
  • Filip Međimurje
    1.1k
    Evo da se i ja igram kvazi insajdera. :sweat:
    Trenutno sam u avionu iz Barce direktno za Zagreb i gledao sam svakog putnika u nadi da je Dani Rodriguez i da će doći u 21:00h na liječnički pa na potpis i registraciju za Europu, ali jbg, nikaj od toga. Toliko od mene. :grin:
  • MateG
    157
    had me in the first half, not gonna lie
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.