• striko
    3k
    Za taj novac nema se što zamjeriti Slavenu ako je istina. A Jagušić se ovim potezom definitivno oprostio od SP-a.
  • Str1nger Bell
    3.3k
    Ja se samo nadam da ovi koji su pisali da je Jagusic 100% u Dinamu, vise nikad nece pisati na ovom forumu.
  • Davieboy86
    1.2k
    Ako toliko spominjani Werder nema te pare i bolju mogucnost razvoja od faking Grcke onda sam ja losos. Ako je stvarno Belupo dog tu cijenu onda im svaka cast ali za malog je ovo po meni smijesan nastavak karijere. I naravno da ne vjerujem i dalje Olivariju pisljiva boba.
  • joesimunic
    3
    Iskreno se nadam dolasku Jagušića pa čak i ako se mora platiti 3 miliona i 30% od iduce zarade te smatram da je za igraca njegovog potencijala to sasvim normalna cijena i cijena nase greske sto smo ga ranije propustili, ne znam zašto ,ali ja u njemu vidim najveci potencijal u Hrvatskom nogometu (nakon Vuskovica) i kao nositelja reprezentacije za 5-6 godina. Mene on iz nekog razloga podsjeća na Modrica (prica o tome kako je izbacen iz Dinama jer je slab i malen). Sve šta sam čuo o njemu je da je za svoje godine nevjerovatan profesionalac i veliki radnik koji je 100% unutra i fokusiran. Igrač s njegovim talentom i radnom etikom ne samo da bi trebao kroz 2-3 sezone podici svoju tržišnu vrijednost barem 5x nego sam mišljenja kako bi svojom kreativnošću podigao vrijednost i ostalih igrača poput Belje npr. A uostalom tih 30% ili slično bi isplatitli kada bi se on prodavao pa bi isto ugradili 30% od iduceg transfera.
  • Paggini
    75.3k
    9mp38Hr.jpeg

:scream:
  • Crni86
    19.8k
    Malo previse loptanja u medijima zadnja dva tri dana… Vidjet cemo da li je ovo dio tog loptanja samo ili mali stvarno tamo ide

A realno ako je htio u dinamo, mogo je bez problema odbit pao i zavrnut ruku slavenu… Ako je jedan Livakovic to mogao…
  • CUCAK
    638
    Malo sam bacio oko na grčke portale i jedan spominje da se radi ma tome, 3M + 25/30% od iduceg...ALI s obzirom na ludost grčkih medija, da je to gotovo očekujem da bi bilo na svim portalima kod njih
  • vlatkomarkovic
    3.1k
    Ja ponavljam da sam jako skeptičan Vis a vi Jagusica… Mislim da nas do kraja roka čeka neočekivana bomba….
  • Marc
    866
    Jbte u jednom prijelaznom roku otišao u Bragu, Werder, pa Dinamo i na kraju Panathinaikos :lol:
  • Krizy
    67.7k
    Prvo je bio prodan u Bragu, pa u Dinamo, pa u Werder, pa u Dinamo, a sada će Jagušić i Fruk biti konkurencija u Panathinaikosu.
    Možda sada i pogode :rofl:

Prevelik je to iznos, ako je točno.
  • VolimDinamoOo
    264
    Osvojit cemo prvenstvo i bez da itko dodje vise.. njima je vise Dinamo potreban nego oni Dinamu realno
  • DinamoDoKraja
    68
    Istina je, iz Slavena su potvrdili prodaju u Grčku.
  • Ijayi Atiemwen
    5.6k
    Zavrte globus i di ga prstom zaustave tamo ide
  • Davieboy86
    1.2k
    Mozda ih je Zeko savjetovao da mali ide tamo :lol: Pa kasnije djaba u Dinamo :nerd:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.