• Kujtim Shalla
    8.5k
    Ja bi pokupio jagušića a Osijeku povukao ponudu,ko ih jebe
  • Efes Pilsen
    14.8k
    Ne znam cemu konstantno dramatizacija, tako se biznis ne vodi. Nismo frajlice, pregovori su normalna stvar. U Dinamu ocito imaju provjerenu informaciju kolika je stvarno bila ponuda Brage, zelju Jagusica da karijeru nastavi u Maksimiru i u skladu s time idu ponude.
    Ista stvar s Matkovicem, a tu je opet na igracima da odrade svoj dio.
    Lisica i Valincic su pokazali put ljetos, decki red je malo i na vama, a ne samo na slinavim menadzerima i placenim clancima.
  • Thor
    1.9k
    Jedva cekam da ovo tv-novela sa Jagusicem zavrsi...jebote godinu dana skoro se klub a i mi navlacimo s njim! :roll: kuzim potencijal i mogucnost zarade i da hebe uporan a ne lep...al brate da to natezanje moze tak dugo trajat i mi o tome citat i pisat...fakat nevjerojatno! :chin:
  • Krizy
    67.7k
    Kaže Olivari da Jagušić i Matković možda dođu, ali isto tako možda i ne dođu. Biti će jedna od te dvije opcije.
  • rokikaciga
    10.8k
    jel moguce da jedan od njih dode a drugi ne? To mi jos nije jasno jel moguce...
  • marcio amoroso
    48.8k
    Kaže Olivari da Jagušić i Matković možda dođu, ali isto tako možda i ne dođu. Biti će jedna od te dvije opcije.Krizy

Ja sam imao psa koji je jako dobro slušao. Kad ga zovnem on dođe ili ne dođe.
  • mlkaskic
    370
    Ja bih stvarno volio da Ćutuk dobije šansu umjesto da kupujemo Matkovića, tako i Šunta umjesto Poza. Jagušića dovesti i to je to.
  • KristijanHR
    287
    jel se pas kojim slucajem zvao Davorin?
  • CastAway1986
    5.2k
    Jagušić će na kraju vjerojatno doći kako Zvone i reče sinoć., normalno da Belupo želi izvući što više može pa zato se i odugovlači..
    Što se šestice tiče prije sam za Duvnjaka i Šunjića nego Pozu .
  • Nogo
    10.2k
    U srijedu navečer ekskluzivno smo doznali da je Slaven Belupo odbio ponudu Dinama za Adriana Jagušića u iznosu od 1,75 milijuna eura odmah, 750 tisuća eura bonusa i 15% od sljedeće prodaje. Poruka iz Koprivnice metaforički je glasila: "Pokušajte ponovo"...

Dinamo je to tijekom četvrtka i učinio, ali opet ekskluzivno doznajemo da je negdje tijekom poslijepodneva cijela priča okončana! Odnosno, barem u ovome času, "operacija Jagušić u Dinamu" stavljena je ad acta! Što se dogodilo, teško je nazrijeti jer pregovori traju već dugo, no prema našim saznanjima iz Koprivnice je tijekom četvrtka Maksimiru poručeno da nisu spremni za ništa ispod tri milijuna eura te barem 30% od sljedeće prodaje. Dinamo se nakon toga povukao iz igre...
    /Sportske
  • Ivdzo11
    9.1k
    Igrice i igrice preko medija, ne treba nasjedati na to
  • GOAT
    4.8k
    Slaven i Belupo skupa nemaju za biber a tu nam se grče oko Jagusica. Uzmite sto vam se nudi i izvucite pouku iz Frukove transfer price.. što se duže čeka to igraču više cijena pada
  • Mr Anderson
    17.5k
    Ponudio bih im maksimalno 2,5 milje + 20%. Take it or leave it. Pa nek čekaju Bragu da se možda javi na ljeto. Kakvih 3 milje + 30%, pa nije Boban nekakav hlebinac.
  • ElDorado
    9.8k
    Podržavam ovo. To bi bilo debelo preplacivanje. Cini mi se da su oni koji su pisali bas taj iznos prije tri dana bili debelo instruirani. Nadam se da je ovo zadnji posao u kojem je ukljucen taj mngr.
  • Sajla
    17.5k
    2024. godine nismo htjeli pustiti Podnara da ode za direktora u Slaven Belupo i sad nam ovako vraćaju.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/slaven-belupo/slaven-belupu-propala-krada-jednog-od-celnih-ljudi-dinama-u-klub-stize-domaci-covjek-15514510
    Čelnici koprivničkoga kluba željeli su dovesti čovjeka s iskustvom u prvoligaškom nogometu te im je prvi pick bio Darko Podnar, član Dinamove uprave.

I sad nam taj Bači, koji je samo zahvaljujući tome što dinamo nije pustio Podnara došao na poziciju u upravi Slavena, stvara probleme u pregovorima. Nezahvalnik! :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.