• Kujtim Shalla
    8.5k
    Ja bi pokupio jagušića a Osijeku povukao ponudu,ko ih jebe
  • Efes Pilsen
    14.8k
    Ne znam cemu konstantno dramatizacija, tako se biznis ne vodi. Nismo frajlice, pregovori su normalna stvar. U Dinamu ocito imaju provjerenu informaciju kolika je stvarno bila ponuda Brage, zelju Jagusica da karijeru nastavi u Maksimiru i u skladu s time idu ponude.
    Ista stvar s Matkovicem, a tu je opet na igracima da odrade svoj dio.
    Lisica i Valincic su pokazali put ljetos, decki red je malo i na vama, a ne samo na slinavim menadzerima i placenim clancima.
  • Thor
    1.9k
    Jedva cekam da ovo tv-novela sa Jagusicem zavrsi...jebote godinu dana skoro se klub a i mi navlacimo s njim! :roll: kuzim potencijal i mogucnost zarade i da hebe uporan a ne lep...al brate da to natezanje moze tak dugo trajat i mi o tome citat i pisat...fakat nevjerojatno! :chin:
  • Krizy
    67.6k
    Kaže Olivari da Jagušić i Matković možda dođu, ali isto tako možda i ne dođu. Biti će jedna od te dvije opcije.
  • rokikaciga
    10.8k
    jel moguce da jedan od njih dode a drugi ne? To mi jos nije jasno jel moguce...
  • marcio amoroso
    48.8k
    Kaže Olivari da Jagušić i Matković možda dođu, ali isto tako možda i ne dođu. Biti će jedna od te dvije opcije.Krizy

Ja sam imao psa koji je jako dobro slušao. Kad ga zovnem on dođe ili ne dođe.
  • mlkaskic
    365
    Ja bih stvarno volio da Ćutuk dobije šansu umjesto da kupujemo Matkovića, tako i Šunta umjesto Poza. Jagušića dovesti i to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.