• Jaro
    11.8k
    ne vidim nista krivo/lazno/lose u izjavi Ljubicica da mu je nas nogomet bio prespor
  • ElDorado
    9.8k
    naravno kad je lik na vi sa tehnikom. Mislim o cemu on prica i u toj ‘sporoj’ igri nije mogao osvojiti duel, stalno je kasnio i krivo dodavao. O drivlingu da ne govorimo. Svi elementi osim gole trke i pritiska zakurac.
  • Jos-Optimus
    9.6k
    Idući Hajdukov veliki populistički potez će biti ponuda Mudražiji
  • Dadox
    1.3k
    nisam shvatio jel mislio na nas ili cijeli Hnl da je spor?
  • crophantom
    2.9k
    Mudri ima 29 godina ili koliko već, vrh karijere mu je dobra sezona i pol u Lokomotivi.
    Nema prodajnu vrijednost, nije neka dokazana kvaliteta u jacem klubu, po cemu to on ima mjesta?
    Evo stvarno me zanima kaj je tolko posebnog u njemu osim toga da je zabio Hajduku?
  • prefontaine
    6.5k
    kaj je tolko posebnog u njemu osim toga da je zabio Hajduku?crophantom

Koliko sam ja shvatio, bio je i na proslavi naslova, a nekoliko puta je viđen na zapadu.
  • Plava balada
    73

Ma velim, ne želim više o tome, zato sam i stavio tu pod nepopularna mišljenja, dovoljno sam dobio a i pročitao argumenata da sam vjerojatno u krivu i uvažavam ih. Ugodan dan želim.
  • crophantom
    2.9k
    onda sam i ja potencijal za rotaciju, imam 2 od 3, samo Hajduku nisam zabio :sweat:
  • Plava balada
    73
    Evo maknuo sam komentar, sve 5.
  • crophantom
    2.9k
    ma ne moraš micati komentar čovječe Božji, pa nismo Španjolska inkvizicija, samo me stvarno zanimalo što je to Mudri pokazao u karijeri da ga vidiš u sadašnjem ili nekom budućem jačem Dinamu. Imaš pravo na svoje mišljenje, samo su me zanimali argumenti.
  • Xpert1992
    400

Imas pravo na svoje misljenje i to je ok. Mislis da je mudri trebao dobit vise minuta, mozda je, mozda nije.
    Ljudi zapravo nemaju toliki problem s njim, vise imaju problema s tim da se mudri spominjao u svakom dinamovom postu na fb, deda bez cenzure stalno melje o njemu, i ljude je to zivciralo. Dinamo objavi postavu, prvi komentar "a di je mudri?" Dinamo izgubi "zakaj mudri ne igra?"
    Nis drugo nije bilo vazno osim da se sere, zakaj ovo, zakaj ono. I onda se slozio narativ da Boban neda mudrom da igra, i ljudi su se palili na to.
  • Plava balada
    73

A kad realno sagledam valjda sam nerealan, malo sam previše bio vođen tim nekim javnim biasom oko njega. Kad se sve stavi na stol, ne mogu reći da imam neke prave argumente. Svatko griješi, pa tak i ja. Isto tak mi je neki dan jurki objasnio neke stvari oko Villara kojeg sam isto branio, pa sam shvatio da je isto bila dobra odluka poslati ga u Elche.
  • Paggini
    75.2k
    Problem Mudrog je što je došao u pretrpani kadar.

Mišić, Zajc, Bennacer su u startu ispred njega, kako god se uzme, iako nisu ni slična pozicija s iznimkom Zajca.

Stojković i Vidović su mladi talenti koje trebamo razvijati i prodati (a i s tim da su obojica prilagodljiviji ovim famoznim sustavima od Mudrog, dok je Stojković puno pokretljiviji, a Vidović bih osobno rekao šmeker s loptom koji lopte teško gubi iz nogu, a i dobro funkcionira s napadom i veznjacima)

Ljubičić i Villar su po imenima i onome koliko smo ih platili ispred njega u hijerarhiji, jbg i po iskustvu i renomeu su zaslužili više prilika od Mudrog.

Soldo je s druge strane iskoristio svoje prilike i imao gol i asist u 18 minuta u tri, četiri utakmice ili koliko god.

Problem s Mudrim jest da nije dobio više prilika, slažem se, ali sve prilike koje je dobio je bio grozomoran ili nevidljiv., primarno uvijek gledam taj Predavec gdje se dosta naših isprofiliralo.

Nije ni Zajc dobivao prilike pa je protiv Predaveca teledirigirao cijelu utakmicu. Bakrara smo zaboravili da postoji, lik uđe i zabije tri gola i pokaže kakav je monstrum. Mudri s druge strane je bio u fazi prešetavanja cijelu utakmicu. Svi su, rekao bih, dobili prilike - samo Mudri svoje nije niti malo iskoristio.

S druge strane, ja volim Mudrog i mislim da je klasetina, ali isto tako sam napominjao više puta da je u Lokomotivi imao jednu jedinu ulogu - biti naprijed i nešto izmišljati. Niti je pokrivao obrambeno teren, niti se vraćao previše u obranu, niti je trčao gore dolje, samo je stajao gore i čekao da izmađija nešto. Jebiga, to je romantika čista i volim ja takve igrače, ali u ovom kontekstu "novog" Dinama, ne vidim kako se on uklapa koncepcijski.

Šteta jebiga, nije prošlo, ali mu želim svu sreću i sve pare svijeta. Možda nekad opet dođe, možda opet uspije.

Mene niti malo ne muči Mudri recimo, nego me muči zašto Ljubičić, koji je dokazano bio jedan od najboljih (ako ne i najbolji) veznjaka Cvajte, nije uspio kod nas. I to ne da nije uspio, nego nije bio ni sjena sebe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet